DOMINION Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 dodjavola imas moj mob 064 290 75 45 marko pa zovi narezacu ti spotove pa cju da ti donesem poz Quote
crusader84 Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Spotovi: A Touch Of Blessing Balls To The Wall (live with THERION) Blinded For Every Tear That Falls I'm Sorry Mark Of The Traingle (live) The Masterplan Samo nemoj niko da me cimao za ovo pre 1. oktobra! Zauzet sam učenjem za ispite, krečenjem sobe i spremanjem zimnice! P.S. U kakvom je ono jebenom kodeku zvuk na DVD-u? Neće da radi ni na jednom kućnom DVD player-u, a nemam DVD na kompu! Quote
Tatyannahhh Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 dodjavola imas moj mob 064 290 75 45 marko pa zovi narezacu ti spotove pa cju da ti donesem poz hvalaaaaaa!!!zvrcnucu te za nekih nedelju dana cim prodju ispiti Quote
ReAmroth Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 For Every Tear That Falls-mi je losa pjesma do bola. Dok ostali spotovi su super, a usput i sama grupa je odlicna. Quote
Tatyannahhh Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 meni je ta pesma odlicna....ne znam...bas mi se dopada.... Quote
ReAmroth Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Pa dobro, mozda je to zbog toga sto nisam neki ljubitelj balada. Ali ona djevojka je trebala biti musko... Quote
Solitude Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 mark of the trangle(snimak sa neke svirke ali odlican zvuk i slika) Da li si siguran da se radi o Mark Of The Triangle?Mozda grijesim ali po tome opisu bih rekao da je u pitanju Rulers Of The Mind. Quote
Elldamar Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 P.S. U kakvom je ono jebenom kodeku zvuk na DVD-u? Neće da radi ni na jednom kućnom DVD player-u, a nemam DVD na kompu! Haha...Welcome to the club Znachi `ladno pola Srbije ima problema sa tim kodekom na A Night to remember...Inache ja sam to reshio sa Power DVD 6.0 ... jedino on pushta Quote
Solitude Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 100% siguran Onda taj nisam gledao,moj je Rulers Of The Mind,mozda sa istog koncerta posto je kvalitet snimka odlican.Inace snimak je iz Pariza 16/02/02. Quote
Eternal Flame Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Pozdrav! Mnogi su mi sa foruma tražili majcu Kamelot-a i Evergrey-a, pa evo ovde slike a majcu možete poručiti preko http://www.oathrecords.com/ Quote
Bride Of Darkness Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Evo, bas sada slusam "In Search Of Truth". Super su, sta drugo reci... Volim ih. Samo, ne kapiram im one pentagrame... Npr.na omotu DVD-a... Ma, imaju odlicnu muziku, vrhunske textove, zbog kojih znam da zaplacem. Jos ona atmosfera. Quote
DragonHeart Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Evo, bas sada slusam "In Search Of Truth". Super su, sta drugo reci... Volim ih. Samo, ne kapiram im one pentagrame... Npr.na omotu DVD-a... Ma, imaju odlicnu muziku, vrhunske textove, zbog kojih znam da zaplacem. Jos ona atmosfera. Ti volis Evergrey! Ama, nemoj... Nasatvi da "slusas" gothic i ne javljaj se na ovaj podforum, kad pojma nemas! Quote
Bride Of Darkness Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Iskuliracu. 8) Sem toga, glupo je da se unakazuje tema sa postovima kao sto je prethodni. Quote
DragonHeart Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Iskuliracu. 8) Sem toga, glupo je da se unakazuje tema sa postovima kao sto je prethodni. Ajde, ozbiljno ti kazem, bjezi odavde, jer nemas pojma o cemu pricas. Ti ovaj bend ne slusas, kao ni Progressive, tako da... Quote
crusader84 Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Odličan bend! (ovo sam verovatno već rekao) Samo ni ja ne kapiram koj' će im pentagrami, mislio sam da to koriste samo bendovi koji kvalitetom svoje muzike ne uspevaju da postanu popularni, nego im treba to foliranje! btw Jel može neko da mi kaže u kom kodeku je zvuk na DVD-u? Nemam DVD-ROM pa dadoh ortaku DVD da prebaci u DIVX, ali on pojma nema šta da radi sa zvukom! Quote
Bride Of Darkness Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Cula sam da se na tom DVD-u najstrasnije glupiraju. Svlace jedan drugog, bla, bla, bla. Postujem ih kao muzicare, ali ocigledno da im fali nesto, jer se tako nijedan profesionalan bend ne bi ponasao. Djetinjasto. I tako goli setaju po nekoj prostoriji. Mislim, drugo je da to uradi Type O. 8)Ne kazem da je TON neprofesionalan, ali... Ipak je Gothic perverzniji. Izlupetah se sad. 8)) To su ipak cinjenice... Sad ce zmajevo srce da plane!!!!!! 8) Ocekujem da me Filip napadne... Quote
[dressed_to_kill] Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Odličan bend! (ovo sam verovatno već rekao) Samo ni ja ne kapiram koj' će im pentagrami, mislio sam da to koriste samo bendovi koji kvalitetom svoje muzike ne uspevaju da postanu popularni, nego im treba to foliranje! btw Jel može neko da mi kaže u kom kodeku je zvuk na DVD-u? Nemam DVD-ROM pa dadoh ortaku DVD da prebaci u DIVX, ali on pojma nema šta da radi sa zvukom! Kupi original, pa ces moci fino da pogledas DVD, bez ikakvih problema Quote
DragonHeart Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Cula sam da se na tom DVD-u najstrasnije glupiraju. Svlace jedan drugog, bla, bla, bla. Postujem ih kao muzicare, ali ocigledno da im fali nesto, jer se tako nijedan profesionalan bend ne bi ponasao. Djetinjasto. I tako goli setaju po nekoj prostoriji. Mislim, drugo je da to uradi Type O. 8)Ne kazem da je TON neprofesionalan, ali... Ipak je Gothic perverzniji. Izlupetah se sad. 8)) To su ipak cinjenice... Sad ce zmajevo srce da plane!!!!!! 8) Ocekujem da me Filip napadne... Slazem se da si se izlupetala. Nije istina to sto si navela za clanove EG-a, nego izmisljas (umisljas), ali da su imali neke ne bas lijepe momente na DVD-u to stoji. To bi se uvjerila da si ga gledala, ali tebe to nije zanimalo. Najbitnije je da je koncert odradjen perfektno, i to me najvise i jedino interesuje, ostalo mi je manje - vise nevazno. Pozdrav za Minu!(Mistress Of Night) Quote
Bride Of Darkness Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Nisam imala priliq da ga odgledam, ali Pavi mi rece da ste kod Scepa gledali, i da ga je bilo blam zbog odredjenih scena, i da se ufrcio da to ne vida Scepova stara. Ma, jebes sve to, kad m je muzika strava. I rece mi da se totalno razocarao u njih kao ljude. Quote
crusader84 Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 ' date='5. 11. 2005, 00:41'] Kupi original, pa ces moci fino da pogledas DVD, bez ikakvih problema Care, jel razumeš ti srpski? NEMAM DVD-ROM!!! A i kad bih ga imao ne verujem da bih mogao da priuštim original. Inače, ta kopija šljaka potpuno normalno preko Power DVD-a. Quote
DragonHeart Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Evergrey su usli u "Division One" studio, gdje pocinju sa radom na novom, sestom albumu, koji planiraju da izdaju u aprilu 2006.godine za "Inside Out". Quote
[4] Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 e aj pustite Everg®ay - A touch of blessing a sad pustite Tool - Sober negde na 3/4 pesme kad ide onaj brejk hahahahahha Quote
Vitamin K Experience Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 ...a kada to pustite uradite sledeće: downloadujte oba spota. Prvo pogledajte Evergray, pa onda Tool, pa opet Evergry. It's funny as hell. Quote
Recommended Posts