Bride Of Darkness Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Aj' ne lupaj, da te zamolim! Ha, taj rad... Quote
DragonHeart Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Culi ga, molim te, nije mu bitno da ima snimke s koncerta. Pitam se, sto je uopste i dolazio Quote
Bata Trokrilni Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Pa stvarno, ako sam se odlično proveo na koncertu, šta će mi snimak? Da gledam i nerviram se što su ti lepi trenuci prošli. Quote
Bata Trokrilni Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Naravno da sam lud, zato što volim tr00 metal i zato sam jedan od tih 350 koji su otišli na koncert. Da nisam lud, išao bih na Canibal Corpse. Quote
Elldamar Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Jebesh mi sve ako ti sam sebe razumesh... Quote
Lalena Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Ma ko bre nece snimak? Svi hocemo snimak I sa zakasnjenjem, ali nema veze... stvarno bilo dobro u Domu Omladine Nezaboravno vece... a za taj after party ne znam kako neko nije znao... Mi se tamo lepo slikali i zavrsili vece najbolje moguce Quote
Bata Trokrilni Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Ja nisam bio na afterparty, jer sam otišao da ispratim ortaka, koji je doputovao iz Apatina. Ali zato sam na HammerFall-u bio, što je mnogo važnije. Quote
Telcontar Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 (edited) Slike sa koncerta iz Beograda. Slike su u veoma velikoj rezoluciji 2272x1704 svaka ima malo preko 1MB, preview je 200x150px. Da ne kazete da vas nisam upozorio na velicinu istih.: Klikni ovde www.forevergrey.net Edited March 7, 2007 by Telcontar Quote
StarbreakeR Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Ja i dalje drzim da mi je ovo najaci koncert u zivotu, a vi kako hocete A snimci...pa nemam nekog interesovanja s obzirom da nemam dovoljno dobar net da ih skinem...ali naravno da bih poludeo da ih imam...bas bih voleo da se podsetim kako to bese... Quote
Bride Of Darkness Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Ja i dalje drzim da mi je ovo najaci koncert u zivotu, a vi kako hocete A snimci...pa nemam nekog interesovanja s obzirom da nemam dovoljno dobar net da ih skinem...ali naravno da bih poludeo da ih imam...bas bih voleo da se podsetim kako to bese... Najjači koncert, naravno!!! Ah, snimci... Pošto Filip ima dobar net, on to skida, pa proslijedjuje meni. Quote
Bata Trokrilni Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Jak koncert jeste bio, ali ne mogu da kažem da je baš najjači. Ipak, W.A.S.P. je W.A.S.P, HammerFall je HammerFall, a Iron Maiden su... carevi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evergrey je perspektivan bend, slušam ih tek od novembra meseca i, čim sam odmah poželao da odem na njihov koncert i ostvario to, znači da ih jako cenim. Quote
StarbreakeR Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Evergrey mi je stvarno iz srca pricam bio najbolji do sada...uopste mi se nije cinilo kao tezga, bas naprotiv videlo se da rade iz srca...i stvarno, ali stvarno nisam ocekivao onoliko dobar koncert... A i kada se muzika ugasila odjednom na refrenu od I'm Sorry, a publika sama pevala...ja mislim da to nikada ali nikada necu da zaboravim... Quote
Bata Trokrilni Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 To je zato što su u sali bili tr00 fanovi. Quote
StarbreakeR Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 PA ko bi drugi i dosao na Evergrey...ja skidam kapu tome sto je bilo 300+ fanova...ocekivao sam duplo manji broj iskreno... Quote
ennche Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 ... ljudi ja sam nedeljama posle plakala kad bih se setila koncerta! ... i kada gledam snimke, prosto ne mogu da verujem šta sam doživela! ... NEZABORAVNO!!!!!!! Quote
WoI Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 pa imaju bre druze da se skinu snimci sa koncerta samo mene mrzi Quote
Bride Of Darkness Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 pa imaju bre druze da se skinu snimci sa koncerta samo mene mrzi Nikakva veza, a? Quote
crusader84 Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Evergrey mi je stvarno iz srca pricam bio najbolji do sada...uopste mi se nije cinilo kao tezga, bas naprotiv videlo se da rade iz srca...i stvarno, ali stvarno nisam ocekivao onoliko dobar koncert... A i kada se muzika ugasila odjednom na refrenu od I'm Sorry, a publika sama pevala...ja mislim da to nikada ali nikada necu da zaboravim... Možda bi se moglo upakovati u frazu "najiskreniji koncert"! (mislim u odnosu na ove ostale koji su bili skoro) I meni je nekako najdraži! Quote
StarbreakeR Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Ma jeste najiskreniji, ali je i svirka bila vrh, i publika...znaci, kazem ponovo, meni u globalu najaci koncert do sada... Quote
Recommended Posts