Fake Healer Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 ZAnimljivo...ja moram da chujem Skinlab, zanima kakav vokal ima ovaj Steeva Quote
Perfector Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 (edited) Ma znam bre da nije taj nego Esquivel,al nema veze... Edited November 7, 2004 by AGGRESSIVE_PERFECTOR Quote
RNA Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Ravenous je growl,bar u granicama zhenske moci Mada...ko nam garantuje da je ona zhena Па, многи су јој буљили у гаће кад је био концерт у БГ. Носила је неку кратку сукњицу и стално дизала ногу на монитор, а испод црни доњи веш. Јебига, није да сам гледао, али сам стајао у првом реду, па хтео-не хтео опазио сам. Quote
RNA Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Zene su za vodoravno KRAJ Ja bih volio vidjeti Riveru iz Helstara tu samo ne znam dali bi to funkcionisalo... Ајде, бре, докторе, не буди толики сексиста. Мени је супер кад је жена у метал бенду. Немој ми рећи да не волиш како је звучала она риба што је певала са Честејном. Ништа лепше него да лсушаш омиљену музику и приде имаш и мелем за очи (заправо, како кад). Quote
Karlo SE Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 U metalu je vecinom "kako kad" Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 Skinalb sranje. Quote
RNA Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 И мени је безвезе, али можда боље звучи њихов певач у Егзодусу. Треба сачекати и чути пре коментарисања. Quote
Fantomni Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 "Tempo Of The Damned" je odlican album,i siguran sam da ce se svim ljubiteljima thrash-a dopasti.Come back je apsolutno vrijedio,jer su napravili album pun energije,cistih rifova,dobrih solaza,a i produkcija je na nivou.Inace vidim da se mnogima ne dopada glas Souza-e,ali meni je on ok,i dosta podsjeca na Elsworth-a iz OVERKILL-a. Kad chujesh Impaler-a, sledi ti se sva krv Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Prochitao sam review sa koncerta Exodusa sa Megadethom skoro. Bash nacrnio onog Eskivela. Ne samo za pevanje, vec i za pojavu. Vrecaste pantalonice, kachket, bradica... Quote
DragonHeart Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Prochitao sam review sa koncerta Exodusa sa Megadethom skoro. Bash nacrnio onog Eskivela. Ne samo za pevanje, vec i za pojavu. Vrecaste pantalonice, kachket, bradica... Pretpostavljam da si review procitao na sljedecem linku: http://www.metal-rules.com/zine/index.php?...id=69&Itemid=28 Quote
dr.lecter Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Ајде, бре, докторе, не буди толики сексиста. Мени је супер кад је жена у метал бенду. Немој ми рећи да не волиш како је звучала она риба што је певала са Честејном. Ништа лепше него да лсушаш омиљену музику и приде имаш и мелем за очи (заправо, како кад). Seksista? Sta cu kad to volim. Ali kad slusam Thrash pjevach mora da ima zanimljiv glas a ne da dobro pjeva i da taj glas pashe uz muziku. A to zene ne mogu. Sta bi za novog pjevacha Exodus-a? Kog ce da uzmu da se dernjachi? Nisam odavno pratio sta sedogadja u taboru Exodus-a Quote
Angelystor Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Osim shto su dva puta zvanichno rekli da josh uvek traze pevacha..nishta novo Quote
Karlo SE Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 1. Exodus objavio konkurs za pevaca, detalje pogledajte na njihovom sajtu. 2. Ja u principu thrash kapiram kao musku (sto se izvodjacki, a ne slusalacki tice naravno) muziku, bez ikakve seksisticke predrasude, verovatno sam navikao ili tako nesto, ali mi je jako sarmantna riba iz Arch Enemy-a i nacin na koji ona to radi. Quote
Гера Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 (edited) ...Ja u principu thrash kapiram kao musku muziku... u potpunosti se slazem sa tobom! thrash je muska muzika! za zene je nightwish! Edited January 26, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Angelystor Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 To je to.. EXODUS Announce New Singer - Rob Dukes Quote
Angelystor Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 a..evo i slike novog pevacha sa Rickom http://www.dirtjunior.com/namm9.html Quote
vudun Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Riki je mlogo omatorio, koje li je godiste ? Quote
RNA Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Ниједан им бре певач никад није изгледао иоле нормално. Све неки акрепи. Коју публику они мисле тако да привуку? Рибице им сигурно неће долазити! А, окле је тај Роб Дјукс? Где се раније дерњао? Quote
Angelystor Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Ne zna se. Mislim da sma prochitao da je bio do sada tehnichar Exodusu na turneji. Quote
Karlo SE Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Tehnicar? Jel menjao zice Balofu i Souzi Quote
Angelystor Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Ne nego Ricku na Megadeth turneji. Evo nadjoh josh nehsto: "A relative unknown, Dukes is believed to have previously been a member of the East Coast outfit CHEATIN' SOCCER MOM." Quote
Recommended Posts