Шарки Posted January 24, 2005 Author Report Posted January 24, 2005 Je l' jos nema nista sto se tice svirke u KG-u? Ako vidim Mimija, pitacu ga... Ajde molim te iscimaj ga,jer ja nikako da se nakanim!!!
Шарки Posted January 24, 2005 Author Report Posted January 24, 2005 HAHAHAHAHAHAHAHA! off topic: Sharx, konacno PRAVI avatar! OFFTOPIC(AGAIN): @Johnntra: Brate,jedva sam nasao poshtenu slichicu!!!
Helle Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Eh' da sam ja te srece...da mogu da budem tu dok vi mlatite NoyZzZz! Sve naj-bolje momci! Svaka cast!
Мајор Гашпар Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 OK,klub se zove "67" svirka pochinje,najverovatnije u 21h,ufur je 100 dinara a sviraju: NoYz? In deep silence Zamisli spojku: grunge i power metal A datum? E, da se dogovorimo..da iscimam Baawa da dodjemo mawo sharkey kralje Berlina i grunge muzike
Шарки Posted January 25, 2005 Author Report Posted January 25, 2005 A datum? E, da se dogovorimo..da iscimam Baawa da dodjemo mawo sharkey kralje Berlina i grunge muzike Au,Vladimire,svirka je bila u subotu! Ali ako Baaw iscima opstinu u skorije vreme,eto nas i u TS/VB!
Мајор Гашпар Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Daj boze..mora da ga molim da me pusti da gostujem na radiju
Johnntra Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Ja smatram da svirka u Smederevu bila sranje!
strongbad Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Da li Noyz razmiljsa o promeni bubnjara? Ovaj Alf ne zna da svira!
Johnntra Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Ja smatram da svirka u Smederevu bila sranje! Ovo je Laza napisao ne znam kako mi je provalio sifru, Sharx, nemoj da se sekiras....
Шарки Posted January 26, 2005 Author Report Posted January 26, 2005 Urgiracu kod modova ako bude o5 spama! Svirka u Smederevu je bila xtra,kad vam ja kazem
Stringer Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Ja bio u Filozofu, i tu sam vas prvi put cuo. Trebalo je da dodjem sa Pajom vama na probu, ali jbg nije se moglo. Btw, u Filozofu je bilo pretty cool, ali, naravno bez ikakvih zlih namera ili bilo cega, jos malo vezbe treba. Diarrhea...extra stvar!!! Kad sam provalio reci, zbog govno ozvucenja u filozofu, plakao sam od smeha...do jaja!!! Pozdrav
Шарки Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 Fala,fala,evo radimo na tome da zvuchimo shto bolje,a u bacujemo i neke obrade na repertoar,jos samo da nadjemo mesto gde cemo svirati...za pare
Rain delay Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Super muzika! Za mene veliko otkrovenje! Cekam svirke...
Pajaga Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 jos samo da nadjemo mesto gde cemo svirati...za pare digni odmah ruke od toga... sem ako ti 10 jura nije dovoljno
Шарки Posted February 1, 2005 Author Report Posted February 1, 2005 Ma samo da nadjemo tezgu,lako cemo za kesh!
Шарки Posted February 2, 2005 Author Report Posted February 2, 2005 Erm... Jedna neprijatnos' u vezi benda: Jednoglasnom odlukom preostale trojice chlanova benda,odlucheno je da Stefan vishe ne svira sa nama zbog pojedinih neprijatnosti koje su doziveli Misho(Zika) i Steva(alf) sa njim,i ja sam se slozio oko toga. Dakle,od danas bend nastavlja kao trojka: Steva - Bubanj Misho - Bass Sharkey - Gitara i vokal Poz
Pajaga Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 uf... nista, pa srecno ljudi, sad vas je trojica, ajde napravite to da zvuci profi...
Johnntra Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Erm... Jedna neprijatnos' u vezi benda: Jednoglasnom odlukom preostale trojice chlanova benda,odlucheno je da Stefan vishe ne svira sa nama zbog pojedinih neprijatnosti koje su doziveli Misho(Zika) i Steva(alf) sa njim,i ja sam se slozio oko toga. Dakle,od danas bend nastavlja kao trojka: Steva - Bubanj Misho - Bass Sharkey - Gitara i vokal Poz Jel vam treba ritam djitarista?!?
Шарки Posted February 3, 2005 Author Report Posted February 3, 2005 Jes' pa da te otrgnemo iz 2nd Chance-a,netju!
Шарки Posted February 4, 2005 Author Report Posted February 4, 2005 E vidis,Johnntra,sad se videh sa Spaletom i potvrdi mi tu tvoju recenicu... Vidi ovako,SLAZEM se da to chudo proradi,velike smo pare ulozili,ali nikako ne dam da se uchite na mom dedi! Salu na stranu,when needed Johnntra-> special guest star on guitar,the big virtuoso!! da popijemo u to ime?
Shores Of Antartica Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Erm... Jedna neprijatnos' u vezi benda: Jednoglasnom odlukom preostale trojice chlanova benda,odlucheno je da Stefan vishe ne svira sa nama zbog pojedinih neprijatnosti koje su doziveli Misho(Zika) i Steva(alf) sa njim,i ja sam se slozio oko toga. Dakle,od danas bend nastavlja kao trojka: Steva - Bubanj Misho - Bass Sharkey - Gitara i vokal Poz E moracu da te cujem kako pevash
Шарки Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 Ma znash shta... Smorili ste me i ti i Wenzek! Je l' on ovde negde na Zlatiboru? @Johnntra: nije da ne dozvoljavaju,bre,dogovoricemo se!
Stringer Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Tu kazemo neshto tipa trazimo sponzora, vole nas po svirkama, imali smo (ili bar NoYz?-i su imali) turneju/e, itd i vidimo dal ce se nadje neko da nam da kesha da to objavimo... mislim, ako su oni likovi iz BG sindikata mogli... E moj prijatelju forumski...necete se ni ti ni on, a ni svi mi zajedno sa vama najesti leba od pevanja...a jos manje dobiti pare od nekoga da se bilo sta snimi i izda, a da to nisu neciji cale, keva, bliza ili dalja rodbina... Sva sreca ovog sveta neka uz vas je....OGROMAN POZDRAV!!!!!
Recommended Posts