Talvi Posted August 14, 2016 Report Posted August 14, 2016 ovo curnulo još juče i niko ništa http://www.mediaboom.org/456412-evergrey-the-storm-within-2016.html Quote
Descender Posted August 14, 2016 Report Posted August 14, 2016 Obeshrabrio nas prvi singl. Ajd da vidimo valja li čemu ipak... Quote
ShinigamY Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 Nista spec album, ima nekih MMA momenata, ali generalno album me nije zainteresovao da ga preslusam jos jednom nakon neka 3 slusanja. Probacu kasnije jos nekad Quote
bradilko Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 a prelepo je <3 seriously, fotografija je sick a i pesma mi uz spot fino teče, mnogo lakše nego bez... Quote
Totamealand Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Napredak u odnosu na Hymns. Isti pristup mjuzi, samo su pesme zanimljivije, melodije ubedljivije i pamtljive, plus ovaj put ima i nekoliko bržih numera, što pomaže kad se album sluša u celini. Nedostaju mi oni tragični momenti koji su pesme poput The Essence of conviction ili When the walls go down činili tako jezivim, ali dobro. Na prošlom albumu nisam mogao da izaberem nijedan jedini favorit, ovde ih imam nekoliko: Passing through, In orbit, Distance, My allied ocean. 1 Quote
Captain Spaulding Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Koji vam je album najbolji od Evergrey? Quote
ShinigamY Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Lomim se izmedju The Inner Circle i In Search Of Truth ... Vrlo blaga prednost za Inner Circle zbog kolicine pesama, inace su mi oba albuma brutalna. Quote
Captain Spaulding Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Mene je Morning Glory Apocalypse singl odusevio pa nisam slusao nista pre toga al eto znaka da slusam i ranije albume. Tnx Quote
ShinigamY Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Na MMA su vec krenuli u preteranu kuknjavu i experimentisanje neko i goticarenje, ajd da kazes, prva 4 albuma vrede slusati, pa sta ti se dopadne vec je preferenca. Posle Inner Circle vec komplikacije Quote
Captain Spaulding Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Ladno sam napisao Morning Glory Apocalypse....okkkkkkkk. K, preslusace se Quote
ShinigamY Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Vrv zbog onog sranja Glorious collision Quote
azal Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 prva 4 su sustina. Power prog sa mracnom atmosferom, super "muskim" vokalom, savrsena kolicina komplikacija da bude interesantno a ne i dosadno. prva dva su malo agresivnija, sledeca dva svedeno i doterano Quote
In The Flesh Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 S-D-T daleko ispred svih. Meni The Inner Circle bas dobar album, iako se tu vec nazire kojim putem planiraju da odu. A Touch of Blessing i pogotovo When the Walls Go Down su fenomenalne. Quote
chess Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 slazem se za solitude dominance tragedy, meni isto omiljeni Quote
Totamealand Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Kod mene konstantno nerešeno između Recreation day, The Inner circle i In search of truth. Glorious collision je takođe odmah tu. Mada mi iskreno nijedan od tih nije baš odličan, svuda se probere poneki filler. Quote
Grobodan Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Uh nisam nesto preterano zadovoljan novim, iako stoji ovo sto gospodin rece apsolutno Isti pristup mjuzi, plus ovaj put ima i nekoliko bržih numera, što pomaže kad se album sluša u celini. Dakle album jeste raznovrsniji od Hymns koji je ceo tekao u jednoj emociji i tempu, ovde se razmisljalo o sarolikom tempu i flowu sto jeste svakako za pohvalu, ima i nekih neocekivanih resenja kao sto je otvaranje albuma i prvi spot za Distance sto je malo cudno. Problem je meni sto mi je album neujednacen, ima hitova s jedne strane a sa druge pesama za zaborav. Mada i ti hitovi nisu na nivou pesama kao Masterplan, Touch of blessing, More than Ever, Nosferatu itd. Meni je naj traka sa album In Orbit sa Floor i nju bih gurao prvu, no dobro, vidim da se snima spot. Iako stoji da se bend ocigledno trudi i ne ide na autopilot, mislim da je jasno takodje da im je zlatno doba inspiracije proslo. Quote
..charlie.. Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 (edited) Izasao spot sa Floor. http://www.youtube.com/watch?v=XKNg2dcO94k Gledao sam ih pre par dana u Becu prvi put. Odlicna svira, odlicno su usvirani, Tom korektno peva, zvuk odlican, klub mali, ali popunjen(bilo je dosta klinaca i klincezi zbog Delain), publika ih je bas super prihvatila. Steta samo sto je bilo kratko, falilo mi je bas puno pesama na setlisti, ali bio sam svestan da ce tako i biti. Njihov merch se prodavao u dvoristu u satoru, jer se delain toliko rasirio da nije bilo mesta i za njih. Edited October 29, 2016 by ..charlie.. Quote
Grobodan Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Ova je jos kao i bolja, ona prva osam minuta nistavila ali sveukupno tanak utisak. Quote
Recommended Posts