Jump to content

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Eto ti... wallbash.gif Kao i uvek o deshavanjim oko benda ja zadnnji saznam!!!!! wallbash.gif Mgrrrrrr

Dok ne nadjes bassistu, mogu ja da budem V.D. Imam odlicne ideje za bas linije, a i dobro sviram isti... Djole mi rek'o... pivopije.gif

Posted

Evo ruke! pivopije.gif Johnntra je od danas V.D. bassiste u grupi NoYz?

@Independor

Sledeci si ti,ahahaahah!!! Salim se,niko nece otici. Ipak je Misho zadrti hard-rocker,malo je i bilo nezahvalno traziti od njega da svira ono shto ne voli...

P.S. @Johnntra

Da popijemo pivopije.gif

Posted

e, ljudi, ne zelim da ispadne kako serem, ali zar takve stvari ne treba da se resavaju na probama/posle proba na pivu or something? musik20.gif

Posted (edited)

Gotze jel stripovi na zelenjaku vise ne idu

Metalci se vise ne loze na alan forda

P.S. Jesi iseko nokte cupava nakazo pita BANE Kralj

Edited by Zika
Posted
' date='10. 3. 2005, 16:13'] e NoYz!ovci

Stvari su vam qeva, skinuo sam 3 one stvari

SAMO TAKO NASTAVITE !!!! pivopije.gif

E,da koji su vam bili uticaji, pored ociglednih (Nirvana) ?

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

AAAAAAAA!!! Tab za Raining blood u potpisu...

Posted

Djontra ranoranilac

Inache smo jako zadovoljni Johnntrinim bassanjem,te ce on jedno vreme (a nadam se u buducnosti i za stalno) svirati sa nama! icon_wink.gif

Posted

Basisiti su krivi za sve... Oduvek sam ja to govorio... musik19.gif Hmmm, sad kad se malo podsetim, i ja sam zeleo da postanem basista... icon_uhoh.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gif

Posted

NoYz?

Recent Update

From the artist

Grunge band from Serbia. We finished our demo recording,and I hope you'll like it!

downloads:

last week:

20

total:

1,009

Filed Under:

Alternative/Punk » Grunge, Punk

Belgrade, Yugoslavia

Date Added:

9/16/2004

Svaka nam čast! Kao što vidite,prešli smo cifru od hiljadu downloadova naših pesama sa sajta www.download.com/noyz ,i ovom prilikom želim da objavim koliko je bend NoYz? srećan povodom toga:

biggreens.gifbiggreens.gifbiggreens.gifbiggreens.gifbiggreens.gifbiggreens.gifbiggreens.gif

Živeli mi! Da popijemo pivopije.gif

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...