Сале Posted September 17, 2021 Report Posted September 17, 2021 (edited) Ови шта год да сниме не могу да оману. Једино је назив албума по мени промашај. Чека се албум... Edited September 17, 2021 by Сале Quote
Haos sam ja Posted September 18, 2021 Report Posted September 18, 2021 Uuu dobra pesma. Vokal smejurija. Quote
HUMAN Posted September 18, 2021 Report Posted September 18, 2021 Odlična nova stvar od Exodusa, Holt i ekipa režu, Zetro njače, ništa tu ne fali.. Quote
VoivodBG Posted September 22, 2021 Report Posted September 22, 2021 Mogao je bolji omot da bude, od Shovel Headed Kill Machine su svi omoti postali, nekako ocekivani i neinventivni? Quote
Angelystor Posted September 22, 2021 Report Posted September 22, 2021 Hteo sam da napišem neku analizicu kako su im već 10+ godina coveri očajni u nekom metal nakaradnom stilu, kao i Kreatoru, ali sam onda skontao, kad je pa Exodus uopšte imao dobre covere? Quote
VoivodBG Posted September 22, 2021 Report Posted September 22, 2021 Šta znam, ovo je meni nekako prihatljiviji cover. Imaš demona koji svira orgulje palim dušama. Ima više finese nego nadolazeći omoti. Klasik. Priziva Terminator 1 budućnost mod, i Twisted Metal ludilo. Lobanje čine omot još moćnijim, a pogotovo mašinerija oružja. Prihvatljiv metal omot. Ovde se vec oseća zamor, znaš kao Isus Hrist analogija, i sve te lobanje, takva je i bila muzika na njemu kilava. Cringe. Baš težak cringe. I zaboravan omot i album. Fabrika koja pravi fetuse ima lice dok se zombiji izjedaju sami i sve je osijano narandžastom, skoro bojom pišaćke kada si dehidriran. Lenjo, i glupavo. Koji se pak nadovezuje na novi omot, jer očigledno da imaju neku fiksaciju sa matrix pod bebama. 😄 1 Quote
vudun Posted September 23, 2021 Report Posted September 23, 2021 Exodus i coveri... Objektivno govoreći, najbolji omot im je na Impact Is Imminent. Quote
Angelystor Posted September 23, 2021 Report Posted September 23, 2021 Ne znam, možda mi taj Tempo najbliže pojmu dobrog covera, ovo sve ostalo ili nakaradno ili natrpano ili oba. Zadnja dva imaju cover kao neke Cannibal Corpse YA varijante. 14 hours ago, VoivodBG said: Fabrika koja pravi fetuse strange way to spell 'vagina' Quote
Сале Posted September 23, 2021 Report Posted September 23, 2021 Што се мене тиче нека ставе слику какву хоће. Докле год снимају добре албуме и музику (а снимају), омоти су ми потпуно небитни. Quote
VoivodBG Posted September 24, 2021 Report Posted September 24, 2021 On 9/23/2021 at 3:37 PM, Angelystor said: strange way to spell 'vagina' 😆 Ne liči toliko vaginalno per se, zavisi kako posmatraš omot. Dok na novom omotu sve puca od majčinstva sve u 16. I dalje je krindž. Suglasan da je Impact Is Imminent zabavan omot i lako se pamti, ali i Fabulous Disaster isto ima dobar b movie šmek. Quote
Assassin68 Posted November 9, 2021 Report Posted November 9, 2021 Pesme koje su do sada pustane zvuce odlicno Thrash album godine u najavi uz Nekromantheon Another lesson in violence licni favorit medju Exodus omotima I Tempo Quote
Milosh87 Posted November 18, 2021 Report Posted November 18, 2021 Evo ga novi Exodus https://rawkbawx.rocks/details.php?id=0b4c7cc63b7ec59395d7e53eac5248fdd34e1b3c Quote
kuruz Posted November 21, 2021 Report Posted November 21, 2021 aj što je muzika dosadna, nisam ništa drugo ni očekivao, nego što je vokal preglasan i što zvuči kao da je loše nalepljen preko muzike Quote
Сале Posted November 21, 2021 Report Posted November 21, 2021 Јесте рециклажа ранијих албума али мени је добар. Чак бољи од претходног. А уосталом и не може се очекивати да сад измишљају нешто што већ раније нисмо чули. Quote
HUMAN Posted November 21, 2021 Report Posted November 21, 2021 Preslušao prve tri-četiri stvari i odustao.. što kaže Kuruz vokal jako loše uklopljen, preglasan i iritantan, nadje se koji dobar rif i solo doduše.. Quote
Сале Posted November 21, 2021 Report Posted November 21, 2021 А шта ви очекујете од овог бенда у 2021. години? Или још боље питање шта очекујете од било ког метал бенда у овој и наредним годинама а узимајући у обзир да је метал пуко још пре 20 година ?! 1 Quote
Angelystor Posted December 8, 2021 Report Posted December 8, 2021 Slažem se takođe za miks, plus me ni ovaj zvuk gitare ne oduševljava, ovaj se samo dere preko svega bez ikakvog smisla. Kome nije nedostajao Dukes do sada, mislim da će mu posle ovog albuma otvarati peticije da se vrati. Rifferski je baš jak album, naslovna, Slipping, LLL, svi imaju prebac riffove, ali džaba kad mi ovo kreštanje ubi sve, plus što jedan težak trimming opet treba, ali to je već standard Exodus odlika već evo 20 godina. Quote
Recommended Posts