Angelystor Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 I see what you did there. Rob je carina, al mi je više muka od ovih vesti jedno šesti put čitam o istoj stvari, koga boli kurac više ti sajtovi su potpuno propali, svi izbacuju iste vesti i ponavljaju ih na svaka dva dana Keri King reko ovo, Mastejn reko ono Mislim da Metalika tu nekako prednjači. Oni jedan koncert kad održe to bude po tri vesti Te neoficijelni snimci, pa oficijelni snimak... A ovo mislim da nije Fatso kriv on, nego ga jednostavno pitaju... Quote
HUMAN Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Pa jbg. mora da se podgreva situacija, bendovi su u kreativnoj krizi, pa krenuli sa trač rubrikama - cveta žuta štampa, SVET METALA Quote
kuruz Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Mislim da Metalika tu nekako prednjači. Oni jedan koncert kad održe to bude po tri vesti Te neoficijelni snimci, pa oficijelni snimak... kad reče Metalika, nabasao sam na Džejmsov Instagram pre neki dan https://www.instagram.com/papa_het_/ ima sjajnih slika i snimaka Quote
vudun Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Kirk nema ni tviter ni fejsbuk ni instagram. Kirk >>> Het Quote
Talvi Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 (edited) blabbermouth je već izvesno vreme najgori sajt ikad, samo prenose prepucavanja i tračeve, i izveštavaju o aktivnostima ispušenih američkih muštikli iz 80-ih samo lambgoat Edited November 24, 2015 by Talvi Quote
HUMAN Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Kirk nema ni tviter ni fejsbuk ni instagram. Kirk >>> Het Carina, boli ga paja... surfovanje, stripovi, horori... milina! A vidi ovog pajsera... ccc Quote
kuruz Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 a šta je tačno pajserski na toj slici? Kirk nema ni tviter ni fejsbuk ni instagram. Kirk >>> Het ima Fejsbuk Quote
HUMAN Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 ...ma ništa, samo - Metallica + Armani + japankice :mhihi: Quote
kuruz Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 normalan čovek neće valjda da nosi martinke i starke, ko poslednji imbecil sa dvolitrom 1 Quote
Talvi Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 sasvim normalno oblačenje za čoveka od 50-ak godina u šopingu sa porodicom, nije mu 17 godina da se seljači sa nekim kožama i lancima Quote
Grobodan Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Da li se ova prica zaista vodi u 2015. godini? 1 Quote
Јарослав Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 realna priča, svako pri zdravom razumu bi kupovao u Armaniju da ima toliko para Quote
HeLLsarma Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 normalan čovek neće valjda da nosi martinke i starke, ko poslednji imbecil sa dvolitrom Ajde ne seri, jesi fenser. 3 3 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Te komplekse i licemerje nisam nikada razumeo. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Prodajem: The Atrocity Exhibition... Exhibit A Exhibit B: The Human Condition Komplet iskljucivo, odlicno stanje. Koliko nudite, da cujem ponude (ako ih ima ) prodato Quote
obsessed by cruelty Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Jbt jel moguce stvarno Da citiram tom prilikom svoj post sa Emperor teme kad su tru metalci poceli da ih pljuju sto ne nose corpsepaint vise ja ne znam cime se vi pucate odelo, kosulja, satovi itd >>>>>>>>>>>>>> korpspejnt, crne majice i krstovi uvek bilo uvek bice emperor > bm a dodao bih i Metalika>>>>metal 1 1 Quote
HUMAN Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Jbg. totalno glupa rasprava, ja sam postavio ove fotke iz zajebancije, način oblačenja je toliko subjektivna stvar da je glupo raspravljati na tu temu. Dal neko nosi samo crno, kožu, lance, martinke ili se "normalno" oblačio, po meni je sasvim nebitno, jedino što mi smeta je ono kvazi odrastanje, tj. odbacivanje takvog načina oblačenja zbog, takozvanog "sazrevanja"! Quote
bo88gdan Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 (edited) Koga zabole kurac ko se kako oblaci postoje neka nazovi pravila ali koga zabole realno http://www.youtube.com/watch?v=ClBkyLehIBU Edited November 25, 2015 by bo88gdan 1 Quote
Сале Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 А што је то глупо?? Па нећеш ваљда и са 50 и кусур да носиш ланце,црне мајице и обрнуте крстове? Реално све то и јесте за клинце који су у пубертету. Свако нормалан превазиђе то облачење кад уђе у зрелије године. Наравно,музички афинитети остају. Quote
HUMAN Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Pa dobro, ne moraš baš da izgledaš ko Kerry King, ali ne vidim nikakav problem ako se malo drugačije(rokerskije) oblačiš i u zrelijim godinama! 1 Quote
Recommended Posts