Anarchaos Posted December 19, 2021 Report Posted December 19, 2021 Malo su mogli da ga skrate ali meni ovo uopste nije lose Quote
Kumodraski Vo Posted March 30, 2022 Report Posted March 30, 2022 Ja zaboravio da je ovo izaslo, skinucu pa cu javim utiske za koji dan.. Quote
Haos sam ja Posted July 25, 2022 Report Posted July 25, 2022 Jedan dosta sveobuhvatan intervju sa Gerijem: https://www.loudersound.com/features/exodus-gary-holt-interview-metallica-big-four?utm_content=metal-hammer&utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=socialflow&fbclid=IwAR1hNju2bef8-lk3V44psAm5Cn9IrX6pC5123AKMN0AkfVnY63_poWQx2XM 1 Quote
Сале Posted July 25, 2022 Report Posted July 25, 2022 Одличан интервју. Мало бзвз што се није осврнуо на период док је Роб био у бенду и мало и њега прокоментарисао. И нисам знао да су се откидали од опијата. Нарочито он. Quote
HUMAN Posted July 25, 2022 Report Posted July 25, 2022 Mislim da sam prvo čuo da su teški drogaši pre nego što sam uopše čuo muziku.. hahaha Quote
Angelystor Posted August 11, 2022 Report Posted August 11, 2022 (edited) Ne mogu da ne vidim Exodus koncert a da ne skočim odmah na "Strike" da čujem kakav je bio. Izulo. Edited August 11, 2022 by Angelystor Quote
dAdAiSt Posted August 23, 2022 Report Posted August 23, 2022 Tempo Of The Damned ploča drugog dela karijere. Samo kad se setim onog krš spota za Throwing Down... Quote
Bernard Panasonik Posted August 25, 2022 Report Posted August 25, 2022 Apsolutno! Ovo sve posle nisu ni morali da snimaju. Stalno su te priče da oni treba da budu uz Big 4, ali po meni ne zaslužuju. Imali su previše promašaja i praznog hoda. Ono što im je dobro je jako dobro, ali ima imaju i gomilu nepotrebnih ploča i fejlova. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 25, 2022 Report Posted August 25, 2022 Ok ovaj novi, ako nista drugo respect sto i dalje sviraju thrash.. Quote
truliandedzombileš! Posted August 25, 2022 Report Posted August 25, 2022 meni je recimo prva polovina Exhibit A vrhunska i dalje, tome se nekako i najčešće vratim iz ma kog razloga, prethodnik mu je isto dobar kada se skreše malo ovaj novi ugasio posle prvog stiha Quote
dAdAiSt Posted August 25, 2022 Report Posted August 25, 2022 pa, ja bih to formulisao kao posle prve note, nisu ovo, niti bili niti će biti neki tekstovi za memoare. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 25, 2022 Report Posted August 25, 2022 Nije toliko los sto ste hejteri, vise je vokal malo kritican.. Quote
Angelystor Posted August 26, 2022 Report Posted August 26, 2022 22 hours ago, Bernard Panasonik said: Apsolutno! Ovo sve posle nisu ni morali da snimaju. Stalno su te priče da oni treba da budu uz Big 4, ali po meni ne zaslužuju. Imali su previše promašaja i praznog hoda. Ono što im je dobro je jako dobro, ali ima imaju i gomilu nepotrebnih ploča i fejlova. Bukvalno sam mislio zbog ovog post-a da sam na Anthrax temi 1 Quote
truliandedzombileš! Posted August 26, 2022 Report Posted August 26, 2022 (edited) 19 hours ago, dAdAiSt said: pa, ja bih to formulisao kao posle prve note, nisu ovo, niti bili niti će biti neki tekstovi za memoare. u pravu si, loše sročih to mislio sam posle prvog mjauka Edited August 26, 2022 by truliandedzombileš! zabuna per multa Quote
Demon Seed Posted August 26, 2022 Report Posted August 26, 2022 Ma Zetro je odličan pevač, samo je neshvaćen... Ja još nisam poslušao Tempo ni albume posle njega. Quote
dAdAiSt Posted September 7, 2022 Report Posted September 7, 2022 Preslušavah diskografiju, i Only Death Decides im je jedna od pesama karijere. Quote
perzekjušn menijak Posted April 10 Report Posted April 10 https://blabbermouth.net/news/exodus-to-release-british-disaster-the-battle-of-89-live-at-the-astoria-live-album Quote
Grobodan Posted May 30 Report Posted May 30 Slušam Pleasures of the flesh, i dan danas i dalje mislim da je u pitanju najslabiji drugi album nekog velikog benda, i da možda tu treba tražiti razlog njihovog neulaska u big 4. Svakako album sam za sebe je sasvim dobar ali kao izdanje koje je išlo posle BBB je u svakom pogledu za tri koplja ispod. 1 Quote
Bernard Panasonik Posted May 31 Report Posted May 31 Slažem se, sa time da meni taj album nikada nije ležao, znam ljude koji se lože i vole ga, ali meni je njah. Exodus su debelo promašili i nakon dobrog Fabulous Disaster sa četvrtim albumom koji je prošao ispod manje više svakog radara. Quote
Grobodan Posted May 31 Report Posted May 31 Da, Fabulous je verovatno najbolji posle debija ali posle njega ista priča: Impact iako dobar sam za sebe kad se sad sluša istrgnut iz konteksta tad je u široj slici bio podbačaj. S Force su prdnuli u čabar svakako. Quote
kuruz Posted May 31 Report Posted May 31 al su zato Tempo i Shovel najbolji albumi među najvećim thrash bendovima u poslednjih 20 godina, uz Violent Revolution 1 Quote
Angelystor Posted May 31 Report Posted May 31 Meni je Pleasures za (bar) jednu ocenu bolji do FD. FD sem ona dva hitića je solidno mršav album. Jeste PotF pad u odnosu na BBB, ali daleko od toga da je podbačaj album. Danas da izađe vrteo bih ga na repeat. Sa druge strane, tih prvih 5 albuma imaju lagano najgore covere od svih iole većih US thrash bendova. Quote
Grobodan Posted May 31 Report Posted May 31 Tempo je meni u top 3 Exodusa, uz BBB i FD. Prvi je najbolji thrash debi svih vremena. Quote
Recommended Posts