Black desire Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Cuti bre, to je tajna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) Nasao si da se reklamiras bas na ovoj temi Edited June 10, 2007 by DragonHeart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Sve u svemu, mislim da bi mogli da iskoristimo priliku i dodatno izreklamiramo bend, i to ne samo ovaj, vec i mnogo druge, mislim da je to najveci problem kod nas, sto ljudi naviknu da slusaju par bendova, i tesko prihvataju nove stvari, a ovo je dobar nacin da im se predstavi nesto novo. Tako da, podrzimo akciju 22og:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Evo, ja da vam odmah otvoreno kazem, sto se underground proga i powera tice, neka budemo samo na pribliznoj nuli, odradicemo svaki koncert. Ali, tu nema reklame, nego ove, od usta do usta, forumi, piraterija. Nista tu bilbordi i plakati ne pomazu, ko zna, zna. Jebi ga, sirite snimke, pricu, pa ce biti Thresholda i kod nas. Samo nula, nije ova muzika za zaradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 PA zato i kazem, da smaramo na 202ci da pustaju malo vise toga, ja ionako svima zivima preporucujem neke bendove (fala bogu recimo vec sam nasao par zrtava kojima se svideo Evergrey a nisu bili na koncertu jel nisu znali sta je.. ) slicno i za 7Days i jos neke bendove... Videcemo, ali eto sto vise ljudi cuje, to bolje, nekome ce se dopasti sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Sjecam se kako su mi se neki smijali kako idem 2005.god. u Budimpestu "tamo nekom" Evergrey-u na koncert, a isti ti su dosli na koncert u Beograd. Neznaveni ljudi i prije svega lijeni da nesto nabave, da prihvate nesto novo, da istrazuju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 PA zato i kazem, da smaramo na 202ci da pustaju malo vise toga Sta ti vredi, kad ce klinci koji slusaju 202 da budu u fazonu "u, sad ce Mejden...kakvo je ovo sranje" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Sjecam se kako su mi se neki smijali kako idem 2005.god. u Budimpestu "tamo nekom" Evergrey-u na koncert, a isti ti su dosli na koncert u Beograd. Neznaveni ljudi i prije svega lijeni da nesto nabave, da prihvate nesto novo, da istrazuju... Ja se nisam smejao,samo bio extremno ljubomoran na tebe i Kristinu shto se bili tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ja se nisam smejao,samo bio extremno ljubomoran na tebe i Kristinu shto se bili tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Uh! Ovakva je stvar: do Orodea-e ima okruglo 350 km i to se vozi uglavnom van autoputeva ... znači smor. Smor je to što se plaća jebena viza za JEBENU Rumuniju .. čoveče da ne poveruješ da Rumunima trebamo da damo za vizu ... stvarno smo najgori! Viza je 35e! Premnogo! Ostaje da se proveri da li ima neki voz do tamo ... meni se ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Christian Grönlund (ex Freak Kitchen) ce biti basista za naredne koncerte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Prosla su vremena kad su se Rumuni davili u Dunavu, pokusavajuci da preplivaju kod nas. Danas je to EU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Uh! Ovakva je stvar: do Orodea-e ima okruglo 350 km i to se vozi uglavnom van autoputeva ... znači smor. Smor je to što se plaća jebena viza za JEBENU Rumuniju .. čoveče da ne poveruješ da Rumunima trebamo da damo za vizu ... stvarno smo najgori! Viza je 35e! Premnogo! Ostaje da se proveri da li ima neki voz do tamo ... meni se ide Brate...nama treba viza za Antartik...mislim...shta recji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 O majku mu .. pa tamo se svima prezimena završavaju za "nlund" ?? Znači ... nema od nas ništa ... e samo da nam Albanija uvede vizni režim i idem da se obesim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Mislim da vec jesu... Ocesh spisak zemalja za koje nam NE treba viza.. krajnje je zanimljiv. Spisak ukljucuje zemlje kao sto su: Belorusija, Kuba, Dominka (ili dominkanska republika), Iran ili Irak ne secam se sta od ta dva... http://www.mfa.gov.yu/Srpski/Vize/yu_without_visa.htm Da nije tuzno bilo bi smeshno... Ja sam odustao, jbg 35erua je mnogo, pa makar bili i u EU, suvise smo mi jadni... u prevodu, nemam toliko kesha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 I agree ... jbg, nije frka dati za cert 30e, ali za vizu , pa još za Rumuniju ... stvarno ne ide Btw, onaj spisak je krajnje bajat .. kao i naša vlada ... za pola od ono malo zemalja u koje je moglo da se uđe bez vize sada treba viza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ostaje da se ceka naredna turneja i njihov dolazak. Izgleda da ce kompletan bend dati doprinosa u kreiranju novog albuma. Jonas i Rikard ce imati udjela u nekim tekstovima, kako je najavljeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 .... pa i bilo bi normalno ... a ne samo onaj mračni Tom da piše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Sto mracnije, to bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Christian Grönlund (ex Freak Kitchen) ce biti basista za naredne koncerte. Opaaaaa....mada ono, bolje da su pitali Matiasa da dodje i da se prihvati gitare a Henrik da uzme bas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Henrik i Tom sviraju bass u studiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Taman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ne znam za vas, ali ja jedva cekam novi album, a podrazumijeva se i koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Hmmm... Ovaj definitivno neću propustiti. Svaki put kad se setim da sam prošli propustila, dođe mi da crknem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ne znam za vas, ali ja jedva cekam novi album, a podrazumijeva se i koncert Ja mislim da i onaj ludak shto su ga nosili na koncertu u januaru isto jedva cheka ponovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts