Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dobar je kao i svi prethodni...

Jos ga nisam stigao konkretno da preslusam...

Kazes da je dobar album, a jos ga nisi ni konkretno preslusao. Daleko je on od kvaliteta svih prethodnih izdanja. Osim pjesama "Obedience" i "At Loss For Words" koje su solidne, ostale nisu ni za pomenuti.

Posted

Aj da povucem malo svoje reci ipak se radi o dobrom i kvalitetnom albumu posle vise slusanja..ima dobrih melodija i odlicnih refrena ali na zalost pesme su sve manje i manje mracne

Posted

Ma da, samo sto je to isto kao da sviraju u Australiji. Lakse je izvaditi austrijsku nego slovenacku vizu. Taj Metal Camp je prestrasan ove godine, ne zna se koji je bend bolji od kojeg...

Posted

a i karta je 75 evra , prakticno koliko ce biti i za Exit...pritom je kamp besplatan

jedino je frka za vizu...i meni licno to sto bas tada nisam ni blizu Slovenije wallbash.gif

Posted

Ama Laki, ja i gomila ljudi smo razglabali o tome i, kao što on reče, lakše bi bilo otići u neki lijevi pičvajz nego u Sloveniju!!!!

Guest Marry
Posted

Ovaj promo CD od Evergray je nesto najbolje sto sam cula od njih.....I sto je najbolje svidja mi se svaka pesma..... musik20.gif

Posted (edited)

Heh, upravo tako.... wallbash.gif

Anyway, sto se novog albuma tice definitivno mi se cini sve boljim sto ga vise slusam. Ipak "Recreation Day" ostaje broj 1.

Edited by Perfector
  • 2 weeks later...
Posted

Hm, jebote, jesam ih zgotivio na prvo slusanje, al sto je mnogo... zadnja 3 dana samo njih slusam jebote... odlepio sam totalno...

Jos samo da uzmem DVD i to ce biti kraj...