Шарки Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 Добро, пошто је форум побрљавеа, опет ћу да напоменем да можете да посетите нашу myspace страну на адреси вевеве.мајспејс.ком/нојзбенд .
niking Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 btw, sharkey, link ti ne radi, mozda je zato
Шарки Posted November 28, 2006 Author Report Posted November 28, 2006 (edited) Ауф, јебем му матер, заденула се затворена заграда на крају адресе. (А и ви сте сморови, јебем вас, десни клик, copy link location, копирате у нови прозор, одузмете заграду и ето... Ма да ја поправим боље линк...) вевеве.мајспејс.ком/нојзбенд Edited November 28, 2006 by sharkey
Axeanosilas Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 (edited) Ауф, јебем му матер, заденула се затворена заграда на крају адресе. (А и ви сте сморови, јебем вас, десни клик, copy link location, копирате у нови прозор, одузмете заграду и ето... Ма да ја поправим боље линк...) вевеве.мајспејс.ком/нојзбенд Сад је још суперскије... ЕДИТ ... и не дирај оца свих Туркмена... Edited November 28, 2006 by Axeanosilas
Шарки Posted November 29, 2006 Author Report Posted November 29, 2006 Брате, Отац свих Туркмена је легенда!
Мајор Гашпар Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Cavo..da se i ja pridruzim cestitkama. Ziv bio!
Шарки Posted December 4, 2006 Author Report Posted December 4, 2006 Ваш драги и вољени NoYz? ће свирати на Хиту 202 у Бору 16.12.2006. Окрените 104.0 MHz и одслушајте.
Johnntra Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 e' date='5. 7. 2006, 23:00' post='1178525'] Jeste tamo svirali i prosle godine? To jest - mene! Da, a i na sajtu ima slika našeg ex-basiste u veoma namrštenoj playing pozi. Tj. - mene! Omasio sam prvi citat...
Шарки Posted December 7, 2006 Author Report Posted December 7, 2006 Гле, Џонтра се појавио на форуму!!!
Layla Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Priznajem da nisam nameravala da uzmem demo, mislila sam da Sarki deli Aurin Ipak, nisam ostecena (puno ). Neki su snimci malo losiji, ali su mi se pesme dopale, narocito Dijareja koja je bas, bas odlicna! Uzdravlje!
Шарки Posted December 11, 2006 Author Report Posted December 11, 2006 О, фала. Јесу заиста лошији јер нисам имао времена да се бакћем са сређивањем снимака, и све је било наврат-нанос. Следећи пут ћу делити нормалан демо који тек треба да се снима. Уздрваљ.
Shores Of Antartica Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Stevo siso jedna kad ces bre da mi vratis onaj mikrofon? Ima godinu dana da je kod tebe a sad mi vec jako treba a jos si mi duzan i pice
Шарки Posted December 18, 2006 Author Report Posted December 18, 2006 Е да, Стева aka бубњар је мистериозно испарио након што смо се чули са њим пред полазак за Бор, и стварно нас је исекао све максимално, и испоставило се да се напио вече пре и да му је цео тај дан било лоше. Али јавио се, добро је сад.
Lady Croft Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Ja bih volela da znam kako vam je bilo u Boru?
Bloodbath Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Dobar je ovaj NoYz? Sve su bolji i bolji... Vrati choveku mic. nesretjo
Шарки Posted January 6, 2007 Author Report Posted January 6, 2007 МИР БОЖИЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ! Бенд NoYz? жели свима срећан Божић!!!
Шарки Posted January 8, 2007 Author Report Posted January 8, 2007 Ево, и то се дешава: NoYz? СНИМА ДЕМО!!! СНимаћемо у импровизованом студију "Тонбе" који је заправо ортакова гајба са два моћна рачунара. Да напоменем само да ће једино бубањ бити семплован, али и да ћемо се потрудити до те мере да се то уопште не извали. Демо ће садржати 13 песама на коме ће се наћи и 3 песме које до сад нисмо изводили. Снимићемо га за једно месец дана (ако све крене како треба) а можда и дуже (што је врло вероватно). Stay tuned! Поздрав!!!!
Шарки Posted April 16, 2007 Author Report Posted April 16, 2007 OК, претходни пост не важи. Нисмо ништа снимили јер смо у а међувремену променили бубњара, сад нам свира Бане, и поред "турнеје" са 202јком, увежбавамо старе песме а Бога ми успели смо и једну нову да направимо. Планирам следећу пробу да снимим па да коначно видите чињенично стање бенда, то јест, како ми то заправо звучимо. Поздрав свима.
Recommended Posts