Zoidberg Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Oce li mozda izbaciti jos koji remaster kao sto su predprosle godine izbacili FOH i III ? Quote
Mr.Hate Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 Shovel headed tour machine: Live at wacken and other assorted atrocities -2dvd+cd (3-DVD, release date: 20.1.) Quote
Morphy Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 "San Francisco Bay Area thrash metal veterans EXODUS will release their ninth studio album, "Exhibit B: The Human Condition", on April 23 via Nuclear Blast Records. The CD was helmed by acclaimed British producer Andy Sneap (MEGADETH, ARCH ENEMY, KREATOR)." Quote
Јарослав Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 ваљда ће нешто добро да буде. и ваљда ће ону волину да избаце из бенда! Quote
Drogarito Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Jel uvek moram da podsecam sta ce se njemu dogoditi xD Quote
Јарослав Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 а знам! и то ће га Соуза згазити колима! :haha: Quote
Јарослав Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 нечим овак'им :haha: кад смо већ код тога: :rockdevil: :rockdevil: Quote
Јарослав Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 хехе, велика браћа Тарди. тако ће да изгледа шлепер кад Соуза заврши са волином :haha: Quote
Red Viper Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Ako neko iskopa Exodus DVD koji je izasao pre nekih 11 dana ima gajbu piva od mene... Naravno, ako je iz Bg-a ili okoline. Ubih se trazeci, izgleda jos je rano. Quote
Guest Kriki Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Неће то још да изађе, а када се појави на нету, вероватно ће прво на медиапорталу... Ево ако ниси, скини овај са Граспопа, то је један од новијих снимака, још је прошот... Прати и овај блог, па можда и ту изађу линкови... http://darkbattm14-videos.blogspot.com/search/label/Exodus Quote
Night Prowler Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Spremaj gajbu: DVD (TORRENT FILE) http://rapidshare.com/files/341520970/EXODUS_-_Shovel_Headed_Tour_Machine_-_Live_At_Wacken___Other_Assorted_Atrocities_DVD5___DVD9.torrent.html MP3 (TORRENT FILE) http://rapidshare.com/files/341520971/EXODUS_-_Shovel_Headed_Tour_Machine_-_Live_At_Wacken___Other_Assorted_Atrocities_MP3.torrent.html :pivopije: Quote
Angelystor Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Ovaj novi live, ako nista drugo, lepo mi je dao ideju da se podsetim malo diska zvanog "Another Lesson In Violence" (jedini Exodus original koji imam :shame:). Kakva live albumcina, znaci thrasherima treba zabraniti da snimaju live albume van klubova/manjih sala. Ovde je verovatno najbolja verzija "Strike Of The Beast"a koju je bend snimio. Heavy Quote
Thrasher Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Ovaj novi live, ako nista drugo, lepo mi je dao ideju da se podsetim malo diska zvanog "Another Lesson In Violence" (jedini Exodus original koji imam :shame:). Kakva live albumcina, znaci thrasherima treba zabraniti da snimaju live albume van klubova/manjih sala. Ovde je verovatno najbolja verzija "Strike Of The Beast"a koju je bend snimio. Heavy +1 Quote
Red Viper Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Spremaj gajbu: DVD (TORRENT FILE) http://rapidshare.com/files/341520970/EXODUS_-_Shovel_Headed_Tour_Machine_-_Live_At_Wacken___Other_Assorted_Atrocities_DVD5___DVD9.torrent.html MP3 (TORRENT FILE) http://rapidshare.com/files/341520971/EXODUS_-_Shovel_Headed_Tour_Machine_-_Live_At_Wacken___Other_Assorted_Atrocities_MP3.torrent.html :pivopije: Auu care! Ja sam bio ozbiljan, sutra te kontaktiram da stucemo tu gajbu! Quote
Night Prowler Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Hahahahaha, ne moras da se mucis, ne pijem Quote
Drogarito Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 Upravo sam odgledao koncert.Rob Dukes je definitivno najveca prostacina koju sam u zivotu video.Ne samo da je pljuvao,vec je za vreme svake pesme morao da istrese sline.Retard.Black list - EPIC FAIL OF ROB DUKES(must see) Quote
Zoidberg Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 Upravo sam odgledao koncert.Rob Dukes je definitivno najveca prostacina koju sam u zivotu video.Ne samo da je pljuvao,vec je za vreme svake pesme morao da istrese sline.Retard.Black list - EPIC FAIL OF ROB DUKES(must see) Au, failovao je na mojoj omiljenoj pesmi, to mu necu oprostiti... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 pa sta ocekujete od jednog teksasanina ? i to okorelog ? hheheheeh e onaj snimak sa graspopa tek izuva iz papuca, jebo ovo peglano Quote
Red Viper Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 pa sta ocekujete od jednog teksasanina ? i to okorelog ? hheheheeh e onaj snimak sa graspopa tek izuva iz papuca, jebo ovo peglano Taj fazon, teksasanin to the core. DVD je maksimalno ispeglan u studiju, ali lepo je videti kristalni snimak i atmosferu sa Wackena. 'Ajde Frubi, proslo je dosta od 2006, bukiraj ih za sledecu Evropsku turneju. Koliko se secam, prvi koncert je sasvim solidno prosao, ne ko gardijani ali je bila ok posecenost. Quote
Thrasher Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 (edited) Onaj deo na Shovel Headed Kill Machine kad je kamera zoomirala Dukes-a kako produvava nos, su mogli da izbace sa DVD-a. Preseo mi dorucak kad sam to video. Edited January 29, 2010 by Thrasher Quote
Јарослав Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 Taj fazon, teksasanin to the core. DVD je maksimalno ispeglan u studiju, ali lepo je videti kristalni snimak i atmosferu sa Wackena. 'Ajde Frubi, proslo je dosta od 2006, bukiraj ih za sledecu Evropsku turneju. Koliko se secam, prvi koncert je sasvim solidno prosao, ne ko gardijani ali je bila ok posecenost. може да опет дођу, али кад се једног лепог дана Соуза врати у бенд. нећу прекривен слинама да се враћам кући :haha: 2 Quote
Recommended Posts