Slaughterer Posted February 17, 2003 Report Posted February 17, 2003 Ne, mada mogao bih da priupitam pravog znalca Bay Area metal scene koji radi za Snakepit magazin, pa da ti javim. Hehe, pa ako te ne mrzi pitaj Dobro bi mi dosla svaka informacija Quote
Vlaja Buraz Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 Vidim da niko nije spomenuo 'Force of Habit' album (jedini koji ja imam)... Sta je reci, koliko truda da ulozim u preslusavanje? Btw. kakve su ocjene za taj live? Ja sam cuo jednu stvar (mislim da je 'Piranha' ako ima ta pjesma?) i rastura. Quote
SlaughtererFaca Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 Ako mislis na "Another Lesson In Violence", taj live jebe keve......obozavam da ga slusam. "Force of Habit" se meni ne svidja, kao ni ostali albmumi.......jednostavno ne mogu da svarim vokal i to ti je..... Znaci samo Baloff ......... haha ovo sve sam ponovio vec jedno 100 puta Quote
Vlaja Buraz Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 Da, mislio sam na taj live, ali sad vidim da ima i neki live 'Good Friendly Violent Fun' (mada nisam siguran)... Moracu malo po netu potraziti dodatne informacije... I sta je reci o ovoj podijeljenosti fanova oko pjevaca (Souza vs Baloff)? Quote
RNA Posted July 15, 2003 Report Posted July 15, 2003 Što se mene tiče, Souza je bolji. Mnogi ne vole onakav glas posle Balofa, ali s obzirom da je jedan od mojih omiljenih thrash vokala ionako Bobi Blic, a njhi dvojica mnogo liče vokalno, baš mi se sviđa. Istina, nije tako dobra i legendarna muzika na ostalim albumima, ali mi je svejedno omiljeni album "Fabulous Disaster". "Force Of Habit" je ubedljivo najgori. Uopšte ga ne volim. Skroz su bili promenili zvuk! Quote
RNA Posted July 15, 2003 Report Posted July 15, 2003 Čisto poređenja radi, evo kako izgleda naslovna strana za "Force Of Habit". Quote
Vlaja Buraz Posted July 15, 2003 Report Posted July 15, 2003 Pih, znaci nema nista bez 'Bonded By Blood' i 'Fabulous Disaster' (pregledanjem nekih stranica dosao sam do zakljucka da su im to najpopularniji albumi)... I da, sta reci za stvar 'Bitch'?!? P.S. Sa kojim drugim omotom poredis taj omot? Mozda sa Slejerovim za 'Seasons'? Quote
RNA Posted July 16, 2003 Report Posted July 16, 2003 Ma, sa bilo kojim drugim,a li u voom sluačju sa njihovim omitima. Ono je stvarno smejurija. Čak nema ni normalan logo. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 31, 2003 Report Posted July 31, 2003 JA sam se opasno nadinstao na ovaj bend iako nemam nista od njih ali nabavljam vec duze vreme i nikako da nabavim....Gledao sam koncert iz 85 koji me je odusevio!!!!! Mnogo je dobar ima 3ili4 pesmemkako je dobar glas gitara,bubanjma sa bas da ne pricam. Sta da kazem sam sebi FRUBI nabavljaj to!!!!!!!! Quote
solicitor Posted July 31, 2003 Report Posted July 31, 2003 Imam ja sve od EXODUSA ... pa ako ti treba javi se ... mada se meni svidja samo Bonded By Blood i Another Lesson In Violence .... Quote
Impaler Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Meni licno bolje ih je slusati uzivo." Bonded By Blood " jebe kevu.Rifovi su nikad jaci Quote
Vlaja Buraz Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Nabavio sam Bonded By Blood i Pleasures Of The Flesh, i samo mogu reći: A GADNIH VOKALA BOGOVU TI MAJKU! Ne znam ko mi je gori, Souza ili Baloff... Mislim da će ti diskovi još sačekati prije no što se opet odlučim probati ih analizirati... Quote
Vlaja Buraz Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Hvala, hvala. Trudim se. U svakom pogledu. A i razvoj situacije mi ide na ruku. Btw. Ne mogu se načuditi kako Baloff onako dobro zvuči na onom živom albumu iz '97, a onako čudno na BBB... A i čudan ima neki eho na glasu... Moglo je to biti puno bolje... Quote
SlaughtererFaca Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 Nije moglo biti bolje. Ono je jebeni zakon!!! Sa tim covekom umrlo je sve Quote
RNA Posted August 10, 2003 Report Posted August 10, 2003 Nije sa njim umrlo ništa, sem jedne legende i mnogo dobrih uspomena. Šteta samo što nije mnogo ljudi moglo da ih prati u periodu dok su hjoš bili demo bend i dok su imali legendarne svirke, i dok je Hemet bio u bendu, itd. To je bilo zakon. Quote
Impaler Posted August 15, 2003 Report Posted August 15, 2003 Nabavio sam Bonded By Blood i Pleasures Of The Flesh, i samo mogu reći: A GADNIH VOKALA BOGOVU TI MAJKU! Ne znam ko mi je gori, Souza ili Baloff... Mislim da će ti diskovi još sačekati prije no što se opet odlučim probati ih analizirati... Steta za tebe sto tako razmisljas. Quote
vudun Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Hvala, hvala. Trudim se. U svakom pogledu. A i razvoj situacije mi ide na ruku.Btw. Ne mogu se načuditi kako Baloff onako dobro zvuči na onom živom albumu iz '97, a onako čudno na BBB... A i čudan ima neki eho na glasu... Moglo je to biti puno bolje... A Souza je jos gori - verovatno najgori thrash metal vokal( to je OPET moje subjektivno misljenje) - sudeci po nekim live snimcima sa koncerata iz osamdesetih godina,uzivo su ocaj Souzin glas je na "Fabulous Disaster" i podnosljiv ali uzivo taj covek zvuci krajnje bedno,nazalost Quote
dr.lecter Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Pa shta ste vi ocgekivali da DIO ili Coverdale pjevaju u Exodus-u? Paul je dobar pjevach samo je prva plocha loshe isproducirana,mislim vokal, nekako mnogo ujeda za ushi. Zetro je isto dobar pjevach i josh bolji frontmen uzivo razvaljuje Fan-ovi ga vole, to je to a: I sada najljepsha vijest danas(dan mi je spashen) 02.02.2004 izlazi novi album i uz to josh u LP formatu. Vinil fanatici slavimo... Quote
RNA Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Nego šta ćemo nego da slavimo! Lično bih mnogo voleo da se dokopam demo snimaka za album "Pleasures Of The Flesh" gde je sve pesme otpevao Balof. Quote
Vlaja Buraz Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Paul je dobar pjevach samo je prva plocha loshe isproducirana,mislim vokal, nekako mnogo ujeda za ushi. Istina. Onaj live sa njim je fenomenalan. Quote
RNA Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Ma, kakvi, čovek je tako pevao. Ništa nije preterano loše isproducirano na prvom albumu. Ludi Pavel! Quote
Grobodan Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Ma,bre,strasan je lik!Bonded by Blood jebe kevu! Quote
Recommended Posts