In The Flesh Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Jebeni Ifolder. Talvi? Ah,ima i turbobit. Quote
ErliK Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 iFolder sa JDownloaderom mi uglavnom šljaka dobro Quote
Neonblack Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hvala za link, ulepšao si mi veče! Downloading, can't wait! Quote
Ninoslav Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 (edited) Jeste da je album dosadni shit ali evo okačio sam vam u FLAC, pošto sam ga skinuo na seedbox, makar neke koristi pre nego što ga obrišem... http://www.sendspace.com/file/63xsnj http://www.sendspace.com/file/i4m16c http://www.sendspace.com/file/hmxuyf http://www.sendspace.com/file/cm8nri http://www.sendspace.com/file/lk8n57 Požurite dok je još dostupno... Edited February 10, 2011 by Ninoslav Quote
Verbat Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 To nije pravi Flac, jer album jos nije izasao u zvanicnu prodaju. Los album u svakom slucaju. Quote
Ninoslav Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Ne brini ti ništa, ovo je full flac, direktno sa what.cd... KO zna šta je what.cd, zna i koliko su oni strogi po pitanju kačenja transcode izdanja... Uostalom imaš log... Quote
Black desire Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Preslusah album, i prvi utsci su da je album stvarno prosecan, pa cak i los, jednostavno ima previse pesama koje su dosadne, neutralne, prazne. Imam utisak kao da su hteli da strpaju sve sto su napisali u poslednje vreme, pa sta se kome svidi, to nekako ne daje znake dobrog albuma. Naravno, ima i sjajnih pesama, prve 4, Free i And the Distance(koja je nesto najbolje sto su ikad izdali), ali sve to pada u vodu pored ovih ostalih koje jednostavno guse album, sve bi bilo mnogo bolje da su izbacili bar 3-4. To su mi prvi utisci, ali naravno, jos ce se ovo slusati Quote
DBrave Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 (edited) kao sto sam i mislio, brisem dosadne stvari sa ovog albuma, a ima ih, ubacujem onih par pesama sa proslog i to je to. Album je bolji od proslog, ali malo slabiji od Monday Morning. Svi ostali su dosta ispred. Iskreno, posle Torna sam ocekivao da skroz prsnu, pa mi ovo cak dodje i kao pozitivno iznenadjenje, jer zaista ima dobrih pesama. Edited February 10, 2011 by DBrave Quote
ShinigamY Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Mnogo sam ja ocekivao od ovog albuma cini mi se... Par pesama koje su osrednje, i nista vise. Kao sto svi rekose, malo jace od Torn-a i to je to. Quote
azal Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 nisam cuo gori zvuk dobosa skoro. Quote
soul wandering Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Preslusala i moram priznati da je bilo pravo mucenje, zamalo da prekinem na pola...sve je kako sam mislila, par solidnih pesama, ostale bolje da nikad nisu ni ugladele svetlost dana. Ja stvarno ne znam sta se ovom bendu desilo, kakav je ovo nedostatak kreativnosti i inspiracije...vec treci album za redom los. Ne znam sta da kazem vise stvarno... Quote
Black desire Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 MMA je meni bio savrsen, od Torna je sve po zlu krenulo Quote
Verbat Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Na zadnja 3 albuma nema skoro nimalo Prog zvuka. Quote
KinSlayer Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Iskreno, nemam zelju ni da ga preslusam u celosti... Ono malo sto sam cuo mi se ne svidja, jbg. Bolje je od Torna, ali Torn je sranje nevidjeno. Quote
Totamealand Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Skidam, poslušaću za nedelju, dve... Quote
azal Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 It Comes From Within je jedina pesma koja mi je dobra. Quote
chess Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 It Comes From Within je jedina pesma koja mi je dobra. Quote
Prisoner of Dreams Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Тешко је поредити са претходним албумом, јер га се не сећам... Пад квалитета је евидентан још од ММА, у почетку лаган и не превише забрињавајући. Ал ова последња два су на нивоу вредности динара из новембра 1993. Quote
Jovan Cvijic Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Čini mi se vrlo bledo izdanje, posle 2-3 slušanja, u nivou prethodnika Torn, znatno ispod MMA, koji smatram odličnim albumom, iako komercijalnijim od starog i genijalnog materijala. Stiče se utisak neoriginalnosti, i to debele. a za ono pivo nisam zaboravio prvom liku koji je postavio linak Potonja slušanja daće konkretniji sud. Quote
In The Flesh Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Stiče se utisak neoriginalnosti, i to debele. Their originality ended When The Walls Went Down. Sviđa mi se nekoliko pjesama. Za sad Free favorit. Pružiću albumu još koju šansu svakako. @svi:Ala ga ispljuvaste,nijeste ga kršteno ni čuli. Quote
Grobodan Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 Vala baš, nije toliko loš. Od torna je daleko bolji, ostaje zamerka da je predugačak i da je trebalo da bude skresan za 4 pesme bar ali ima šta da se čuje. Quote
azal Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 los je mnogo ako uporedis sa prva 3-4, nije toliko los ako uporedis sa poslednja 3 Quote
Grobodan Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 Meni je Monday morning apocalypse fantastičan album (o Inner circle da i ne pričamo), tu su uspeli da se uspešno prebace u taj novi zvuk ali koliko puta čovek može da napiše catchy pesme od par rifova a da ne bude dosadan? Oni su failovali već na Tornu. Ovde se vidi da hoće da se vrate nazad ali navika pisanja kratkih pesama je ostala, a i valjda su natrpali ovih 13 pesama da se iskupe fanovima za sve jer su valjda i sami svesni u koji su kurac otišli. Ali sredina album škripi, a na početku i kraju su mi super pesme. Jeste gori dosta od ranih ali čemu sam se nadao ovo je super. Quote
Black desire Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 Da, slazem se, sredina ubija u pojam, sve bi bilo bolje da su skratili na nekih 8, 9 pesama. Quote
Recommended Posts