PajatheTrut Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 аааааааааааааааааааааааааааааааааа возииииииииииииииииииииииии јебе кеву бре !!! :rockdevil: :rockdevil: 1 Quote
PajatheTrut Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 Slike sa snimanja spota. http://newnoisemagazine.com/exclusive-photos-behind-the-scenes-exodus-music-video/ Quote
Chicken Little 420 Posted October 9, 2014 Report Posted October 9, 2014 http://www.mediaboom.org/415973-exodus-blood-in-blood-out-deluxe-edition-2014.html Quote
PajatheTrut Posted October 9, 2014 Report Posted October 9, 2014 TOOOO PILENCE LEGENDO !!!! http://www.mediaboom...ition-2014.html 2 Quote
Сале Posted October 9, 2014 Report Posted October 9, 2014 После овог албума могу слободно да кажем да сам веома пријатно изненађен како су добар материјал снимили. Албум меље за све паре!!! Да будем искрен,нисам очекивао овако добар албум поготово што нисам био неки љубитељ периода од форс оф хебит па на овамо. Зетро се вратио на велика врата и то у великом стилу. Ово му је дефинитивно најбољи албум од импакта. А на овом албуму је показао зашто је бар 3 пута бољи од Дјукса. После оне песме коју су избацили био сам мало сумњичав поводом његовог повратка али на сву срећу,беспотребно. Јес дугачак албум ал ми је прошо ко 5 минута колико је убитачан. Бади харвест,врепт ин д армс оф рејџ,намб,фуд фор д вормс сабијају и газе сваки секунд. Цео албум ме неодољиво подсећа на импакт који ми је и омиљени њихов поред првог. Једина слаба тачка албума је она задња песма која ко да није њихова,јбм ли га. Дефинитивно кључно треш издање ове године. Дуго ће се још ово вртети на мом плејеру. 1 1 Quote
PajatheTrut Posted October 9, 2014 Report Posted October 9, 2014 НЕСВЕТА МАЈКО АНТИХРИСТА ШТА ЈЕ ОВО КОЈИ КУРАЦ САБИЈА АЛБУМЧИНА, ПЕСМЕ ЈЕБУ КЕВУ СВЕ ДО ЈЕДНЕ !!! ЗЕТРО ОДЛИЧНО ОБАВИО ПОСАО И ПЕРФЕКТНО СЕ УКЛОПИО У КОНЦЕПТ АЛБУМА И ЗВУКА, АЛ ОПЕТ, ПУШИ ЗЕТРО ВРАТИТЕ ДЕБЕЛОГ !! 4 3 Quote
Grobodan Posted October 9, 2014 Report Posted October 9, 2014 Једина слаба тачка албума је она задња песма која ко да није њихова,јбм ли га. Možda zato što i nije, to je Angel Witch obrada Inače iznenađujuće brz i kratak album (za njihove standarde u poslednje vreme), standardno odvratna moderna produkcija, bubanj bije u sve moždanice, to su neki prvi utisci. Quote
Сале Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 Па претпоставио сам да је обрада (прво ми слејер паде на памет ) али вокал ко да није Зетров већ јбм ли га чији. Јесте да је бонус али апсолутно сувишна,по мени. Quote
kuruz Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 produkcija sjajna, ima zvuka sa prethodnih albuma album odličan, al nema one atmosfere koja je izdvajala Exodus, ni pesama poput epa Deathamphetamine Quote
PajatheTrut Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 Ја сам се искрено потајно надао да ће бити неки Exibit : A двојка.... Али ово подсећа мало на темпо што више слушам, и то ми је сасвим ок ,стварно је монструозан албум. Quote
Лука Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 (edited) Majica: Edited October 10, 2014 by Лука 1 Quote
Berliner Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 kicerica. dobra eventualno za kuruza. 1 1 Quote
kuruz Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 najbolje da ću da nosim majice bendova Quote
vudun Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 Pjanin dres još uvek stoji sklopljen u ormariću. Baš dobro albumče, da ublaži ove tuge jesenje. Salt In The Wound i Btk najlepši šlageri sa istog. 1 Quote
kuruz Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 dres poklonjen drugaru davne 2009. Quote
PajatheTrut Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 'ladno su stavili za dz da se slusa na netu, jako cudno http://www.youtube.com/watch?v=2gfzzsBXAdQ 1 1 Quote
lemmy sixx Posted October 11, 2014 Report Posted October 11, 2014 Meni je album trt mrt,nista posebno.Slazem se da vuce na Tempo,ali nije ni blizu po kvalitetu.Suvi prosek od albuma. 2 2 Quote
Recommended Posts