Jump to content

Recommended Posts

Posted

It's the night of dreams... and your crystal eyes could drive me to the light...

A ne, to bese Labyrinth :mrgreen:

I to naj pesma sa Return-a :da:

Danas, nego sta! Dosao je i taj dan :da::rockdevil:

Posted

poneo sam dark discovery digipack i solitude dominance tragedy originale da mi potpise Tom.

naravno, originalna izdanje, ne Inside Out reizdanja!

kvlt!

Posted

Kraljevi mrzovoljnog metala! Hahahahahaha... :) :)

Koncert je bio toliko vrh da - Lost all my senses, can't feel, can't hear... Ubili su nas u prvom redu - Helpless, weak and battered, my wounds are bleeding :)

Posted

I ja sam se izgleda zajeb'o za afterparty, ovo je, mislim, prvi put da je neki bend bio toliko kul da potpisuje sve zivo sat vremena + da bleji na official afteru do 3 ujutru, ili koliko vec.. kapa dole.

Posted

After je bio super, mnogo muzike uz koju moze lepo da se plese :cool:

Zaista, momci su legende. Ja prvi ne bih blejao u onoj kafancugi nakon koncerta, i to jos potpuno znojav.

Nego, ko im je objasnio da je dizanje tri prsta srpski nacionalni "sport"? :meshuggah:

Posted (edited)

juce u blicu najavljeni kao kraljevi mrzovoljnog metala :) :) :)

Ne bi me čudilo da je to napisao isti lik koji je napljuvao Megadeth svojevremeno.

Edited by crusader84
Posted

Care oni sve znaju o srbima, nemozete da shvatite koliko Tom dobro razume srpski. A sa druge strane Fredrik ima rodicu koja je srpkinja, a Henrik mi je prica o nekoj srpskoj mafiji sa kojom se druzi u Svedskoj. I da konstantno su nas podjebavali das u Hrvati pametniji od srba. jednom recju budale.

Posted

OMFG!!!

Ono je bilo nezaboravno...a jos sam i uhvatio trzalicu od Toma :rockdevil:

...ali kada je muzika stala i sama publika pevala refren od I'm Sorry...auuuu...to je nesto sto se ne zaboravlja :rockdevil:

I izvukli smo Nosferatu-a :rockdevil:

I stvarno stvarno sam jos pod utiskom!!!