AstralliS Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 da, watching the skies bi fino legla, nisu je svirali prosli put. Imam jedan butleg (valjda iz Geteborga). Tu su je svirali, i stvarno mi se dopalo kako zvuči, iako snimak nije baš dobar. Ta pesma mi je sa "In Search Of Truth" najomiljenija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) fan klub, pocnimo s nas nekoliko sto sad visimo na temi meni je ceo in search of truth omiljen, a ona jedna od omiljenijih Edited June 19, 2008 by Prisoner of Dreams Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ljudi ajd' organizujemo official fan klub Evergrey za Srbiju. Zanimljiva ideja. Već vidim svoju šansu u izradi fansajta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ljudi ajd' organizujemo official fan klub Evergrey za Srbiju. Postojao je forum, pa je samo nas desetak postovalo tamo. Koliko ja znam zatvoren je odavno... Nema vajde od toga u Srbiji. Radi samo dok traje euforija oko koncerta i posle zamre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Postojao je forum, pa je samo nas desetak postovalo tamo. Koliko ja znam zatvoren je odavno... Nema vajde od toga u Srbiji. Radi samo dok traje euforija oko koncerta i posle zamre Stara boljka. Sad svako može da otvori forum, a ljudi i nisu više zainteresovani za iste, sem ako taj forum nije esencijalni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ja bih voleo da ponove prošlu set listu i dodaju For Every Tear that Falls, ali znam da je to nemoguće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Koliko je dobro to što će im koncert kod nas biti "single nastup" za razliku od ostalih koji su većina festivalski, verovatno se ogleda u toj "promociji" novog albuma. Verovatno će onda odraditi brz i kratak nastup, što ja ne bih voleo da se desi. No, na kraju, da ne ispadne da nisam zahvalan, bitno je što će se koncert održati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 'Ajde da se takmichimo ko ce da smisli gluplji izgovor zashto nece da dodje na ovaj koncert. Izvini molim te to je moj problem. Sta ces ti da radis ne zanima me. A i ne zelim da pokvarim utisak posle onako fenomenalnog koncerta u Domu Omladine. SKC je trenutno najgore emsto za svirke u Srbiji, a nazalost vecina koncerata s eodrzava tamo pa nemamo izbora ali posto sam ovo vec gledao pre cu da preskocim nego se smaknem od loseg zvuka koji ce biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ako me sećanje ne vara, na Cynic-u je bio odličan zvuk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksa Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Tužno je da nam strani bendovi sviraju po malim salama, ali je i realnost s druge strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Zanimljiva ideja. Već vidim svoju šansu u izradi fansajta. A za početak da naučiš malo o XHTML i CSS i da se sajtovi ne rade u framsetu Edited June 19, 2008 by ProgressiveR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 AJAX i PHP/ASP su i više nego dovoljni. Pakleno dobra kombinacija. I otkud to da se sajtovi ne rade u framesetu? Rešio sam za promenu da počnem da koristim frejmove, jer su mi pređašni sa iLayerima dosadili, kao i "čista" stranica. Mogli bi o ovome da razglabamo do mile volje, ali mislim da nije pravo mesto za to. Ukoliko si zainteresovan za razgovor o ovome, imapš moju e-mail adresu ili možeš koristiti PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Id'te u kur', za trenutak sam pomislio da sam zalutao na forum mog faksa! EDIT: Ne morate mnogo da se mučite oko izrade novog sajta, ako je Telcontar negde arhivirao onaj ForEvergrey (R.I.P.). Edited June 19, 2008 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Samo pokazujemo koliko smo entuzijasti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Id'te u kur', za trenutak sam pomislio da sam zalutao na forum mog faksa! EDIT: Ne morate mnogo da se mučite oko izrade novog sajta, ako je Telcontar negde arhivirao onaj ForEvergrey (R.I.P.). ForEvergay kult, steta sto nije bio posecen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 ај пронађите плејлисту....ако је уопште и позната..немам ја појма где да тражим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Ja bih samo voleo da mi neko kaže nešto novo u vezi karata .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Izvol'te: Belgrade 22.01.2007 1. Blinded 2. End of Your Days 3. Rulers of the Mind 4. More than Ever 5. As I Lie Here Bleeding 6. In Remembrance 7. Obediance 8. Till Dagmar 9. Still in the Water 10. Monday Morning Apocalypse 11. I’m Sorry 12. Solitude Within 13. Nosferatu 14. Mark of the Triangle ---- 15. When the Walls Go Down 16. Recreation Day ---- 17. A Touch of Blessing 18. The Masterplan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) Ja bih samo voleo da mi neko kaže nešto novo u vezi karata .... Najbolje da pozoveš čoveka na telefon... Dobroslav Slijepćević Internet Marketing/Ticketing +381642947330 EDIT: Ja sam za da im tražimo WTS ovoga puta! Edited June 21, 2008 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) Haha, glas i od mene. edit: crusader84, evo nečeg da se podsetiš: Edited June 21, 2008 by AstralliS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Ima da trazhimo! Ja upravo sada i slusham Watching The Skies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) Haha, glas i od mene. edit: crusader84, evo nečeg da se podsetiš: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Edited June 21, 2008 by BiserkaB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Haha, glas i od mene. edit: crusader84, evo nečeg da se podsetiš: Šta ima ja da se podsećam, sećam se ja dobro... Inače, po mojoj evidenciji, lista beše doslovce ovak'a: Intro (sa matrice) Blinded End Of Your Days Rulers Of The Mind More Than Ever As I Lie Here Bleeding Obedience In Remembrance Till Dagmar Still In The Water Monday Morning Apocalypse I’m Sorry Mark Of The Triangle Solitude Within Nosferatu When The Walls Go Down (sa matrice) Recreation Day Keyboards intro/A Touch of Blessing Solos (Zander/Danhage/Zander/Ekdahl) The Masterplan Outro (sa matrice) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 а каква ће бити сада??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 A ko ce ga znati,ja cenim slichna,sa mozhda kojom sa novog albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts