Angelystor Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Takođe mlak prvi ulaz u ovu vodu, niđe pirane da me grizu. Prvi utisci: Zetro zvuči staro i umorno, onaj prvi riff u "Food For The Worms" jak konkurent za najgluplji thrash riff decenije, malo manje punchy zvuk gitara nego na prošlih par albuma. I još uvek predugačko, preko sat vremena album, i jedva drži pažnju, dakle isti problem kao i sa prošla tri. 1 Quote
Grobodan Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Slično kao dvojica gospode iznad, liči na Tempo ali po kvaliteti ni prići. Isprva mi se učinilo da je baš brz što i jeste ali u isto vreme i bude dosadan, nisu se oslobodili još onog virusa sa prethodna dva snoozefesta. Quote
perzekjušn menijak Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Niš' posebno. Jesam ga samo jednom preslušao (na laptopu bez slušalica) ali mi ništa nije privuklo pažnju osim nekog rifa tu i tamo. Drago mi je što se Souza vratio ali ni to nije mnogo pomoglo. Onu bespotrebnu obradu na kraju bolje da i ne pominjem. Quote
Сале Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Па нисте ваљда очекивали да ће опет да сниме плежрс оф д флеш?! То су давно прошла времена али далеко од тога да је овај албум бзвз. Јесте дугачак али за разлику од темпо има доста добрих песама па тај сат прође као је 30 мин. Бонус песма јесте срање и непотребна али албум упркос томе меље. 1 Quote
perzekjušn menijak Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Ne kažemo da smo očekivali ovo ili ono samo kažemo da nam se ne svidja (za sad u mom slučaju). Quote
Angelystor Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Па нисте ваљда очекивали да ће опет да сниме плежрс оф д флеш?! То су давно прошла времена али далеко од тога да је овај албум бзвз. Јесте дугачак али за разлику од темпо има доста добрих песама па тај сат прође као је 30 мин. Бонус песма јесте срање и непотребна али албум упркос томе меље. Јесте дугачак али за разлику од темпо има доста добрих песама па тај сат прође као је 30 мин. Бонус песма јесте срање и непотребна али албум упркос томе меље. али за разлику од темпо има доста добрих песама 16 2 Quote
Сале Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Темпо је досадан. Овај је класа! 1 1 Quote
SkullKrusheR Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 (edited) čuj tempo dosadan. tempo je najbolji egzodus i teško da će ga nekad nadmašiti. Edited October 12, 2014 by SkullKrusheR 3 1 Quote
PajatheTrut Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Апсолутно далеко од најбољег 1 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Jer je apsolutno najnajbolji Quote
Grobodan Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Samo jedan album može biti najbolji od Exodusa tačka punto 6 2 Quote
Angelystor Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Svaki album na kome je Kirk Hammet naslikan kao kvroločna beba-vampir je instant classic. Sa'će Kuruz da dođe da kaže kako je tu sranje produkcija. Quote
Grobodan Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Sad bih nešto rekao ali moram biti dobar sa Kokicom, čekam kad će da mu zatrebaju neke predrk patike pa da prodaje diskove. Quote
kuruz Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 šta me boli kurac užasavam se krš produkcije jebe mi se šta su odsvirali ako je to neslušljivo to što je dobro zvučalo u vreme kad je izašlo ne znači da je i sada klasa treš mora da bude mastan i debeo 2 3 Quote
Grobodan Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Ima samo par problema... on i sad dobro zvuči, mastan je i debeo i veoma slušljiv. I drugi, ti si pičkica. 3 Quote
kuruz Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 jedino je ovo poslednje tačno ovo je mast Quote
Grobodan Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Jeste mast pevač, slažem se. Što bi rekao bard metala u Srba, ako ti nije glasno pojačaj. Quote
Recommended Posts