Jump to content

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
A datum?

E, da se dogovorimo..da iscimam Baawa da dodjemo mawo icon_rockdevil.gif

sharkey kralje Berlina i grunge muzike

Au,Vladimire,svirka je bila u subotu! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Ali ako Baaw iscima opstinu u skorije vreme,eto nas i u TS/VB!

Posted

Ja bio u Filozofu, i tu sam vas prvi put cuo. Trebalo je da dodjem sa Pajom vama na probu, ali jbg nije se moglo. Btw, u Filozofu je bilo pretty cool, ali, naravno bez ikakvih zlih namera ili bilo cega, jos malo vezbe treba.

Diarrhea...extra stvar!!! Kad sam provalio reci, zbog govno ozvucenja u filozofu, plakao sam od smeha...do jaja!!! Pozdrav

Posted

Erm... Jedna neprijatnos' u vezi benda:

Jednoglasnom odlukom preostale trojice chlanova benda,odlucheno je da Stefan vishe ne svira sa nama zbog pojedinih neprijatnosti koje su doziveli Misho(Zika) i Steva(alf) sa njim,i ja sam se slozio oko toga. Dakle,od danas bend nastavlja kao trojka:

Steva - Bubanj

Misho - Bass

Sharkey - Gitara i vokal

Poz

Posted

Jednoglasnom odlukom preostale trojice chlanova benda,odlucheno je da Stefan vishe ne svira sa nama zbog pojedinih neprijatnosti koje su doziveli Misho(Zika) i Steva(alf) sa njim,i ja sam se slozio oko toga. Dakle,od danas bend nastavlja kao trojka:

Steva - Bubanj

Misho - Bass

Sharkey - Gitara i vokal

Poz

Jel vam treba ritam djitarista?!? icon_mrgreen.gif

Posted

E vidis,Johnntra,sad se videh sa Spaletom i potvrdi mi tu tvoju recenicu... Vidi ovako,SLAZEM se da to chudo proradi,velike smo pare ulozili,ali nikako ne dam da se uchite na mom dedi! icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gificon_wink.gif

Salu na stranu,when needed Johnntra-> special guest star on guitar,the big virtuoso!! pivopije.gif da popijemo u to ime?

Posted

Steva - Bubanj

Misho - Bass

Sharkey - Gitara i vokal

Poz

E moracu da te cujem kako pevash

Posted
Tu kazemo neshto tipa trazimo sponzora, vole nas po svirkama, imali smo (ili bar NoYz?-i su imali) turneju/e, itd i vidimo dal ce se nadje neko da nam da kesha da to objavimo... mislim, ako su oni likovi iz BG sindikata mogli...

E moj prijatelju forumski...necete se ni ti ni on, a ni svi mi zajedno sa vama najesti leba od pevanja...a jos manje dobiti pare od nekoga da se bilo sta snimi i izda, a da to nisu neciji cale, keva, bliza ili dalja rodbina...

Sva sreca ovog sveta neka uz vas je....OGROMAN POZDRAV!!!!! musik19.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...