:matija Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Bilo bi dobro da nas ovi sa bine prskaju ladnom vodom, koja bi iz njihovih ruku bila kao sveta. ahahaha, al' si formulisao svaka ti cast jeste sad, mogli bi i prskalice da nam postave pored bine i da dele one kape sa ventilatorima, na ulazu :) Edited June 18, 2008 by Angrist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Damama lepeze, džentlmenima... vlažne maramice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Bilo bi dobro da nas ovi sa bine prskaju ladnom vodom, koja bi iz njihovih ruku bila kao sveta. Ako i taj neko ne padne preko toga što već leži sa penom u ustima. Kakva crna(ovaj Bela) pena...jedino ako nas potruju jajima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ahahaha, al' si formulisao svaka ti cast jeste sad, mogli bi i prskalice da nam postave pored bine i da dele one kape sa ventilatorima, na ulazu :) ima li tamo onih protivpozarnih prskalica ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ima li tamo onih protivpozarnih prskalica ? mislim da nema, ali ce zato protiv-pozarna kola da dezuraju ispred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 zadnjih 10ak postova su nenormalni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Aham, jbg uhvatila ljude euforija, jos samo petnaestak dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Propast ... a taman sam se zarekao da neću više da idem ni na jedan koncert u Srbiji .. kad ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 pa dobro bar si nasao pravi bend da prekrsis zakletvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ja neverujem da cu ici. Ne zelim da pokvarim utisak iz Doma Omladine, a i idem na Judas-e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 'Ajde da se takmichimo ko ce da smisli gluplji izgovor zashto nece da dodje na ovaj koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ja neverujem da cu ici. Ne zelim da pokvarim utisak iz Doma Omladine, a i idem na Judas-e A dooodjiiii!!! Ipak je to prog, morate doci i ti i Bane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 ha, sad sam tek video za koncert, odlicna vest. ja dolazim! preproslog januara je bilo mnogo dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Uh, kad bi odsvirali "Watching The Skies". :svrš: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Meni je prošli koncert bio vrh, jer su dve moje omiljene pesme svirali na bis. Istina, tad me je Stormlord malo napio , pa sam imao donekle iskrivljen utisak, ali biće bolje ovoga puta - piću samo kod kuće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Hehe, cemo da krenemo sa zeljama za set listu? Meni je najveca zelja da cujem When the walls go down uzivo... Ali posto kod nas nece biti pomoci mini orkestra nebi bas zvucalo kako treba Mada sta god da sviraju bicu happy, kao i na svakom koncertu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Koncert sa alkoholm je mnogo lepsi koncert... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Koncert sa alkoholm je mnogo lepsi koncert... Ja nikad ne pijem alkohol na koncertima. Sad na legacy-u sam uzela pivo da pijem sa Damianom, popila 3 gutljaja i dala ga ortaku. Jednostavno ne ide. Voda ili guarana su mi skroz ok za te prilike Ja cu moje pivo dati Stormlordu, njemu to ide uvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Nije to za progresivere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Nije to za progresivere Pa da, ja sam fina devojcica, nikad ne pijem OT: Ima neko setiliste sta se planira za svirke ovog leta od strane Evergrey-evca? Mada kontam da ce kod nas biti dosta drugacija set lista od festivala na kojima ce inace svirati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 da, watching the skies bi fino legla, nisu je svirali prosli put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ja nekako imam osecaj da ce biti specijalna set lista samo za nas. Mislim,daju nam da prvi vhujemo novi album,chini mi se da tu nije kraj iznenadjenjima! Ljudi bre zavoleli Srbiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Hehe, cemo da krenemo sa zeljama za set listu? Meni je najveca zelja da cujem When the walls go down uzivo... Ali posto kod nas nece biti pomoci mini orkestra nebi bas zvucalo kako treba Mada sta god da sviraju bicu happy, kao i na svakom koncertu Meni bi ona lista sa "A Night To Remember" sasvim odgovarala - a night to remember. Možda bi sa par izmena bilo meni bolje, kao što sam već rekao "Watching the Skies", zatim "December 26th". Najlepše bi mi bilo kada bi se zadržali na "Recreation Day" albumu + naravno klasici sa "In Search Of Truth". Mada, mišljenja sam da će odsvirati nešto i sa predstojećeg albuma i da se neće preterano forsirati, jer već sledećeg dana nastupaju na festivalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Ja nekako imam osecaj da ce biti specijalna set lista samo za nas. Mislim,daju nam da prvi vhujemo novi album,chini mi se da tu nije kraj iznenadjenjima! Ljudi bre zavoleli Srbiju. Mmm, da. Bas sam razmisljala kako se svi oduseve nastupom u Srbiji. Realno jako malo ljudi to ovde slusa. Ali valjda ih odusevi srcanost fanova koji dodju na svirke A i Evergrey se odusevio zurkom posle prosle svirke koliko sam shvatila, tako da valjda hoce reprizu @AstralliS I meni bi odgovarala repriza "A Night To Remember" Edited June 19, 2008 by Tanya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ljudi ajd' organizujemo official fan klub Evergrey za Srbiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts