Black desire Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Pa da, tako nekako, mada ima odlicnih momenata, npr. solaze na ovom albumu su mi fenomenalne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 e upravo tako, solaze su taj novi momenat koji ovaj album razlikuje od drugih... Vec su mi u glavu usle 4 pesme, a ove ostale takodje nisu lose... Od mene ocena 8/10. Album me ni malo nije razocarao i uzivam ovih dana uz njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) Upravo pripremam pitanja za evergrey intervju, ali i nisam baš toliko oduševljen ovim novim, ok je. bolji su mi i enslaved i amon amarth od novih izdanja Više volim ranije radove Edited August 18, 2008 by Despot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 pitaj ih da li ce i za koje pesme raditi spotove sa novog albuma... Ako moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Preslušavam već neko vreme. Nije loša ova naslovna. Za ostale još nisam siguran. Do sutra uveče će verovatno da mi se slegne album, pa ću da iznesem DETALJAN izveštaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 pitaj ih da li ce i za koje pesme raditi spotove sa novog albuma... Ako moze Kladim se da ce snimati za Broken Wings. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Evom preslušavam ovo neki 3-4. put i neka zapažanja: - definitivno manjak inventivnostima u riffovima (a i u harmonijama). Kao što neko reče iznad, svelo se na oranje u nekom D-štimu - gde su ovde kljave bre??? - malo mi se popeo Tom na organ sa svojim tužno-patetičnim pevanjem i još patetičnijim textovima (koliko sma uhvatio za ovo malo slušanja) ... nekako, sad se baš vidi ono što je započelo na MMA, a to je ekspolatacija onoga što ih je proslavilo (mislim na emotivan i tužan vokal) - solo deonice su stvarno super, neko je i to pomenuo - dosta manje progresije u bilo kom obliku Jbg, sve u svemu nije ni loše, treba mu dati još vremena, ali kad se setima da je isti ovaj bend uradio jedan "In Search" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Upravo! Sve stoji sto je ProgressiveR rek'o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Da, posle MMA-a koji je bio IN YOUR FACE...nekako mi ovaj mnooogo patetican i EMO...mislim, nije im trebao tolko patetican album u ovom trenutku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 e upravo tako, solaze su taj novi momenat koji ovaj album razlikuje od drugih... Vec su mi u glavu usle 4 pesme, a ove ostale takodje nisu lose... Od mene ocena 8/10. Album me ni malo nije razocarao i uzivam ovih dana uz njega... Uopšte nisam primeio razliku. Neke od starijih pesama ovog benda imaju jako dobre i pamtljive solaže, tako da ne vidim šta bi sada tu bilo novo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) EVERGREY SERBIAN FAN PAGE Ko zeli, neka add-uje. Sto se tice albuma, jako mi se dopada. Po meni, bolji je od MMA, meni bar slusljiviji, izdvajam FEAR, FAIL, NUMB i STILL WALK ALONE. Edited August 19, 2008 by *Prog bitch* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Dodao,i proshirio rech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 EVERGREY SERBIAN FAN PAGE Najs! Bio sam prilicno skeptican po pitanju novog albuma, dok sam citao razne komentare ovde. Juce sam ga napokon skinuo i stigao da preslusam (doduse samo jednom). Prvi utisci mi nisu toliko losi, kao sto su bili posto sam preslusao samo onu jednu stvar koju su stavili za DL. Mislim da ce mi posle nekog vremena slusanja ovaj album leci sasvim dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 nark of triangle je jedna od najjacih njihovih pjesama.ja se jezim kad je slusam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Cini li se nekom ovo poznato? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Je l' ovo izashlo pre Torna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Zvanican datum objavljivanja ovog albuma je: June 27, 2008. Znaci, malo pre Torn-a. Kao da im je isti lik radio covere pa je upotrebio 2x istu sliku, sto je neverovatno lame! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Mnogo lame. Inache,meni se uopshte ne svidja omot Torna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Sandman i windrider - hvala puno na podrsci! A za sliku - auuu Nisam ni ja odusevljena omotom, realno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Cover je sad jos jadniji... Ko bi reko da je to moguce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 GOri omot nisu mogli da stave...kao da treba da cujem neki Dragonforce kad vidim omot...ma daaaj, jebeni Final Fantasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Krsh omoti su u modi,jebiga. Edited August 19, 2008 by Sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Izgleda ja nema apsolutno nikog kome se omot dopada, i ja mislim da je ružan. Ali, iskreno, nijedan omot od Evergrey mi se ne dopada preterano. S tim što je ovaj stvarno očaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minita Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Koji krš, hahahaha. E, sad, imaju dobrih omota, nemojte tako. Elem, album sam čula još ranije, sad su se samo sumirali utisci. Bolji od MMA, komlexniji aranžmani. Ima mnogo elemenata koji se ponavljaju, isti kliše. Atmosferičniji, mračniji, jači textovi. Objektivno, ima boljih izdanjau ovoj godini, ali je EG taj koji ćušne sve po strani. Ima malo tu stare slave...ali, zaista, album mi baš prija. Edited August 19, 2008 by Minita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 najgori album evegeja, cak i ova broken wings nije nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts