Elderane Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 'Ajde ovako, ovdje nema prodaje preko eventima i bilet servisa, nema smisla, suvise je mali koncert. Ipak, uvijek mozete naruciti kartu preko [email protected] Naci cemo model kako da dobijete kartu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ja već poslao na ovaj e-mail, nadam se da ću dobiti odgovor, šta i kako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) poslah mejl da rezervisem Edited June 18, 2008 by angel84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Poslao i ja mejl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 U ponedeljak šaljem novac postnetom i dobijam kartu. Sreća, sreća, radost. BTW, Zorane, hvala na invitationu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ja sam poslala Elderanu da hocu da menjam onu za Castle za ovo jos pre nego sto je rekao da moze, pa posto me je iskulirao poslala sam i mail na [email protected] sto je sigurno sigurno Ako me i tu iskuliraju nema sanse da idem, jer sam totalno dekintirana Nadam se da nece, nisam bas toliki baksuz Ko bleji samnom do jutarnjih buseva? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ne brini Tanja, imapš kartu od mene i to je sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ma kakvi, sto bi mi kupovao, kad vec oni nude da zamene Draze mi je da im deo tog novca od Castle-a dam za ovo, nego da mi vracaju sve... Hvala u svakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 au ljudi al' ce ovo biti dobro jos cemo cuti i novi album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ko bleji samnom do jutarnjih buseva? :) Verovatno ja, naravno ako može, pošto nema nijedan bus do mog sela tako kasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Yay! Odlicno! Meni je prvi bus nedeljom u 8h ujutru, tako nesto, ima da se nacekam po obicaju Samo da ne pada kisa i meni je super, zauzmem neku klupu i blejim dok ne dodje vreme za polazak, ako bude kise bice shit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ko bleji samnom do jutarnjih buseva? моја другарица још није одлучила, а постоји могућност да ме испали, па не знам да ли могу да се осигурам код тебе???? и код Николице пошто видим да и он иде? ај, људи учините ми услугу ту... изгледа ћу ићи сама.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 моја другарица још није одлучила, а постоји могућност да ме испали, па не знам да ли могу да се осигурам код тебе???? и код Николице пошто видим да и он иде? ај, људи учините ми услугу ту... изгледа ћу ићи сама.... Ma gde bre ides sama Biso sreco rekla sam ti valjda vec, uvek imas drustvo ako ja idem Bice drustvance tu nemas brige. Jos ako cekamo buseve svi do jutra, eto zurke :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 е супер. још око детаља ћемо се ја и ти договорити! хвала! још само да видим, и наговорим још неке људе, па ако успем, ето провода! цена људи..цена..која је цена карте? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ok, poslacu ti br moba mislim da ti nisam dala... Cena je 1200din. U prodaji ce biti samo 250 karti, tako da pozurite sa kupovinom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 A onda svi tako zajedno možemo da izvedemo moj plan bekstva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Spameru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 To je samo način na koji iskazujem moju radost povodom koncerta. Krčkaćemo se na koncertu kao u paklenom kazanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 To je samo način na koji iskazujem moju radost povodom koncerta. Krčkaćemo se na koncertu kao u paklenom kazanu. Uh, da bice prevruce :S A ja ne podnosim toplotu nikako, ako ne padnem u nesvest bice to uspesno vece za mene :) Planiram da se okacim u prvi red, tako cu makar moci da disem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) А ja ne podnosim toplotu nikako, ako ne padnem u nesvest bice to uspesno vece za mene Planiram da se okacim u prvi red, tako cu makar moci da disem ето и мене као подршка! једва чекам да вас видим људиииииии!!!! Edited June 18, 2008 by BiserkaB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ne bih ništa da prejudiciram, ali se na tako malom prostoru može očekivati padanje u nesvest, dehidriranje i sl. Mislim da organizovanje ovakvog događaja iziskuje prisusvo lekarske ekipe na terenu, koja bi bila pripravna, u slučaju da se nešto desi. Nadam se da neće biti potrebe za njihovu intervenciju i da će se ceo spektakl odigrati u "mirnodopskoj" atmosferi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ma bre opusteno tu je odmah wc, tako da nije problem da se ode do wca i vrati izmedju pesama ako je bas frka.. ali bice vruce i zagusljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minita Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Nemojte mi pominjati padanje u nesvijest. Nakon što mi se pomenuto dogodilo na PoS-u, sva sam istraumirana. Imala sam neki napad od uzbudjenja, išla sam nedjelju dana na inhalacije po 2. puta. Edited June 18, 2008 by Minita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 O chemu bre vi koj moj prichate...kada na Tankardu od nas 300+ niko nije pao u nesvest, a svi znamo kakva ume biti Tankardova klijentela, vi cete ovamo da mi padate...uostalom mala sala je uvek imala bolju ventilaciju od velike... Uostalom ako se toliko plasite, okupajte se pre certa i koristite Nivein Stick... A ako neko padne ima ko cje ga podicji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ma bre opusteno tu je odmah wc, tako da nije problem da se ode do wca i vrati izmedju pesama ako je bas frka.. ali bice vruce i zagusljivo Bilo bi dobro da nas ovi sa bine prskaju ladnom vodom, koja bi iz njihovih ruku bila kao sveta. A ako neko padne ima ko cje ga podicji... Ako i taj neko ne padne preko toga što već leži sa penom u ustima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts