NYX 218 Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Uh sto bih volela da ponovim dozivljaj sa prvog koncerta... Bilo mi je divno... Quote
angel84 Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 uh,na koncertu su razbili odlican koncert Quote
Lestrigonus Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 slazem se... svidja mi se sto je bilo kao klasicna svirka, iako bi bilo bolje da je bilo vise ljudi... Quote
crusader84 Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 (edited) Ajd' samo uvek napomenite na koji koncert mislite, pošto su bila dva. Meni je drugi bio vrh jer sam uspeo prvi da uđem u salu bio u prvom redu posred srede, bukvalno mi Englund visio nad glavom, mada mi je generalno prvi bio nešto jači, ne znam zašto, a i duže je trajao... Edited December 6, 2008 by crusader84 Quote
DBrave Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Na prvom je bio MNOGO bolji zvuk, pa zato ne mogu da poredim ta dva certa... A i sam koncert je bio poprilicno duzi, naravno sa boljom set-listom Quote
angel84 Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 ja sam bila na drugom i fenomenalno je bilo Quote
Killing Hand Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Pa drugi je bio kraci jer su oni u tom delu ako mogu da nazovem turneje sfirali na festivalima. Pa je shodno tim i cena kao i set lista bila festivalska A sto se tice drugog koncerta bilo je vrh, mislim da bolje nije moglo(osim da su sfirali duze) Cak sam u prvom redu dobio Jack Danielsa od Englunda Quote
DBrave Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 ja ne ulazim u razloge i ne moras da ih opravdavas, samo ti kazem koji je koncert bio bolji a glavna stvar mi je zvuk, a tek posle duzina.. A cena je bila ista, oba puta po 1200din Quote
Killing Hand Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 A koliko prima Dom Omladine? Quote
Black desire Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Na prvom jeste bio bolji zvuk i duza lista, ali drugi je bio nekako iskreniji, kao klubska svirka samo za fanove! Quote
Bata Trokrilni Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Meni je drugi koncert bio smor, jer je bio isuviše slaba uteha za otkazani Judas Priest. Ono kad me Englund sa bine pitao što sam smoren, trebalo je da počnem da skandiram: ''Judas, Judas...'' Quote
Black desire Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Meni je drugi koncert bio smor, jer je bio isuviše slaba uteha za otkazani Judas Priest. Ono kad me Englund sa bine pitao što sam smoren, trebalo je da počnem da skandiram: ''Judas, Judas...'' Ako si na Eg iso kao na utehu, onda nije ni trebalo da ides! Quote
Bata Trokrilni Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Dan kasnije, Pero Defformero je imao mnogo jaču svirku. Quote
Totamealand Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Ja sam bio samo na drugom Evergrey, i mada jeste bio slaba uteha za otkazane Judase, bio je odličan provod. Odmah sam postao fan benda. Quote
WindrideR Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Dan kasnije, Pero Defformero je imao mnogo jaču svirku. Ajde da ti verujem... Quote
Telcontar Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Na prvom jeste bio bolji zvuk i duza lista, ali drugi je bio nekako iskreniji, kao klubska svirka samo za fanove! Pa to. Mislim prvi je imao odlicnu setlistu, dobar zvuk i to, al drugi je bio ko da svira neki benz u kome su ti svi ortaci pa kao 'aj svirka za drushtvo i ortake' totalno kul i friendly atmosfera i zezanje... zato mi je vrh. Meni je recimo to totlano falilo kada sam ih gledao prvi put (Sziget), ali mi je taj prvi put zvuk bio ubedljivo najbolji. Quote
NYX 218 Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Meni je zao sto ne odoh na drugi koncert. Prvi je bio zaista fenomenalan. Quote
Grobodan Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Moram da priznam da i meni pocinje da se svidja album, bas kako valja, iako sam tolko kenjao Koja si pickica postao, ne verujem... Quote
Lestrigonus Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Ti si pickica... Ooooooo daaaa... Quote
AstralliS Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Meni se i dalje ne sviđa, pa će opet da me okarakterišu sa "pičkica". Quote
:matija Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Neki ljudi su pickice u svakom slucaju. :) Ma ni meni se ne svidja. Quote
Black desire Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Koja si pickica postao, ne verujem... Jbg brate, kako staris ukusi postaju sve gejastiji Quote
Lestrigonus Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 ima nas raznih... Bolest ne bira... Quote
Recommended Posts