DragonHeart Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Vi mi ljudi uopste niste jasni...Neki nisu provalili da je bilo potpisivanje nakon koncerta, a neki opet da nije bilo afterparty-a...Pa, gdje ste vi bili... Quote
Bride Of Darkness Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Vi mi ljudi uopste niste jasni...Neki nisu provalili da je bilo potpisivanje nakon koncerta, a neki opet da nije bilo afterparty-a...Pa, gdje ste vi bili... To, Filipe, reci im! Quote
DragonHeart Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Da im je bilo stalo do toga, znali bi... Quote
DragonHeart Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 @MON: Javlja li se Rikard? Quote
Bride Of Darkness Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 @MON: Javlja li se Rikard? Da, ali se nismo čuli nakon onoga. Proslijedila sam ti njegov zadnji e - mail. Uh, kad pomislim da će možda ovamo. Quote
ennche Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Glupost, ljudi su lepo rekli na kraju koncerta da će davati potpise iza i da će potom otići na afterparty. Ni ja ne razumem da neko nije čuo ??? Quote
StarbreakeR Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ljudi ja sam na Masteplanu bio toliko ubijen(kamo srece da je od alkohola da pola pesme nisam provalio sta sviraju oh, fuck...a kamo li sta je pricao posle...haha...nije bitno, sadrzaj diska je tu, to je bitno...neka zvrljotina manje vise hhahahaha... zezam se(ili ne) Quote
Jedite Govna Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 A zamisli tek da se 2 puta slikash sa njima za 2 godine hm, pokusavam da zamislim... ali tesko. olaksaj mi posao, hajde okaci koju fotku, pwliz. Quote
DragonHeart Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Kad ce ti najavljeni profi snimci? Quote
WindrideR Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Kad ce ti najavljeni profi snimci? Ispasce na kraju ona narodna; obecanje ludom radovanje Quote
DragonHeart Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Ispasce na kraju ona narodna; obecanje ludom radovanje Bice da si u pravu Quote
StarbreakeR Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Ma dici ce se ustanak i uzecemo to...ne brinite... ... ...Have no Fear!!! Rebellion is HERE!!! Quote
Bata Trokrilni Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Posle Queensryche, moj omiljeni progressive metal bend. Na koncertu su me oborili s nogu, šteta je što više ljudi kod nas ne sluša ovaj pravac. Omiljene pesme su mi A Touch of Blessing, The Masterplan i I'm Sorry. Quote
DragonHeart Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Opet pitam: Kad ce najavljeni profi snimci s koncerta? Quote
WindrideR Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 @ Terra Nostra Prom: Ljudi, stvarno nema smisla da nas ovoliko dugo ignorisete!! Quote
Bride Of Darkness Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Evo, i ja da se priključim... Dajte, ljudi, čekamo svi na to, nije vam to fino. Aaaaaaa, navalite svi fanovi Evergrey-a. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Stvarno nema smisla,proslo je vise od mjesec dana i jos nema tih snimaka Quote
DragonHeart Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Upravo sam saznao da profi snimaka nema...Obecanje - ludom radovanje Quote
crusader84 Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 U tom slučaju čekamo da se javi Arucard sa još nekim snimcima! Quote
WindrideR Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Ne verujem da snimci ne postoje Pa sta je onda snimala ona kamera na sredini balkona? Mozda nije imala trake Mislim da samo nece da ih podele sa drugima iz nekog razloga i toliko o tome. Zna li neko hoce li se mozda pojaviti dvd koncerta posto mislim da su sve pesme snimljene "amaterski"? Quote
DragonHeart Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Receno je da snimke posjeduje TV Metropolis... Quote
crusader84 Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Valjda bi putili do sada... Therion i Grave Digger su puštali. Quote
Bata Trokrilni Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Šta će mi snimci, kad sam bio na koncertu. Quote
Recommended Posts