ErliK Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Pa bre... Evergrey je jedan od bendova od kojih ne mogu da očekujem loše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Znachi ne mogu da prestanem da gledam treJler! Owo je wrh, wrh, wrh, jbt gitare su bruka, wokal kao i uwek da se najezhish, sad sam josh nestrpljiwija i da chujem nowi album i da ih widim na Castle-u aaaaaaaa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 sad sam josh nestrpljiwija i da chujem nowi album i da ih widim na Castle-u aaaaaaaa! To im je i bio cilj Stvarno dobro zvuci, nece album razocarati ni ovaj put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Morning je bio težak, pa su ga u početku svi gledali kao promašaj, iako nije to, Torn ima od početka da postavi stvari na svoje mesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Moram priznati jednu stvar, onaj kadar u "Monday Morning Apocalypse" spotu, kada hvataju bubnjara spreda, on onako jebački gleda u kameru, a kosa mu se vijori - to je najgej kadar koji sam ikad video Mada muzički Evergrey spada u slušljivije power bendove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Priznaj da bi voleo da si na bubnjarevom mestu u spotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Moram priznati jednu stvar, onaj kadar u "Monday Morning Apocalypse" spotu, kada hvataju bubnjara spreda, on onako jebački gleda u kameru, a kosa mu se vijori - to je najgej kadar koji sam ikad video Mada muzički Evergrey spada u slušljivije power bendove... Evergrey nije power. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Kakaw crni power qq lele! Morning je bio težak, pa su ga u početku svi gledali kao promašaj, iako nije to, Torn ima od početka da postavi stvari na svoje mesto... Agree. Meni u pochetq MMA nikako nije "lezhao", ali kasnije, nakon slushanja again and again... A Jonas... Btw, zna li neko kako mogu da downloadujem onaj treJler? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Btw, zna li neko kako mogu da downloadujem onaj treJler? Skini Orbid downloader. Pređeš kursorom preko video zapisa, i on te pita za download, ostalo je na modemu, kablovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Hm, nije power, onda mora da je prog Oprostite n00bu, ne razlikujem ja to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Skini Orbid downloader. Pređeš kursorom preko video zapisa, i on te pita za download, ostalo je na modemu, kablovima... Hwala! Prog, dark prog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Jedina zamerka mi je smer u kom je otišao Tomov vokal, još na MMA ... nekako, sve više odskače od muzike. Mislim da ej samo stvar do produkcije. Ali gitare su .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Da me ubijete, ali meni je Monday legao jos na prvo slusanje, i sasvim je to ok album. Jasne pesme (struktura), kristalna produkcija... bas sve OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Da me ubijete, ali meni je Monday legao jos na prvo slusanje, i sasvim je to ok album. Jasne pesme (struktura), kristalna produkcija... bas sve OK. Jedini album koji mi NIJE legao ni poslije 5-6 slusanja,tako da sam odustao od njega. Sve oci uprte u upcoming album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Valjda "sve usi..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Valjda "sve usi..." ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Da me ubijete, ali meni je Monday legao jos na prvo slusanje, i sasvim je to ok album. Jasne pesme (struktura), kristalna produkcija... bas sve OK. Dobro se sećam recenzije... Bila je presudna za mene, pružao sam i pružao priliku MMA, sve do trenutka kada je postao slušljiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Jedina zamerka mi je smer u kom je otišao Tomov vokal, još na MMA ... Agree. Ali, posle 10og preslushawanja sam swarila...a chini mi se bar na owom traileru da wokal netje biti 'na istu foru' kao na MMA...ili greshim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Meni je Monday bio sranje cisto do nekih 7 dana pred koncert... Onda je nesto puklo u meni, legao mi je odjednom, za preostalo vreme do giga sam ga preslusao nakih 15-20 puta (bez preterivanja), uzeo slipcase na svirci (u stvari, inicijalno sam uzeo Inner Circle digibook, ali sam ga zamenio sa Cmarbreakerom kada je poceo da balavi po mojoj kopiji), i sad ga stavljam u top EG albume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Ma biće kidanje od albuma, siguran sam! Tom je bio producent (opet) !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Ma u to se ne sumnja, kad su oni pa omanuli - never. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Zavisi šta smatraš omanjivanjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 A shta ti smatrash omanjiwanjem kada je Evergrey u pitanju? Ja sam mislila na ukupan utisak shto se tiche swakog albuma...realno, na swakom od albuma bilo kog benda postoji neshto shto se mozhe zameriti (dodushe ja EG-u ne zameram nishta ), ali, all in all - EG nikada ne omanu. But that's just me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Pa, ako su očekivanja velika, veća je i šansa da se omane. Ako su očekivanja mala, onda nema šanse. Moja očekivanja su uvek umerena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Aham, taj rad. Al' jbg, od njih jednostawno ne mogu da ochekujem malo. Samo se nadam da tje album 'procureti' pre Castle-a...prichali su posle Bozhitja, sad kazhu na leto, aman nek' se smiluju na nas sitne dushe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts