Millosh_024 Posted January 15, 2005 Author Report Share Posted January 15, 2005 Ahhhh.....Iman..... Jel neko gledao onaj short movie "jazzin` for Blue jean". Tu se definitivno vidi kakav je in real life a kakav je na sceni. (mislim da je čak to i poenta priče u filmu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Jel to ono kada udrogirani klinci odu na David-ov koncert i ona mala stoji u prvom redu i gleda ga dok peva "Station to station"? Nikad čuo za taj film. Šalim se. Koje još njegove pesme imamo tamo? Heroes i...? to je super pesma.mada meni je omiljena latter to hermione. jer gledao neko film baskijat? tu david igra warholl-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 16, 2005 Author Report Share Posted January 16, 2005 jer gledao neko film baskijat? Jesam. Film je pun svih mogućih freak glumaca. David je odličan kao Andy. Mnogo mu dobro stoji lik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Jesam. Film je pun svih mogućih freak glumaca. David je odličan kao Andy. Mnogo mu dobro stoji lik. super mu stoji lik. a i courtney je cool u tom filmu. Bas je lepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 16, 2005 Author Report Share Posted January 16, 2005 A film "hunger" gde glumi vampira? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 A film "hunger" gde glumi vampira? nisam to gledala.kako je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleeplessoul Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 A film "hunger" gde glumi vampira? tu je apsolutno sjajan!!!!!! odlicno odradjena uloga! a i odlican film! Peter Murphy na pocetku....mmmm!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 meni se bowie uvek svidjao...osim mozda u samom pocetku...kada je izgledao kao tranvestit...muziku mu nikad nisam do kraja shvatao...ali sta ces... covek izgleda fenomenalno za svoje godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 (edited) jebo izgled, ti izgledas matorO, s tries cesh izgledati ko da imas chetres.... nego, ja prezirem njegov shit trans imidz, al' moram priznati da nisam upucen u muziku, osim shto sam chuo par najpoznatijih pesama, i ne biH se usudio da na osnovu toga budem kategorican, al' stvarno je tesko sranje.... 'vrH dnA', shto biH ja rekao, je prezentiranje njega kaO 'multimedijalnog umetnika' pa se guzio po filmu, a ne bi nista bolelo svetsku kinematografiju da se nije tu pojavio - istu glupost imamo i danas kada je na pr. dzenifer lopez tretirana k'o glumica, shto je vise nego jadno.... Edited January 17, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 tu je apsolutno sjajan!!!!!! odlicno odradjena uloga! a i odlican film! Peter Murphy na pocetku....mmmm!!! jer imas slucajno taj film? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 17, 2005 Author Report Share Posted January 17, 2005 dzenifer lopez tretirana k'o glumica, shto je vise nego jadno.... Pa,pazi...lično, pre je smatram za glumicu nego za pevačicu. Ako si gledao U-turn ili The Cell.... Bowie JESTE multimedijalni umetnik. Nemoj da shvatiš pogrešno ili kao uvredu ali vidi se da nisi upućen u čovekovo stvaralaštvo i rad. Što se izgleda tiče....koliko je sada...skoro 60...i i dalje komotno može da konkuriše za najsexipilnijeg muškarca. Rame uz rame sa Sean Conerry-em. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ketty Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Ma,chim se neko bavi mjuzom,kad se pojavi na filmu,uglavnom ga pljuju jer to zaboga nije njegova profesija,sto je nebulozno,al' sta ces.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 to se zove ogranicenost...uzas...Bowie je pravi primer multimedijalnog umetnika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ketty Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Upravo tako,draga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Ima li neko neki njegov koncert? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleeplessoul Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 jer imas slucajno taj film? pokusavam da ga nabavim vec neko vreme ali posto to ide preko drugih ljudi, odugovlaci se... ali preuzimam stvar u svoje ruke... trebalo bi u skorije vreme da pregledam neke dvx kataloge pa cemo videti he he to je film koji def treba imati u svojoj kucnoj filomteci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleeplessoul Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 jer imas slucajno taj film? pokusavam da ga nabavim vec neko vreme ali posto to ide preko drugih ljudi, odugovlaci se... ali preuzimam stvar u svoje ruke... trebalo bi u skorije vreme da pregledam neke dvx kataloge pa cemo videti he he to je film koji def treba imati u svojoj kucnoj filomteci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 pokusavam da ga nabavim vec neko vreme ali posto to ide preko drugih ljudi, odugovlaci se... ali preuzimam stvar u svoje ruke... trebalo bi u skorije vreme da pregledam neke dvx kataloge pa cemo videti he he to je film koji def treba imati u svojoj kucnoj filomteci kad ga nabavis javi mi...volela bi da ga imam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleeplessoul Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 kad ga nabavis javi mi...volela bi da ga imam... no frks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ketty Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Dajte,ljudi,da ozivimo malo ovu temu... Iz kog svog perioda vam se David najvise svidja? Mislim na pesme i to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 meni iz Station to station i ziggy je ql takodje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ketty Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Ziggy roka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 29, 2005 Author Report Share Posted January 29, 2005 Uh....teško je izabrati. Parcijalan sam prema fazi 1.Outside/Earthling zbog kolaboracije sa Trent Reznor-om. Recimo da baš i NISAM obožavatelj faze koja je trajala neko vreme oko Let's Dance-a. (znači Tonight i Never let me down...) ali ovim nikako ne želim da neko pomisli da smatram da je LOŠE. Samo da to nije BAŠ to. Dalje, Diamond Dogs...atmosfera...brrrrr....pa još i nakon čitanja "1984".... Trenutno mi je naj pesma "Drive in Saturday" sa Aladdin sane. (shvata li neko foru? A ladd insane. Lud dečko. ) Takođe,dopada mi se i trenutno stanje. Hours možda malo depresivan ali opet suptilno fenomenalan. Heathen i Reality...vidi se da je totalno opušten i da pravi muziku bez ikakvog pritiska. Za svoju dušu. E,sad...da li je upravo u takvoj situaciji najbolji ili....to je stvar ukusa. Ufff...ne mogu a da ne pomenem i Berlin-fazu odnosno Berlinsku triologiju. Low me je na prvo slušanje žestoko razočarao. Ali sada.... E,da...da li je još neko bio u početku toliko neupućen da je pomežao Andrew Eldritcha (Sisters of mercy) sa Bowie-em? Mnogo sličan glas bre. (kasniji Bowie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 29, 2005 Author Report Share Posted January 29, 2005 Ajde da vidimo....koji mu je najbolji look? Moj glas ide sledećem; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts