Elizabeth Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 ne znam da li je ovde vec reklamirano, ali vidim neke poznate ljude....ako sme ovo da se radi ondak evo http://www.forevergrey.net/ Quote
StarbreakeR Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Video sam ovo u Huperu...valjda cem da osvojim nesto... Quote
WindrideR Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Hoce li Fredrik Larsson da svira bass u Bg-u? Quote
Elderane Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Vidis... Pametno, a svi su mislili da nema sanse da dobiju! Nemoj se zajebat, pa da odes bez Hupera po kartu, jer ti je nece dati. Pozdrav! Quote
StarbreakeR Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 (edited) Pa rekose da ce da je salju postom ili da ce da bude tamo na biletarnici pre koncerta ...sve y svemu Huper je na gotovs...dobio i moj drug, i to komsija...ja mu rekoh i on kupio Huper, i sad imam drustvo za 'cert ...E da, da se zahvalim Vuletu iz Kule sto me je obavestio za ovo na prvom mestu...jebiga da nisam tako osvojio kartu sigurno ne bih isao na 'cert...jbg i Therion i HammerFall, i put iz Pirota(ihaha)...sve u svemu drago mi je sto ce mi ovo biti koncert koji ce otvoriti godinu Edited January 5, 2007 by StarbreakeR Quote
DragonHeart Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Drago mi je sto ce jos jedan Nevermore-ovac biti na Evergrey koncertu Quote
Elderane Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Pa rekose da ce da je salju postom ili da ce da bude tamo na biletarnici pre koncerta ...sve y svemu Huper je na gotovs...dobio i moj drug, i to komsija...ja mu rekoh i on kupio Huper, i sad imam drustvo za 'cert . Super, onda je to promijenjeno. Neka je sa srecom! P.S. Evergrejovci, srecna vam nova godina! Quote
Black desire Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 (edited) Pozdrav ljudima vecnoga sivila , eto, hvala Starbreakeru sto me obavestio za Huper, pa dobih i ja besplatnu kartu...evo i mene stizem... Edited January 5, 2007 by Black desire Quote
BeTeLgEuSe Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Hoce li Fredrik Larsson da svira bass u Bg-u? Naravno. Quote
DragonHeart Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Fredrik je punopravni clan benda. Quote
DragonHeart Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Fin plakat, ali samo Fredrik fali Quote
The_Killing_Hand Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Sada kada sam najzad docekala kartu,odbrojavanje moze da pocne...Lep provod svima zelim... Quote
Elldamar Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Ma nije valjda Magi da i ti idesh Quote
StarbreakeR Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Drago mi je sto ce jos jedan Nevermore-ovac biti na Evergrey koncertu Meni je drago sto cu upoznati jos jednog Nevermoreovca Quote
Vladan Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Mene faks sjeba..., a rado bi bio na certu, ali imam uslov do 26. januara da polozim matematiku...., a ako odem na cert, necu 5 dana moci sebi doci... Quote
The_Killing_Hand Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Ma nije valjda Magi da i ti idesh Nije valjda,sigurno je... Quote
Apeiron Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Mene faks sjeba..., a rado bi bio na certu, ali imam uslov do 26. januara da polozim matematiku...., a ako odem na cert, necu 5 dana moci sebi doci... Vdim da nisi bas postavio prioritete kako treba Evergrey, pa ostalo. Quote
eretron Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Snimljena je reklama koja bi uskoro trebala da se zavrti na nekim radio stanicama! Koga zanima moze je cuti: OVDE Quote
Grobodan Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Pokupio kartu u huperu,eto i mene :) Quote
DragonHeart Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 "Huper" je za neke postao super Quote
Black desire Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Pokupio kartu u huperu,eto i mene :) Ha...dobrodosao u redove izabrane dvadesetorice privilegovanih...OLL HEJL HUPER D MAJTI... Quote
DragonHeart Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 20-orica privilegovanih ce imati privilegiju da gledaju koncert iz zadnjih redova, a ovi s kupljenim ulaznicama iz prvih. Pa, ne moze i "jare i pare" Quote
Black desire Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 20-orica privilegovanih ce imati privilegiju da gledaju koncert iz zadnjih redova, a ovi s kupljenim ulaznicama iz prvih. Pa, ne moze i "jare i pare" Ne, ne, ko ima tvrdje cizme taj ide u prvije redove... Quote
Recommended Posts