Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa rekose da ce da je salju postom ili da ce da bude tamo na biletarnici pre koncerta :confused:

...sve y svemu Huper je na gotovs...dobio i moj drug, i to komsija...ja mu rekoh i on kupio Huper, i sad imam drustvo za 'cert :)

...E da, da se zahvalim Vuletu iz Kule sto me je obavestio za ovo na prvom mestu...jebiga da nisam tako osvojio kartu sigurno ne bih isao na 'cert...jbg i Therion i HammerFall, i put iz Pirota(ihaha)...sve u svemu drago mi je sto ce mi ovo biti koncert koji ce otvoriti godinu :rockdevil:

Edited by StarbreakeR
Posted

Pa rekose da ce da je salju postom ili da ce da bude tamo na biletarnici pre koncerta :confused:

...sve y svemu Huper je na gotovs...dobio i moj drug, i to komsija...ja mu rekoh i on kupio Huper, i sad imam drustvo za 'cert :)

.

Super, onda je to promijenjeno.

Neka je sa srecom! :pivopije:

P.S. Evergrejovci, srecna vam nova godina!

Posted

Mene faks sjeba..., a rado bi bio na certu, ali imam uslov do 26. januara da polozim matematiku...., a ako odem na cert, necu 5 dana moci sebi doci...

Vdim da nisi bas postavio prioritete kako treba :da:

Evergrey, pa ostalo.

Posted

20-orica privilegovanih ce imati privilegiju da gledaju koncert iz zadnjih redova, a ovi s kupljenim ulaznicama iz prvih. Pa, ne moze i "jare i pare" :)

Ne, ne, ko ima tvrdje cizme taj ide u prvije redove... :pivopije: