Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 2/1/2011 at 10:56 PM, soul wandering said:

Sto mi persiraš ;) ? Ma ok, ceka se album.

Obraćao sam se svima, ne samo tebi. No, verovatno sam samo ja to znao  :pivopije:

Now back to the topic, ko prvi postavi full download link kad se album pojavi, častim ga duplom birom na prvom e-grey certu u srbistanu!

Posted
  On 2/2/2011 at 10:33 PM, DBrave said:

ajde neko neka zamoli ovu 68eleni da mu posalje album, a ne ovako pesmu po pesmu da kaci :)

Uradila sam to čim sam videla prvu pesmu koju je okačila, ali still no answer from her. :confused:

Ako se ipak javi i pošalje, podeliću sa vama odmah. :meshuggah:

Posted (edited)

Propustate jednu cinjenicu da ta osoba koja kaci te snimke, snima prvo sa live stream-a pa onda okaci na youtube... Sve to sto je na youtube-u je streamovano od strane benda, na nekom metal radiu itd... Glavne kopije nema jos uvek (sve sam pretrazio, a uvek iskopam i nemoguce), osim onih novinarskih, a te novinarske, naravno, novinari nece da leakuju... Zato jos 22 dana pa leak :) Ako bog da mozda i pre

Edited by Shinigamy91
Posted

nije tacno, nije uvek slucaj da su strimovane pesme.

mozda je devojka nekako docepala promo disk, nece da ga ripuje i okaci, vec uziva praveci spotove :haha:

Posted

U ovom slucaju jeste :) Sve ove pesme su licno strimovane od Evergrey-a (na facebook-u kace linkove ka tim strimovima). A promo diskova nije bilo, ima samo pre order kopija, ali naravno, te kopije jos nisu poslate...

Posted

E, pa baš kao ova pesma zvuči i ceo album, pa ako s enekome sviđa ova pesma onda će mu se i ostatak albuma svideti.

Meni nije loše, ali ipak ću se zadržati na starijim albumima.

Posted
  On 2/8/2011 at 11:28 PM, Black desire said:

Spot ko spot, nego pesma mi sada bas legla, cini mi se da ce album biti super.

Potpis i pečat, tek mi se sad skroz svidela te očekujem odličan album.

Posted (edited)

meni je Wrong super pesma, ali ove dve polu baladice sto su procurele posle nje su mi usle u uvo na prvo slusanje, obrnuo sam ih jedno 20 puta. Znaci od 3 pesme svidjaju mi se 3, jebiga i da sve ostalo bude krs, spojicu sa one 3 dobre pesme sa proslog i eto miniEP :lol:

Edited by DBrave
  • Upvote 1