Turin Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 tehnicki najsavrseniji je ovaj novi, u smislu da ne zvuci kao djubre. Jedini problem je sto je dosadan. Quote
vudun Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Njihov najbolji album je FABULOUS DISASTER na tom albumu su pokazali svo znanje EXODUS a iako nisu loši ni ostali albumi Ma daj, prvi album je mnoogo bolji od FD. Quote
Kai Hansen Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Meni je najbolji "Bonded By Blood" zatim najnoviji "Tempo Of The Damned, pa "Pleasures Of the Flesh" eee tek onda mi dolazi "Fabulous Desaster"...Impact i Habit ne cenim nesto...a verujem ni ni oni cak Quote
vudun Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Meni je najbolji "Bonded By Blood" zatim najnoviji "Tempo Of The Damned, pa "Pleasures Of the Flesh" eee tek onda mi dolazi "Fabulous Desaster"...Impact i Habit ne cenim nesto...a verujem ni ni oni cak Apsolutno se slazem sa rangiranjem. Mada , Tempo i Bonded su rame uz rame. Habzburzijana Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 CEkajte toliko je dobar album nemoguce bre ????????? JA sam slsuao ensto na 202-ci ne sivjda mi se nesto preterano ta pesma koju sam cuo . Quote
Vlaja Buraz Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Majku mu dobar je album, a pjesme su veoma raznovrsne. Quote
vudun Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 CEkajte toliko je dobar album nemoguce bre ????????? JA sam slsuao ensto na 202-ci ne sivjda mi se nesto preterano ta pesma koju sam cuo . Ma oni na 202-jci su jedno vreme vrtili stalno "Culling The Herd" , a to je meni najNEomiljenija pesma na albumu. Vecina drugih su mnogo bolje, leprsavije. Quote
lemmy sixx Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Album je jebeno odlican...jedan od najboljih thrash albuma koji je izasao u proteklih 10 godina. Pusticu u sredu u emisiji "Scar spangled banner"...kakav riff!!!Bolestina! Quote
Kai Hansen Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Frubi album jebe keve, i obavezno ga nabavljaj. A sto se mene tice, album nema nijednu losu pesmu, akad bih morao da biram najneomiljeniju, to bi bio "Throwing Down" Quote
Vlaja Buraz Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 http://www.electricbasement.com/interview_...s_april2004.htm Quote
Kai Hansen Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 E ljudi mlogo sam se napalio na pesmu "Bitch" sa "Force Of Habit..koaj je inac vrlo..specificna . Jazz/thrash Pa me zanima, "na cemu" je bend bio kad je pravio ovu pesmu, i odakle im uopste ideja da naprave "ovakvu" pesmu, definitivno netipicnu za Exodus. Ili je to mozda samo obrada?! Quote
Grobodan Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Meni je najbolji "Bonded By Blood" zatim najnoviji "Tempo Of The Damned, pa "Pleasures Of the Flesh" eee tek onda mi dolazi "Fabulous Desaster"...Impact i Habit ne cenim nesto...a verujem ni ni oni cak Sve je receno,nista dodati ni oduzeti! Ja sam se,inace,totalno primio na Sealed with a Fist sa novog albuma.Koje ludilo od pesme! Quote
RNA Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 (edited) E ljudi mlogo sam se napalio na pesmu "Bitch" sa "Force Of Habit..koaj je inac vrlo..specificna . Jazz/thrash Pa me zanima, "na cemu" je bend bio kad je pravio ovu pesmu, i odakle im uopste ideja da naprave "ovakvu" pesmu, definitivno netipicnu za Exodus. Ili je to mozda samo obrada?! А шта је на том албуму типично за њих? Нема готово ниједне песме која наликује старом добром Exodusu. Edited April 29, 2004 by RNA Quote
RNA Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Ма, јок то. Покушали људи да се обаце мало у гранџ покрет, да виде да ли они могу да пливају у том надолазећем таласу. Погодите исход експеримента! Quote
vudun Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Ма, јок то. Покушали људи да се обаце мало у гранџ покрет, да виде да ли они могу да пливају у том надолазећем таласу. Погодите исход експеримента! ...ispali metak Kurta Kobejn, i ode sve u pizdu materinu! Quote
RNA Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Па, добро, не баш све, али је као тренд отишао у курац. То је било добро за гранџ. Сваки правац који је постао тренд је био толико загађен, да је просто било мука пратити и добре бендове од оних лоших. Quote
RNA Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Је л'се то односи на "Force Of Habit" или причаш о новом албуму? Quote
Kai Hansen Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Set lista sa nastupa na festivalu u Svedskoj. Nikad jaca!!! : Scar Spangled Banner Deliver Us To Evil Blacklist Pirahna Till Death Do Us Part Shroud Of Urine Fabulous Disaster And Then There Were None Culling The Herd Forward March Only Death Decides War Is My Shepherd Bonded By Blood Tempo Of The Damned The Toxic Waltz Strike Of The Beast Dirty Deeds Done Dirt Cheap Blago onom ko je prisustvovao ovome.. :rockdevil Zivo me zanima kako Souza peva STRIKE OF THE BEAST... Quote
sashanew666 Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 ja sam od njih chuo samo jednu pesmu (shto i nije bash za pohvalu) i to dirty deeds done dirt cheap i mnogo mi se svidja kako su obradili.SVAKA CHAS!!! Quote
vudun Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 Muzika odlicna, vokal katastrofa... Zetro Souza samo uzivo ocajno zvuci, inace ovako studijski, korektno odradjuje posao... Quote
postman Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 Eto i cika postara na thrash forumu . Slusao ja novi Exodus i mogu da vam kazem da mi se bas svideo.Nista filozofiranje ,cista energija .Prase matorci sve u sesnaest.Odlican come-back. Svaka cast.A AC- DC obrada cista petica , ni mali Australijanci ne bi bolje, Quote
dr.lecter Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Da album je mocan do jaja.... Nego reci mi o kakvoj obradi AC/DC pricas,na mojoj ploci nema obrade... Mozda onaj singl sto su izdali prije albuma jeli to??? Quote
Recommended Posts