MegaDave90 Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=ddn-5uKH6MU A jesi slusao Earthling? Edited May 23, 2014 by MegaDave90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 bouvi je bog. Po dolasku u Los Anđeles proleća 1975. godine, Bouvi se uvalio u kuću Glena Hjuza, još jedne britanske rok zvezde. Planirajući naslednika albumu Young Americans, Bouvi je sedeo u kući s brdom visokokvalitetnog kokaina na staklenom stočiću, sveskom za skice i beleške i gomilom knjiga. Omiljena mu je bila "Psihička samoodbrana" Dion Forčun. Koristeći tu i mnoge još tajanstvenije knjige o veštičarenju, beloj magiji i njenom zlom pandanu crnoj magiji kao vodiče kroz sopstvenu ubrzo narušavanu psihu, Bouvi je na svaku površinu u kući počeo da iscrtava zaštitne pentagrame. "Ta vrsta kokaina veoma ubrzava", kaže Hjuz. "Dejvid uopšte nije spavao. Nikada. Živeo je u kokainskoj oluji. Provodili smo po tri-četiri dana budni. Onda bih ja otišao, a kada bih se vratio nastavljali smo razgovor na istom mestu." "Danima sam ostajao budan. Čak bi i Kit Ričards posustao", sećao se Bouvi kasnije. Bio sam razbijen." 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Definitivno. :3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 "Tokom razgovora imao je sklonost da odluta u vrlo čudne digresije o Alisteru Krouliju, nacistima ili numerologiji", kaže Hjuz. "To me je ostavljalo zbunjenim. Bio je totalno napaljen. Manijački napaljen. Nisam bio u stanju da ga pratim. Dejvid je bio na ivici trajne paranoje i stalno je pričao a da ja nisam imao pojma o čemu govori. Uleteo bi u svoja trabunjanja, a ja nisam znao o čemu se radi. Podsećam te da sam i ja bio prilično urađen, ali razmišljao sam o seksu, a on... šta god da je to bilo." "Bio sam fasciniram nacistima i njihovom potragom za Svetim gralom", razjasnio je kasnije Bouvi. "Postojala je teorija da su u jednom trenutku pre rata došli u Englesku, kod Glastonberija, u pokušaju da pronađu Sveti gral. Bila je to potreba u duhu legende o Arturu, potraga za mitskom vezom s Bogom. Međutim, negde usput sve se izopačilo zahvaljujući stvarima koje sam čitao i u koje sam bio upleten. Isključivo mojom sopstvenom krivicom." Ljudi na ulicama Los Anđelesa znali su da je Bouvi u "Brdima". Dolazile su i odlazile grupi-devojke, zajedno s dilerima droge i raznim muvatorima i grebatorima. "Svakako sam okupio šaroliku družinu ljudi koji su se stalno pojavljivali u kući. Mnogo dilera. Pravi šljam." sećao se kasnije Bouvi. Stranci na vratima. "Žene su dolazile i odlazile", kaže Hjuz. "Bilo je mnogo seksa i razvrata. Sami smo tražili. Moj diler je uvek bio pri ruci. Nikada nam nije nedostajalo kokaina." "Platio sam to najgorom maničnom depresijom u svom životu", pričao je Bouvi. "Moja psiha je proključala, raspala se na deliće. Imao sam halucinacije dvadeset četiru časa dnevno... osećao sam se kao da sam propao u utrobu zemlje." Bouvi je sve više bio ubeđen da veštice žele da se dokopaju njegovog semena. Navodno, želele su da ga upotrebe da bi se stvorilo dete koje će biti žrtvovano đavolu. "Pozvao me je iz Kalifornije i rekao da će producirati moj album", priča Čeri Vanila. "Ali onda je počeo s čitavom tom pričom o crnim devojkama koje žele da ih on oplodi da bi napravile đavolsko dete. Zamolio me je da mu nađem belu vešticu koja će skinuti kletvu sa njega. Bio je ozbiljan, znaš... I ja sam, u stvari, poznavala jednu osobu u Njujorku koja je tvrdila da se bavi belom magijom. Bila je jedina bela veštica koju sam ikada upoznala. Povezala sam ih. Ne znam šta se posle dogodilo s njom. I ne znam da li je skinula kletvu. Pretpostavljam da jeste." 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Je l' to iz neke biografije, nesto? http://www.youtube.c...h?v=ddn-5uKH6MU A jesi slusao Earthling? Preslusah Earthling sinoc, onako, tu i tamo, jedva smo cekali cimer i ja da se zavrsi pa da pocne Outside xD Mnogo lepsu atmosferu ima Outside, Earthling mi je u nekom alternative electro rock tripu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Preslusaj Heroes ako nisi, mislim na album. http://www.youtube.com/watch?v=6IXXr1IG7xg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Pazi ti to, ja poslusao prvih nekoliko i onda preskocio ostatak 70tih, poslusacu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3GodUgnO7lY Novi singl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Ove dve, Sue i ova druga, kao sa Outside-a da su ispale. Svidza mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 (edited) Meni bas Sue ne lici na Outside Nije mi se ni dopala nesto posebno... Cek i ovu da pustim, naslov obecava. Ova je vec bolja Edited November 10, 2014 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Bas lici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 http://www.rollingstone.com/music/news/chris-martin-david-bowie-rejected-coldplay-collaboration-20141214 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Bogotac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Vrtim Outside i Black Tie White Noise ovih dana i osećam se dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 David Bowie to Release Massive Box Set 'Five Years 1969-1973' http://www.rollingstone.com/music/news/david-bowie-to-release-massive-box-set-five-years-1969-1973-20150623#ixzz3fcvnY8T8 Kako cu da puknem pare.. Kolko bi moglo da izadje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Alternativna verzija.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 David Bowie has recorded a brand new original song which will feature in the opening credits for the forthcoming European crime thriller, THE LAST PANTHERS. It is the first time the artist has contributed original music for film or television in twenty years. The track is the result of a meeting of minds between Bowie and the director of the series Johan Renck who met during the filming of the show. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 Okej, muzika za filmove, muzika za Spongebob mjuzikl, a mogao bi neki album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 Čekaj, još ni prethodnih 30 nismo poslušali dovoljno Šalim se, neka snima dok je živ. Ja mu preporučujem da uzme telefon u ruke, da zove Enoa i Gabrelsa, i da kopaju po Outside snimcima pa da ih srede malo, greota bi bilo da ne bude ništa od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 Živa istina, ima dosta albuma koje i dalje nisam obrnuo, ali The Next day mi se toliko dopao da bi mi mnogo dobro došao još jedan album tog tipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 Ja vrteo Low danas.. Brate ja kapiram da je to tad bilo ispred svog vremena, ali meni to i u 2015. zvuci kao da idalje ceka to vreme 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts