Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma josh se ovi sa Blabbermoutha zajebali, napisali da je Hakansson preshao u HF a Fredrik otishao iz EGYa.

Jebena spanska serija jebote. Sto rece moja ortakinja, samo da Tarja predje sad u Tristaniu, Sami Vanska da dodje u Evergrey... Mada sto neko rece, sad ce Evergrey da uzme Magnusa Rosena hahaha :P Ili onog drugog Larssona Johana, sto je isto bio pre u In Flamesima i HammerFallu. Jebote, znaci gori su nego fudbalski transferi, mislim da otvorimo kladionicu ko ce da predje u koji bend...

Mada zapitajte se ko je bio tehnicar Evergreya na turneji, mozda je to novi basista (Jonas i Fredrik su bili tehnicari dok su Carlsson i Hakansson svirali u bendu :D )

Iskreno, znam da su sanse nikakve za njega, ali ako bi ja mogao da biram ko bi bio novi bassista: Jari Kainulainen

Btw svaki album Evergreya je fantastican, CVAAAKII, ali "Solitude, Dominance, Tragedy" je #1, #2 "In Search of Truth", barem za mene.

Edited by Telcontar
Posted

Novi bastista ima da bude neki najveci ljakse koga ce svi da vole, a posebno zene!!!

Paz'te sta vam kazem...... :pivopije:

P.S. Gledao sam onaj DvD sto su izbacili, i to je......majko mila!!! :twisted:

Posted (edited)

Jaoo, kako je ovaj bend odličan, počela ih slušat zahvaljujući Nienni i dragon heart-u. :D

Pošto ja inače nisam nešto bliska s Progressivom. :ph34r:

Uh, al' ću morati ponabavljat još kojih bendova, al' otom potom, treba tu par godina za sve. :rolleyes:

Edited by furija
Posted

Michael ? On sad radi sa neka 2-3 benda... ne mogu da se setim imena kako se zovu, skoro sam citao o tome.

Nece se on vratiti kapiram, ali ocekujem nekog novog... bilo bi dobro da uzmu nekog klinca, koji ce da slusa i radi sta mu se kaze :D