angel84 Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 dobar je album,nemojte da ste takvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Dobar je, dobar je.. za potapanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Oni ukoliko nešto ne promene na narednom albumu, jebali su ježa u leđa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 To je prog metal, nema tu bolji-lošiji album, sve to isto zvuči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 (edited) To je prog metal, nema tu bolji-lošiji album, sve to isto zvuči. Prince, ovo je atak na moju inteligenciju Edited November 29, 2008 by Killing Hand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Zato sam i stavio Mada iskreno, iz mog ugla slušanja, kad je prog metal u pitanju, ja često ne uspevam da razlikujem ne samo pesme i albume, već i bendove. Evergrey se tu, doduše, donekle izdvaja, zato sam valjda i bio na njihovim koncertima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Ma razumem te skroz Tako je kod mene black, meni je skoro sve to isto, izuzev Igumana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 tako nekako i kod mene volEm evergrey pa to ti je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 To ne menja cinjenicu da im je novi album greska...mogu da udju u top 10 godine, ali kao promasaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Ja nisam čuo mnogo metal albuma ove godine, možda nekih 15, 20. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 E vi ga sad opljuvaste ko da je ne znam ni ja.. meni OK album skroz. jesam ja malo previshe EGY freak, al kao solidan je album. Nije to ko stari, ali i ne treba da bude sta da kopiraju sami sebe.. jbg. Meni se svidja, realno jedino mi je dark discovery losiji, i to samo zbog produkcije,ima bolje pesme, al to ne znaci da je ovaj losh.. samo nije remek delo.. ne znam dal sam ja previse ljubitelj egya il su vas previse razmazili sa proslim albumima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Realno, ovaj album je bolji od MMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 (edited) E vi ga sad opljuvaste ko da je ne znam ni ja.. meni OK album skroz. jesam ja malo previshe EGY freak, al kao solidan je album. Nije to ko stari, ali i ne treba da bude sta da kopiraju sami sebe.. jbg. Meni se svidja, realno jedino mi je dark discovery losiji, i to samo zbog produkcije,ima bolje pesme, al to ne znaci da je ovaj losh.. samo nije remek delo.. ne znam dal sam ja previse ljubitelj egya il su vas previse razmazili sa proslim albumima... Realno, ovaj album je bolji od MMA neka neko promeni avatar :) Edited November 30, 2008 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 meni je isto novi album potpuno ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 dobar je album,nemojte da ste takvi tako nekako i kod mene volEm evergrey pa to ti je meni je isto novi album potpuno ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 neka neko promeni avatar :) Au, obavezno. Tek sada sam ukapirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Realno, ovaj album je bolji od MMA meni nije, MMA zvuci moderno i to je to, nema tu neke filozofije A novom mi se cini da su probali da spoje i moderno i starije radove i emotivno i tako to, a na kraju je ispalo pateticno i dosadnjikavo... Ali ok, bar su sad uspeli da postignu konacno komercijalni uspeh, sto je veoma pozitivno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Evo promenio sam Hmmm pa koliko su postigli komercijalni uspeh sa ovim... jebem li ga, mozda to ima veze i sa novom izdavackom kucom, mozda i sa promenom zvuka.. sta znam.. U svakom slucaju, meni je novi dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Meni je isto novi okej. Daleko mi je bolji od MA, koji mi se nimalo nesvidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Evo promenio sam Hmmm pa koliko su postigli komercijalni uspeh sa ovim... jebem li ga, mozda to ima veze i sa novom izdavackom kucom, mozda i sa promenom zvuka.. sta znam.. U svakom slucaju, meni je novi dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*memento mori* Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Meni je i novi super i gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Meni se ne svidja novi album, nije los, ali nije to to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYX 218 Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Mislim da zvuce sve sirovije, sto se meni licno svidja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 A posle se mi pitamo, kako su uspeli sa ovim albumom da postignu najvise na tabelama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Moram da priznam da i meni pocinje da se svidja album, bas kako valja, iako sam tolko kenjao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts