Slave To Moonlight Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 (edited) Izvinjavam se ako sam otvorio duplu temu, medjutim pretrazio sam bolji deo black foruma i nisam uspeo da nadjem temu o ovom fenomenalnom bendu... Znam da ovo nije bas prototip benda kakav inace treba da se nadje ovde, ali ljudi ipak imaju dosta black uticaja u svojoj muzici, a i ceo demo im zvuci prilicno black, tako da milim moderatora da ne brise ovu temu, vec da je mozda cak postavi i kao vaznu temu zbog sledeceg... Susperia je nominovana za ovogodisnje Norveske Alarm Awards, (naravno u metal kategoriji), i na sledecem linku mozete glasati za njih: http://alarmweb.org/2005/nyheter/index-05metal.html Ljudi, ja mislim da su oni definitivno zasluzili ovu nagradu, a pretpostavljam da se svi koji su ih gledali uzivo 26.10. sa Mortiisom slazu sa mnom. Ljudi ubijaju... tako da... SUPPORT SUSPERIA!!! inache pored njih nominovani su mayhem za chimeru, enslaved za isa, khold, red harvest cini mi se i jos neko...Zaboravio sam... www.susperia.net Edited May 22, 2005 by Frankenchrist Quote
tovar Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 bili predgrupa mortiisu. gledao ih. vise su neki cross izmedju bay area thrasha i swedish deatha. skroz pozitivno Quote
Sinstrel Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Kakav bre swedish death? Ja bih opisao kao Nevermore meets Kreator ili tako nesto. I ne znam bas koliko su oni black.... Quote
Denethor Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Gledao sam ih sa mortiisom. Ne volim ovavu muziku i nikako oh ne bi svrstao u black. Muzika jos moze da prodje ali vokal je blja. Na bunjevima je Tjodlav. Quote
Ol' Scratch Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Pa kol'ko sam ih ja chuo (a to je vrlooo malo) zvuchashe mi kao prog... Malo tvrdji al' prog... Quote
Slave To Moonlight Posted January 3, 2005 Author Report Posted January 3, 2005 jebote, al su se ovde srele cudne definicije ovog benda... Quote
Slave To Moonlight Posted January 18, 2005 Author Report Posted January 18, 2005 jebiga... toliko o tome... Quote
Guest Mona Lisa Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 (edited) odlican bend. treba ih gledati ponovo, samo kad bi imali za koga da sviraju ovde... 1. nisu bili predgrupa (svirali su 50-50, dakle zajednicka turneja) 2. cekajte, pa jos niko nije izbacio svoju ultra-ludo-inovativnu definiciju njihovog muzickog pravca u tri reda. ovo stvarno nije smesno - ali stvarno. nadam se da ste zadovoljni. ova tema je mrtva. mada, s' druge strane, uvek mozete da kliknete ovde . Edited February 7, 2005 by Mona Lisa Quote
kuruz Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Slushao sam samo Predominance i svideo mi se,zanimljivi su.A shto se tiche svrstavanja,meni su vishe izmedju black-a i thrash-a.. Quote
The Watchtower Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Predominance je black/thrash a Vindication i Unlimited su thrash Quote
Ivan_Creed Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Ja htedoh da otvorim temu, ali vidim, naSHo sam vec.. Pa svidjaju mi se, i naravno, za njih sam saznao preko World Misanthropy DVD-a... Omiljene pJesme za sada su mi Bitter Man, Dead Man's World.... Sto se tice definisanja, oni sami sebe definisu kao 'extreme melodic mJetal', a ja necu da se izlecem sad sa nekim izrazima, mada kao sto rece Evil Spirit, po albumima imaju specifican zvuk... Po defaultu sam mislio da su cist neki black, ali kada sam prvi put cuo (ne secam se koja pesma) pomislio sam/iznenadio se 'thrash', a onda kada sam recimo 'I Am Pain' rekao bih da su black.. Sve u svemu, super aman! Quote
Yebiggah Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Ova tema ne pripada ovde! Sve u svemu,vrlo kvalitetno... Quote
The Watchtower Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 SUSPERIA To Enter Studio In August Norwegian metallers SUSPERIA are scheduled to enter the studio in August to begin recording their new album, tentatively due in early 2007. The follow-up to 2004's "Unlimited" will reportedly contain 10 "very diverse individual songs with a lot of variation." One of the tracks that will appear on the CD, entitled "More", was performed during the band's recent appearance at the Inferno Festival in Oslo, Norway. Quote
Apeiron Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Definitivno ne ovde ova tema... EP je vrh. Album ce takodje biti vrh. Quote
Жвакић Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Nabavio sam 2. i 3. album. Sad slusam 2. i dopada mi se! Videcu da nabavim i 1. i onaj singl. Quote
Жвакић Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Сад слушам нови албум. Фино је скроз. Мало су променили звук ђитре, али је и даље ок. Је ли сушао неко? Quote
Жвакић Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Pa šta je bilo? niTko nije slušao nov album?? Ee, niTkovi jedni! Quote
Angelystor Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Mene se nesto i ne svidja novi album..ni zvuk nit pesme.. Quote
Жвакић Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Ja bih novi album okarakterisao kao njihov Ritual. Fino je sasvim. Baš su mi pesme ušle u uho. P.S. Drago mi je što je neko konačno napisao nešto na ovoj temi. (a da to nesam ja) Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 e ladno kad ima i za njih tema nista ono, slusam ih od sredine 2004. godine, dopadaju mi se sva 3 albuma, famozitet od unlimited-a mi se kad je izasao dopadao manje u odnosu na prva dva, ali sam ga svario kroz par meseci. taj album inace bas dosta slusam u poslednje vreme, pa se setih da napisem rec-dve o njima (kad sam ih vec stavio u avatar ). Quote
Жвакић Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 (edited) Наравно да има! Суспериа је одлична група. Могу ти рећи, Шнајдеру, да после мало темељнијег преслушавња долазим до закључка да је ипак албум на твом аватару најдобар! Edited April 21, 2007 by Bananaman Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 taj rad, samo treba vremena da se svari. "chemistry" Quote
Жвакић Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Зависи како коме. Мени није требало много. Ма све песме ваљају! Quote
Recommended Posts