DragonHeart Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 To ti ne znam reci, ali znam zasto pitas, blekeru Quote
Black desire Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Ne znam, obozavam tog coveka...jedan od razloga zasto sam i poceo da slusam Evergrey... Quote
Bride Of Darkness Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Jel zna neko kad je Christian Rehn svirao klavijature u Evergrey-u... Uh, što pored živog mi Rikard-a pominješ Christian-a? Quote
DragonHeart Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 (edited) Ne znam, obozavam tog coveka...jedan od razloga zasto sam i poceo da slusam Evergrey... Dobro da nije jedini i glavni razlog Edited May 3, 2007 by DragonHeart Quote
Bride Of Darkness Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Meni je Rikard omiljeni lik u Evergrey-u Quote
Bride Of Darkness Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Ne dirajte mi crnogorskog zeta :) :) Quote
ennche Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Crnogorskog zeta haha OMG! Tom je prvi i najveći... Bog!!! Tačka. Nažalost, ni traga novom basisti, ni traga novom albumu... Quote
Telcontar Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Brate jebesh to, ionako ce da naprave pesme, snime pola albuma i onda dovedu nekoga da odsvira... (i kako im ide, verovatno ce i tog bassistu da promene posle turneje za novi album hahha ) Quote
ProgressiveR Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Dovoljno su velik i poznat bend, a još su iz Švedske (gde muzičari rastu na drveću) tako da mislim da pronalaženje novog basiste neće biti prevelik problem Quote
Bride Of Darkness Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Čiatvo jutro gledam klipove sa koncerta... Jaoj, kako je bilo dobro. Ja sam još pod utiskom, eto, bio koncert Kamelot-a, ali mene i dalje drži onaj feeling koji nam je Evergrey stvorio na koncertu. Uh, onaj osjećaj kad su izaašli... Evo, sam kad se sjetim, sva se ozarim, srce mi počne jače da udara. Što ću... Nego, ništa od bassiste... Još da vidim njih jedno bezbroj puta...pa da mrem. Hoćemo Evergrey u BG-u, hahahhahahhha. Quote
DragonHeart Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Zao mi je sto nema snimka citavog koncerta Quote
Bata Trokrilni Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 O tome smo već raspravljali. Nije bitno što nema snimka celog koncerta, važno je da sam ja zvezda postojećih snimaka. Quote
DragonHeart Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 O tome smo već raspravljali. Nije bitno što nema snimka celog koncerta, važno je da sam ja zvezda postojećih snimaka. Ako to ozbiljno mislis, onda si sto rece iznad moj prijatelj - debil Quote
crusader84 Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Možda i ima snimka koncerta, nego nam se Arucard povuk'o u ilegalu, nema ga na netu... Quote
DragonHeart Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Zna li ko gdje taj tip zivi, pa da mu banemo u stan i vidimo sto on to krije Quote
The_Layla Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Snimka koncerta je bilo. TV Metropolis je bio medijski sponzor i snimali su, ali samo za jedno emitovanje i to ne ceo koncert. Tako da su te snimke umesto da arhiviraju obrisali... Sta reci...?!? Samo dve reci: Nemam reci... Quote
Recommended Posts