Kumodraski Vo Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Imas ga i sad za 500 na kupindu.. NIje u Vulkanu nista toliko skupo sto se tice pojedinacnih albuma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Kontam da to nije boja? nadam se... Aj se vratimo na temu Pronadjoh verziju sa Maynard-om pa da podelim https://soundcloud.c...t-maynard-james Ja mislim da imam malo drugaciju verziju, sa Maynardom. I malo bolju šta je na Demonovom avataru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Totamealand, Eels obavezno štivo u muzičkoj kolekciji. Malo mi još fali da zavšim diskografiju, ali najbitniji su već tu. uh ne bih preporučio da ga kupi od brzog, mislim, ima čovek ponekada super stvari, ali je stanje... bolje od drugog tipa da uzme za 550, uzimao sam od njega butthole surferse, odlično očuvano, jedino što je on ubacio neke brojke sa strane, verovatno da bi znao koji disk mu je po redu u kolekciji. Mačka, troll much? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 (edited) Na avataru je usnuli bog. Šta brzog, znaš ovog lika iz Kruševca što ga prodaje? Drugi lik je sa Zvezdare, ali prodaje za 1050, digo gospodin zbog hajpa, da se usreći. Jebem li ga, za 550 neću da crknem ako je sranje stanje, nisam ga ni ispitivao za to, video samo opis. Za tako neke pare je i Vo uzeo pa je do jaja stanje. Svakako su mi bolje šanse nego gamble iz Diabla II na desni klik Edited January 26, 2016 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Da, njega sam i preporučio, uvek mu je sve očuvano, tj. kako i napiše u infu, plus slike su prigodne za overavanje stanja. Plus pošta 100 dinara ili više ako hoćeš post expressom. Taj od 1050 me više mami jer je sveže izvađen iz omota. Osećam da je nov! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Totamealand, Eels obavezno štivo u muzičkoj kolekciji. Malo mi još fali da zavšim diskografiju, ali najbitniji su već tu. Meni fale samo dva: Hombre lobo i, verovao ili ne, kultni i moj omiljeni Electro-shock blues. Nikako da na njega nabasam, a navodno bi trebalo najlakše da se nabavi. Ako budeš znao gde se mogu naći ta dva, šibni personal message. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Pustio sam ti poruku. Hombre Lobo sam se lomio da li da uzmem na ploči dok su ga imali u Pinball Wizardu. Kada već sve do sada imam na diskovima, nisam nešto zagrejan za ploče, iako me mami ovo reizdanje albuma sa Dreamworksa na pločama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=L_x6JzOIRCA 2:40 nadalje Nisam znao za ovo Edited January 27, 2016 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Totamealand, Eels obavezno štivo u muzičkoj kolekciji. Malo mi još fali da zavšim diskografiju, ali najbitniji su već tu. uh ne bih preporučio da ga kupi od brzog, mislim, ima čovek ponekada super stvari, ali je stanje... bolje od drugog tipa da uzme za 550, uzimao sam od njega butthole surferse, odlično očuvano, jedino što je on ubacio neke brojke sa strane, verovatno da bi znao koji disk mu je po redu u kolekciji. Mačka, troll much? Ne trolujem. Remiks je u pitanju. Mozda je meni lepsi jer sam navikla. Nebitno. Demone izgleda ko da je usnio pokraj tamnoputog falusa. Al ja gledam yum s mobilnog. Uzivajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Plus za razmišljanje u pravcu falusa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Inače, a avataru je Bouvijev autoportret, koji je upotrebljen kao omot meni omiljenog albuma njegovog, a turio sam ga na avatar tamo negde pred novu godinu da ispratim titulu koju mi je Melinda udelila. Zanimljivo je što slika liči na to kako se pojavljuje u ova dva nova spota, povez i to, a zove se The Dhead - Outside. Nisam baš hteo sve da ispričam, nadao sam da ćeš drag & drop da searchuješ sliku ako te interesuje, tako bi se pre zainteresovala da pustiš album, nego ja da te barim, ali avaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 A sad da ga skines ne ide. I kad se uvelica lici na falus. It can not be unseen... Evo slušam album. Ne bih nikad uradila drag drop image search i to. Suviše klikova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 (edited) Pa jes, ne bih ga ni skidao, a verovatno svi misle da sam ga turio kad je umro, a meni baš nešto toplo oko srca što sam ga stavio ranije Ali je Melindinom zaslugom, hvala joj Fino, koji slušaš, Outside ili novi? Edited January 27, 2016 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Outside. Nov je ok slusah ga pre nego sto je umro. Sad mi nekako tužno da ga slušam... mislila sam da će bar Bowie da poživi večno. E a znaš da je Dave Gahan pravoslavac? To mi je bio drugi šok tog dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 (edited) Nisam znao. Dobro ide pravoslavlje sa heroinom, samo šteta što je u poslednje vreme loš i nikakav :D Edited January 27, 2016 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Heroin? Što, počela Zen da valja pa opao kvalitet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Pa Gahan je heroin survajvor Eto, ti znaš religioznost, ja drogaško opredeljenje, spojismo sliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Ma mislila sam kao, u poslednje vreme loš i nikakav, ko - heroin? a ti onda nešto pametno se nadovežeš Idem da pijem neko pivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 (edited) Mora pecneš malo, prođoše 3 normalna posta Gahan nije loš i nikakav... http://www.youtube.com/watch?v=-oFvcignVbo Prijatno pivo želim Edited January 27, 2016 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Ja mislim da imam malo drugaciju verziju, sa Maynardom. I malo bolju šta je na Demonovom avataru? Ej a koja je ta verzija? Sada si me zaintrigirala jerbo sam i ovu jedva nasla, skidala OST Underworld, a na njemu nema nijedne druge verzije osim ove Bem ti zivot Machko sad kad god pogledam u avatar vidjam "crnca" Demon aka Black Phalic Impaler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Jel zna neko zasto na rym postoji tag 'pop reggae'? Msm jel zna neko koja mu je to pesma reggae? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Now you too have seen it... Daj mi email na pp pa ću ti poslati. Nema na jubitubi @doktorka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 (edited) Now you too have seen it... Wee like youu have tasted lovee Jel zna neko zasto na rym postoji tag 'pop reggae'? Msm jel zna neko koja mu je to pesma reggae? posted image Izvoli: http://www.youtube.com/watch?v=XKmimCB4vXo A početak me neodoljivo podsetio na Grad od Bajage Inače je Igijeva pesma, prava poslastica za tebe Inače, ne vidim ti sliku Edit inače, Edited January 28, 2016 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 kakav je ovo sifilis gore? Simone? Pu pu pu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts