Santorini Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 ma ne on..to je Michelle extra!!!ovo je vrh! joj ... ne znam ja koji je zeka u pitanju Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ne saljes nikakav pp starce, da pitas za zdravlje Quote
Tatyannahhh Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 pa mogu ja da ga zovem zeka ako hoce Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Zece potvrdi informaciju za dvd Sta te zanima ?? Quote
Tatyannahhh Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 daj mi daj mi daj miiiiiiiiiiiiii!!!!!!mislim dvd Quote
DragonHeart Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Dajte ljudi, unististe temu o ovom bendu! Imate privatne poruke, pa se dogavarajte u vezi DVD-a, a nas ostale svega toga postedite. Quote
Hornburg Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Basista ESGAROTH-a i Salvation-a je bio na koncertu Evergrey-a u Budipesti i kazu da su perfektni kao sa snimka. Uglavno, najbolji progresiv bend na planeti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
DragonHeart Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Da, Marko i ja smo bili zajedno na tom koncertu, i potvrdjujem ono sto je rekao Quote
Tatyannahhh Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Da, Marko i ja smo bili zajedno na tom koncertu Quote
Hornburg Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 (edited) Evergey su vrh ! Mogu da nam puse GANGBANGERS I oni iz Brckog-ima da im svima razbiijemo glave !!!!!!!!!!!!!!!!! Edited August 10, 2005 by Hornburg Quote
Hornburg Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Ma nemoj da se iscudjavas, to se Marko (baista) i ja zajebavamo zbog namestanja na Gitarijadi pa javno prozivamo neke likove. Tacno da je Evergrey svirao nebi proso, jer bi Vlada Dzet reko da bas neumeju najbolje da sviraju. Quote
DOMINION Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 (edited) skoro sam otkrio evergrey znaci kidanje !!!!!!!!!!!! nabavio sam oko 6 spotovi i svi su jako dobri naj pesme za sad su mi masterplan i touch of blessing (samo mala ispravka symphony-x je bolji ) da kome trebaju spotovi 064 290 75 45 marko(mislim od evergrey-a) Edited August 24, 2005 by DOMINION Quote
Belaj Lama Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 evergrey...krajnje granice!!! solitude,tragedy,dominance mi je licno najbolniji... svi albumi su prosto savrseni! dvd je nesto najbolje sto sam ikad gledao...zahvaljujuem apeironu za to!! slava svima ovdje, pozdrav iz bl!!! Quote
Tatyannahhh Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 skoro sam otkrio evergrey znaci kidanje !!!!!!!!!!!! nabavio sam oko 6 spotovi i svi su jako dobri naj pesme za sad su mi masterplan i touch of blessing (samo mala ispravka symphony-x je bolji ) da kome trebaju spotovi 064 290 75 45 marko(mislim od evergrey-a) koje imas da vidim sta mi fali Quote
DOMINION Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 koje imas da vidim sta mi fali masterplan, touch of blessing, blinded, mark of the trangle(snimak sa neke svirke ali odlican zvuk i slika), i am sorry, every tear! toliko Quote
Acid Rain Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Nadjoh na netu akusticne verzije "Recereation day" i "I`m sorry" Zna li neko nesto vise o tome, tipa da li ima jos stvari, da li je to neki bonus, album i sl? Poz Quote
DragonHeart Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Na limitiranom izdanju albuma "The Inner Circle" kao bonus pjesme dolaze akusticne verzije "Madness Caught Another Victim", "Recreation Day" i "I`m Sorry". Quote
Acid Rain Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Da, saznao sam! A samo je trebalo otici na sajt... Quote
Tatyannahhh Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 blinded, mark of the trangle(snimak sa neke svirke ali odlican zvuk i slika), every tear! zelim Nadjoh na netu akusticne verzije "Recereation day" i "I`m sorry" i zelim Quote
Recommended Posts