CTPAX Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 E, ovo Sharkey ne mozes da nazoves spamovanje, a moze da bude i korisno... Svi bandovi koji bi želeli da gostuju u emisiji Bunt, čija je tema muzika demo bandova i sami demo bandovi, mogu se prijaviti na adresu [email protected] ili da se jave na telefon 064/ 262 03 02. Potrebno je da imate najmanje 2 demo snimka, bilo live, demo ili profi uradjena i potrebna je i kratka biografija, ako pišete na gore pomenutu adresu.. Emisija se emituje svakog ponedeljka od 20 do 22h na radiju BU, frekvenciji 90.6. Za dalje informacije, pišite ili se javite.. Pozdrav..
Шарки Posted March 28, 2005 Author Report Posted March 28, 2005 Brate to nije bilo na ovoj temi, i btw ja sam već bio u toj emisiji!
CTPAX Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Sorry... Ja nisam bio obavesten... Kako je lepo to izgovoriti...
rebel_grunge Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Nadam se da si nas pozdravio preko radija, buduci da smo ti najverniji obozavaoci...
IRA Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Noyz uskoro u filozofu! Ocekujem da javite kad svirate....
lunja Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 da li noyz? ulazi u bgrunge? ako ne, dolazim u filozof...
Шарки Posted March 31, 2005 Author Report Posted March 31, 2005 I dalje je neizvesno da li ćemo svirati na BG Grunge festivalu jer se nešto svađamo međusobno...
Epitaph Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 I dalje je neizvesno da li ćemo svirati na BG Grunge festivalu jer se nešto svađamo međusobno... mozda se ti svadjas sam sa sobom .... odluchite sami... ali koji tje vam to? ako je problem za svirke, uradite ko svi ostali bendovi, pay to play )))) bwahahahhahah bgrunge pearl jam pozeri jbg sta ces mi volimo da se pozerisemo ..... koji si ti RETARD !!!!!!!!!!!
Johnntra Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Pazi, bolje PJ nego nirvana, ali sve jedno, meni je idiotski da se NoYz? zove "grunge bendom" (@ frontmen), zato sto NoYz? svira jebeno dobar alt. rock!!!! Prema tome....
Шарки Posted April 1, 2005 Author Report Posted April 1, 2005 mozda se ti svadjas sam sa sobom .... jbg sta ces mi volimo da se pozerisemo ..... koji si ti RETARD !!!!!!!!!!! E,da,koj' si ti moj na ovom forumu,i u BGGrandžu,i šta si se zalepio za mene k'o buva,jeeeebo te
PlanetHell Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Nije lose... Ali ipak je to grunge... A ja to volim malo manje... Ma, SAMO NAPRED
en-a-dva-es-o-4 Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 E obavezno pogledajte ovaj crtac...kratko ali ubitachno(brzo se uchitava)... Gosn Sharkijeva sudbina prvi deo... Gosn Sharkijeva sudbina drugi deo... A sve to zbog spama iliti propale teme...ccc...
Шарки Posted April 5, 2005 Author Report Posted April 5, 2005 Ne mogu više... Sa svih strana sam stisnut! Jebeno mi sve više ide na kurac! Zatvarajte temu!!!!!
en-a-dva-es-o-4 Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Drugari,prestanimo spamovati...zarad zdravlja Gosn Sharkija...!!! Sharki...ce biti nekih novih pesama? P.S.
rebel_grunge Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Sharkey, chuo sam pesme, jel' bi mogao da postujesh ovde lyrics, poshto nema na sajtu ?
Шарки Posted April 17, 2005 Author Report Posted April 17, 2005 Biće uskoro gotov i official NoYz? sajt tako da možete sve da vidite,pročitate,pogledate,pojedete,popijete .Promo CD je u izradi pa će možda biti i mogućnost naručivanja istog (ali,otom-potom). Takođe vrlo uskoro će biti i NoYz? majice,eventualno neki duksevi,i sitnice poput upaljačića,privezaka i slično. Radimo punom parom iako se jedva krpimo sa vremenom sva trojica. I najvažnije od svega,u planu su i neke svirke po BG-u...
Shores Of Antartica Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 A shta cemo sa temom??? Rekao si da se zatvara? Pa dovoljno je da michelle udje i da zatvori.
Shores Of Antartica Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Pa neka je i zatvori,pošto će mi u potpisu stajati link ka sajtu,te nema potrebe da i tema stoji kad niko ne postuje ništa pametno!
Johnntra Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Pa dovoljno je da michelle udje i da zatvori. mishelle moze da udje i da mi popusi... Ili ja njoj da udjem...
Шарки Posted April 24, 2005 Author Report Posted April 24, 2005 Đžontra budи na konfujteru, sa će ti pošAljem omot!
Zika Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 who wants to fuck she mislim na smorkijev potpis???????????? e,da ima johny sliku de se miselki vidi bradavidzona prodaje ih za 300 dinara
Helle Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 (edited) Mene samo zanima jedno-a to je-kad ce KONCERT, de'ovako do j@j@ bend-pa da nisHta josH niste organizovali, a basH evo pocHinjem da skupljam dzeparac-ce dodjem, da Vas odgledam-uuu yea! Zivio-NoYz! Edited April 26, 2005 by Hellenoranotos
[retardus] Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 E Sharkey covece ajde vidite vi ako budete svirali na EXIT-u da to bude 999og posto dolazim samo na jedan dan
Шарки Posted April 26, 2005 Author Report Posted April 26, 2005 A? To za EXIT nije sigurno,treba tek poslati CD!!!
Recommended Posts