Shores Of Antartica Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 (edited) Ma znash shta... Smorili ste me i ti i Wenzek! Je l' on ovde negde na Zlatiboru? @Johnntra: nije da ne dozvoljavaju,bre,dogovoricemo se! Jeste! U njegovoj kucici. Samo cuj glasnu gitaru i bubnjeve. Ne mozes da promasis. P.S Muzika vam je odlicna samo da ne mislis da sam dosao da te zajebavam. Edited February 8, 2005 by (Independor)
strongbad Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Cim vam menadzer ode iz zemlje vi donosite neke vazne odluke bez konsultacije! Sta je vama? Sta je bilo sa Stefanom? (Pedpostavljam da su se pobili) Sto Dzoni vise ne svira u 2nd chance? Posaljite mi nekad SMS! Pozdrav iz Afrike
Шарки Posted February 13, 2005 Author Report Posted February 13, 2005 Mnsha jeste iz NoYza ali vi o5 spamujete! Elem,sprem'te se sprem'te Noyzovci jer imamo svirku vrlo uskoro u Lazarevcu a potom u Novim Banovcima (turneja bato!) posle moje dushevne rehabilitacije na Zlatiboru i posle Alfovog skidanja sa world sex amateursa spremni smo u nove pobede i svetliju buducnos'. Poz
michelle Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Sledeci spam post na ovoj temi ce autoru uz warn doneti i zabranu postovanja od nedelju dana.
alf Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 michelle..........cccc.................... prosto ne znam sta da napisam kao odgovor na tvoj autoritativni post...........oduvek sam se divio jakim zenama koje su ustanju da kontrolisu masu podivljalih ljudi kojima je glavni cilj opstrukcija svima nam voljenog i cenjenog yu mentola............ali evo pisuci ovaj post smislih pravi odgovor na tvoj(post,naravno).....................a odgovor je: a.nadji decka......... b.nadji prijatelje koji nisu sa mreze c.upucaj se d.masturbiraj 3 do 5 puta dnevno pa to bi bilo otprilike to mislim ti sad sama zaokruzi odgovor koj ti se najvise dopada preporucujem b...............i tako... e da, jos jedna stvar ma mrzi me sad da pisem...............
Dowla Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 cuo sam na 202 pesmu dijareja,nije losa...
Шарки Posted February 18, 2005 Author Report Posted February 18, 2005 Au,blago nama kad su svi chuli na 202 pesmu... I zapamte. Stvarno hvala svima na supportovanju!!!
Johnntra Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 michelle..........cccc.................... prosto ne znam sta da napisam kao odgovor na tvoj autoritativni post...........oduvek sam se divio jakim zenama koje su ustanju da kontrolisu masu podivljalih ljudi kojima je glavni cilj opstrukcija svima nam voljenog i cenjenog yu mentola............ali evo pisuci ovaj post smislih pravi odgovor na tvoj(post,naravno).....................a odgovor je: a.nadji decka......... b.nadji prijatelje koji nisu sa mreze c.upucaj se d.masturbiraj 3 do 5 puta dnevno pa to bi bilo otprilike to mislim ti sad sama zaokruzi odgovor koj ti se najvise dopada preporucujem b...............i tako... e da, jos jedna stvar ma mrzi me sad da pisem............... AMIN!
strongbad Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 michelle..........cccc.................... prosto ne znam sta da napisam kao odgovor na tvoj autoritativni post...........oduvek sam se divio jakim zenama koje su ustanju da kontrolisu masu podivljalih ljudi kojima je glavni cilj opstrukcija svima nam voljenog i cenjenog yu mentola............ali evo pisuci ovaj post smislih pravi odgovor na tvoj(post,naravno).....................a odgovor je: a.nadji decka......... b.nadji prijatelje koji nisu sa mreze c.upucaj se d.masturbiraj 3 do 5 puta dnevno pa to bi bilo otprilike to mislim ti sad sama zaokruzi odgovor koj ti se najvise dopada preporucujem b...............i tako... e da, jos jedna stvar ma mrzi me sad da pisem............... Ovo je prvi put da je alf napisao nesto pametno
Habit Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Devojka obavlja svoje duznosti kao moderator,ali problem je u tome sto je sve to malo preozbiljno shvatila. Sto se tice Noyz-a,skinuo sam jednu pesmu,onu u kojoj pominjes carape i zvuci Ok.
GOTZE Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 - ---- -- ----ALFE, JOTHRA, STRONGBAD....SPUSTITE LOPTU!! - --PRVA OPOMENA!! - --- - -- ---INAČE MOŽEŠ POD C) - -- --SAM SEBE!!!
Мајор Гашпар Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Bre..bre..Cemu ove tenzije..Momci samo ne vole da im se preti
Шарки Posted February 24, 2005 Author Report Posted February 24, 2005 Vole ljudi da me prozivaju... Strahota...
Мајор Гашпар Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Pa, normalno kad si u ucenistvu
miss Penny Lane Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 imas potpuni support od moi jedva cekam svirku!!!
strongbad Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Koliko imamo opomena pre nego sto se nesto desi?
Jackie Brown Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 digni odmah ruke od toga... sem ako ti 10 jura nije dovoljno Ti samo na pare mislis.....A, gde je ono staro dobro ''zadovoljstvo''?
alf Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Vec dugo nije niko spaovao na Noyz topiku. Pa cemu onda on sluzui? MICHELLE DROLJA NE POSTOJI BOLJA
Johnntra Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Alfe, ko ti je ovaj Shabi na popisu, i ako jeste upucaj se!
Шарки Posted March 7, 2005 Author Report Posted March 7, 2005 Dobro,ajde,dosta spama,daj da ja napishem neshto pametno: VECHERAS OKO 20:45 BICEMO NA RADIJU "BEOGRADSKI UNIVERZITET"!! Frekvencija je 90.6 MHz! OBAVEZNO SLUSHAJTE!!!!
Zika Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Evo jos jedno obavestenje!!!!!!!!!! Noyz je ostao bez basiste(tj.mene)
Recommended Posts