Kumodraski Vo Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Zna se.. Bacaj se taman uz ovo tmurno vreme.. Veruj mi previse su oni velik bend da bi im se popularnost merila po hajpu dezurnih hipstera i privremenih fanova.. 1 Quote
Totamealand Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Pretpostavio sam, mada sam hteo da proverim. Quote
Face Of Melinda Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Opis slike gore-> Heroin chic Citam sad ovo sto pisete i ne mogu da se odlucim kako bih gradirala albume... inkliniram 70-im ali opetH volim i ostatak... Bice poll-a uskoro, prividja mi se Quote
Лука Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Young Americans mnogo dobar album. Quote
Demon Seed Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 I jel ti se dopao vise? Inace ja sam iz nekog razloga napisao da se album zove Ashes mesto Scary Monsters.. Dobar je meni taj album, kao što i napisah na prošloj strani, samo mi nije bolji od Outside. Evo do sledeće strane neću da pominjem Outside, obećavam. Quote
Face Of Melinda Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Evo glasanja mislim da je ok po 5 komada iako mi je bilo tesko da ne istackam jos koji Quote
Kumodraski Vo Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Za sad The man who sold the world, Ziggy, Hunky Dory i Low, ali cu da sacekam dok preslusam sve.. Inace prva tri ne spadaju u sedamdesete zar ne? Quote
Face Of Melinda Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Uh 67, 69 i 70, ali logican je sled, tako da sve ide djuture Quote
Totamealand Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Ziggy, Low, Station to station i Hunky Dory su takoreći bili lakši izbor. Za peti zamalo da bacam novčić između "Heroes" i Aladdin Sane pa sam se na kraju opredelio za Aladdina, ali moram da priznam da sam na trenutak razmatrao i Lodger. Nisam poslušao prva dva i Pinups, moram priznati. Sreća pa Pinups ne bih računao kao album budući da se sastoji od obrada. Ako mi neki od prva dva kad ih obrnem bude upao u top 5 iz ere o kojoj govorimo, biću vrlo iznenađen. Quote
Kumodraski Vo Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Heh nisam znao da su Pinups obrade Mogli bi smo osamdesete pa nadalje zajedno, posto to i onako nije narocito vazan period a i nema puno albuma.. Quote
In The Flesh Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Prvi poll u kom je vise opcija no glasaca. Malo bzvz... malo ko je preslusao komplet diskografiju. Quote
Demon Seed Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Heh nisam znao da su Pinups obrade Mogli bi smo osamdesete pa nadalje zajedno, posto to i onako nije narocito vazan period a i nema puno albuma.. Snimljena je i obrada tVU (White Light/White Heat) tom prilikom, al' iz nekog razloga nije završila na albumu Čekaj bre, znao si da je See Emily Play koju si izbacio pre neki dan obrada?? Quote
Kumodraski Vo Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Uh moracu da nadjem to.. Ma bila mi poznata nesto, posle sam i video zasto Al nisam znao da su sve obrade.. Quote
Face Of Melinda Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Pa i ona pesma sto sam kacila na Fear and loathing je obrada Nine Simon, a nasla se na Station to Station albumu... volim Ninu ali David mi drazi Aj neka bleji onda ovaj poll bar nedelju dana da se izdvoje albumi iz 70-ih pa cemo da spojimo sa ostatakom, khm? Dajte predlog pa cemo da napravimo valjan pool Quote
Kumodraski Vo Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Dobar je ovaj ali daj duze od nedelju dana.. Quote
Demon Seed Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Pa daj posebno ostatak, pa onda spajaj finaliste, jebem li ga. Mada ja još nisam glasao ovde, ne znam da li uopšte da glasam Evo glasao sam. Space Oddity The Man Who Sold the World Hunky Dory Station to Station Low Quote
Face Of Melinda Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 Neka si glasao eto ja morala da pustim Station to Station... i nesto razmisljam koliko bih pre svega izdvojila taj album iz 70-ih kada bih morala da izaberem jedan Thin White Duke sta vise reci Quote
Totamealand Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 Sjajan izbor, naslovna stvar mi je jedna od najomiljenijih njegovih. Stay, Golden years i TVC15 isto fantastične. Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Jeste citali kako je teklo snimanje Station to Station Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Steta sto ih se ni on sam ne seca Quote
Demon Seed Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Red peppers, cocaine, milk Da je dodao plazmu u to mleko, izgurao bi znatno duže Quote
VoivodBG Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 http://asalutetothethinwhiteduke.bandcamp.com/album/the-songs-of-david-bowie Quote
Face Of Melinda Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 I kontam da vise niko nece glasati Sta kazete da izdvojima albume sa najvise glasova i napravim novi poll sa 80-90 tu je covek imao albuma sve zajedno kao u 70-im Quote
Лука Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Slušao Low danas, Hubardo me tako podeća na Varšavu i one instrumentale pred kraj. Quote
Recommended Posts