Demon Seed Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 blablablaba spoil spoil spoil igrice :mad: :mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 (edited) To ti se otkrije odmah u početku. Veruj mi, nisam ti spoilovao glavni tok priče. http://youtu.be/Wkwwt4spUbw Edited January 15, 2016 by VoivodBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Nisu najbolje odradili akciju sa igrom, jer sam Steam ne nudi igru za dž, nego moraš da pristaneš na registraciju na njihovom sajtu (čak i kada ideš na ponuđenu opciju logovanja preko Steam-a), pa da deliš ovo i ono... A onda, kada stigneš do konačnog "accept" da sačekaš da srede internu grešku koja ti onemogućava da se registruješ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Nisam zalazio u sitna crevca oko preuzimanja, a i pretpostavio sam da nekako uslovljavaju ljude, jer sa Steam i Square Enixom nikada ništa nije zaista besplatno. Onda je najbolje da potražite GOG verziju igre. Ima je zasigurno na kickass torentima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 A da Fripp svira na Heroes? Ooo da, ne samo na Heroes nego i na Scary monster. Obožavam solažu na Fashion. Ja dekintirao načisto juče, upao na kraju u Metropolis dok je pičila Lets spend the night together, skontao da imam kinte u najboljem slučaju za mineralnu vodu pa sam se rešio da ipak odem gajbi. Ali sam prošao pored Doma, neko je stavio Blackstar plakat na vrata a ispred je bio postavljen video bim sa kojeg je pičio Glass spider koncert. Stao sam na par minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Kremiraše čoveka. Bez pompe. Pametno. Tako ću i ja jednoga dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Koliko čuh, nije ni od porodice niko bio prisutan. Praktično se sam kremirao Svi ste sigurno sto puta čuli onu priču (ja dosta i od nekih koji su se nagledali umirućih ljudi) kako koliko god neko bio dostojanstven, hrabar itd, uvek kad dođe do rastajanja sa životom, ljudi se grčevito bore da ostanu živi bar još malo, koliko god da pate, da znaju da im nema spasa, kod terminalnih bolesti itd. Fenomenalno mi je što ta priča za Bouvija nije važila. Izgurao je da završi album i dočeka izdavanje, čak je tako bolestan snimao i spotove, demonstrirao je snagu volje i života, uradio je poslednje što je zacrtao i doviđenja. U tome i jes' suština, kvalitet > kvantitet. Ne bi me čudilo i da je bilo samoubistvo potpomognuto od strane lekara, što bi se mrcvario koji mesec na aparatima kao običan smrtnik, ne meri se život u jedinicama vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Umetnik covek bio i ostao.. Mada je rekao da bi spremio jos jedan album.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Spremio bi on ko zna šta još sve, ja sam se nadao da će da gura još barem 10 godina, al' zajebao ga je rak, jebiga. Rekao bih i da je Blackstar trebalo da bude duži album, nego je odradio manje pesama da bi stigao da ga završi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Koliko čuh, nije ni od porodice niko bio prisutan. Praktično se sam kremirao Garantovano im je zabranio pristup. Znao je čovek da ih samo testament zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Što si bezobrazan. Evo za tebe i ostale još jedan audio fun fact #3: Opet prvi rif vs 4:25 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 A sa All The Madmen ima onaj sto podseca na Am I Evil.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 (edited) http://www.nme.com/news/nme/90803 malo kripi ovaj deo: and was recorded at the exact time of his death Edited January 16, 2016 by Јарослав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Ne bi me čudilo i da je bilo samoubistvo potpomognuto od strane lekara, što bi se mrcvario koji mesec na aparatima kao običan smrtnik, ne meri se život u jedinicama vremena. Došao sam da podelim sa vama da se već vrte ovakve teorije. Kada se sve sagleda, ne mogu da ih odbacim. "Where the fuck did Monday go?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Neki pricaju da je jos uvek ziv.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 (edited) Igra mice sa Elvisom i smeje se celome svetu. Nemojte te zavere, moliću lepo. Zar nije Visconti, pre neki dan rekao da je hteo još jedan kraći album da izda, sa 5 pesama i da postoje demoi, koje mu je Dejvid slao? Edited January 16, 2016 by VoivodBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Došao sam da podelim sa vama da se već vrte ovakve teorije. Kada se sve sagleda, ne mogu da ih odbacim. "Where the fuck did Monday go?" A zamisli moj smor, kada sam ovo postovala u nedelju uvece a sutradan ujutru DB mrtav... smor skroz. Btw nikad mi te teorije nisu bile jasne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Da bre, setio sam se toga da si stavila to u status, jeste bilo u nedelju uveče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 A sto je jos veci trip, bas sam intenzivno slusala pesmu Bring me the disco king tada... koja je kao sto rekoh njegov dijalog sa smrti... "Don't let me know when you're opening the door Stab me in the dark, let me disappear" "Dance, dance, dance thru' the fire" ono kao kremiran je... Znaci Simone poslusaj pesmu i tekst da se sablaznis, kontam da je on imao srcanih problema jos od ranije, pa je ova pesma bila posledica, pretpostavljam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 (edited) 'Oću, taj album sam poslušao jednom, nisam se udubljivao nešto, a jeste valjda on preživeo grdne srčane udare. To + jetra = prava klinička slika dugotrajnih efekata upotreba velikih količina kokaina, a? <3 Edited January 17, 2016 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Upravo Mada moram da priznam da nije izgledao kao da ima Ca jetre sudeci po poslednjim slikama Mislim da je ipak bilo nesto drugo u pitanju... Ca jetre ide sa ascitom i dekompenzacijama pa bi bio mnogo vise otecen, zut itd... videlo bi se... kontam da je imao nesto drugo, ali mislim da nije prigodno da analiziram njegov zdravstveni status metodom inspekcije na forumu... na kraju nebitno je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Pa da, i nije bilo bitno od čega je umro. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6844036/david-bowie-blackstar-album-debuts-no-1-on-billboard-200-charts mora čovek da umre, da bi u toliko bogatoj karijeri prvi put zaseo na prvo mesto ljudi su govna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts