Kokopelli Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 obozavam ekv i geto olvejz... rip p.s. kupila sam karte eh,pa neko zivi u bg a neko u br... Quote
шмизла Posted March 11, 2005 Author Report Posted March 11, 2005 wht abt me? Shal od svile i nista vise... a-a pardon me... p.s. i ja obozavam EKV Quote
Kokopelli Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 pardon me... p.s. i ja obozavam EKV Quote
Mjaua Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 pa to ti je kad imamo tate sa istanchanim muzichkim ukusom Nego, nego... Kartice shushkaju li shushkaju... Sad ih nabavljam bas... imamo dve karte al nam trebaju 3, pa jednu moramo da platimo... ma dobro je i to... I really can't wait !!! Izgleda da ja imam seminar plesova tada, ali to nema veze... sredjitu nesto Bas je bilo sJatko to vece... I njih dvojica su bili really Ali vreme je bilo Neznam da li se secas ali ja sam rekla nesto u fazonu : " Kisha pada zato sto nebo plache za Milanom..." Ma da, bili su bas simpaticni posebno kad su knjavali...to mi je bilo bas zanimljivo...mada mi nismo mogle ni oka sklopiti, nama se vise svidela znojava gomila - bez predrasuda... Mogle bi ponoviti nesto tako Pa ja sam ZA, znas bre to... Quote
miss Penny Lane Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 pa...ovako to knjavanje je bilo vrhunac ... meni se uvek vise svidjala znojava gomila kad dodjes do moje ucionice pada dogovor brojim dane... ti si... Quote
Mjaua Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 pa...ovako to knjavanje je bilo vrhunac ... meni se uvek vise svidjala znojava gomila kad dodjes do moje ucionice pada dogovor brojim dane... ti si... E pa mico, oni su se ispavali za ceo zivot, a ti i ja smo skakutale i svetski se znojile kolektivno sa ostalim odmornim likovima koji NISU knjavali... Opet, sam te promasila - ma gde bre ti sedis zaboga ?! Ja provirila a tebe nema...mada ja nemam sociva, mozda je to u pitanju... Rundek ipak dolazi, bila je to samo shala mala sa Djurine i moje strane.. samo opusteno... Eh, bas mi je bilo drago kad je rekao da mu je nedostajala beogradska publika - zbog energije... divan je, samo mu je bolje stajala kratka kosica ! I knoV. Quote
miss Penny Lane Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 kako da ti kazem, to kolektivno znojenje je preslo u naviku...god bless kadu&ostale shampone i kupke ja sedim u 3.klupi red do prozora ipak moram ja tebe da navatavam jedva cekam... Quote
Mjaua Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 (edited) kako da ti kazem, to kolektivno znojenje je preslo u naviku...god bless kadu&ostale shampone i kupke ja sedim u 3.klupi red do prozora ipak moram ja tebe da navatavam jedva cekam... Da ne bude prokleto spamovanje i zatvore nam nasu lepo temicu, moram dodati nesto o Rundeku iz novog intervjua, znam da svi zeljno cekate to ! Dakle: - Da li radite na novom albumu? - Da, novi album se przi u rerni. Polovina pesama je vetj potpuno gotova. Moram da priznam da ovog puta imamo idealne uslove za rad. Ove tje biti prvi album ,,Cargo benda'', znaci nije vise u pitanju moj solo album. - Koliko tje novi materijal liciti na vase prethodne albume ? - Nove pesme disu kao prehodne i sve one tje naravno imati zajednicki nazivnik. Uspeli smo da se izborimo da nasa muzika ima neki licni karakter, a ne da nas automatski svrstavaju u world music. Pesme tje biti u duhu srednjovekovne muzike. Imamo saradnju sa korzikanskim horom, takodje, deo jedne pesme tje pevati Portugalac. U bendu imamo izraelsku pevacicu, tako da tje dosta numera liciti na srednjvekovnu jevrejsku muziku. - Da li tjete u Beogradu prezentovati neku novupesmu? - Da, izvestjemo barem dve nove numere, tako da tje beogradska publika imati priliku da cuje o cemu se radi. - Imate dosta obaveza. Da li imate vremena za porodicu. - Pokusavam da budem sto vise sa porodicom, ali nazalost, ne uspevam da im posvetim dovoljno vremena. Zar nije mica mala? Elem Jeco, god bless znojave kolege na svirkama BEZ shampona i kupki...to se zove pravo bezuslovno prijateljstvo i ljubav... Oh da, i navatala si me... propisno. Zlostavljacu... Kupila sam i ja kartu za svaki slucaj, ako ovaj konj zasere stvar. Edited March 19, 2005 by Maja Quote
miss Penny Lane Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 meni je najdraze sto cemo mi cuti te nove pjesmice znam da sam zlostavljac uvek bila i ostala Quote
Archibald Reiss Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 (edited) smooor teski. Kad vidim onog rundeka.. Ruke.. bla bla... aaa . Generalno svi bendovi na foru haustora su meni smor i totalno neozbiljni.. Vrede jedino Prljavo Kazaliste i Parni Valjak... od exyu. Edited March 22, 2005 by J0N B0N J0\/1 Quote
miss Penny Lane Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 prljavo kazaliste... heroj ulice ... Quote
miss Penny Lane Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 majo...kako se spremas za cert??????? Quote
Mjaua Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 majo...kako se spremas za cert??????? Kako? Pa ne znam, vodim zamisljene dijaloge... pred ogledalom. Pjevam danu, pjevam notju... Ma shega bre, nista od toga, sem pjevanja naravno...mada izgleda imam plesni maraton u Novom Sadu tog dana, ali naravno netju itji...ili tju otitji i vratiti se za koncert kolima, posto se inace nas prevoz vratja tek izjutra. Smislitju nesto... Blizi se, blizi... Ipak, smatram da u cast ovog koncerta Rundekenko treba malko da se oshisha... Mnogo bolje izgleda sa kratkom kosom... poz Quote
miss Penny Lane Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 glumice u filmu sa sergejem i banetom trifunovicem ... to ne mogu da docekam mozemo na premijeru? i ja pevam danju a i notju pogotovu nocu Quote
Mjaua Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 glumice u filmu sa sergejem i banetom trifunovicem ... to ne mogu da docekam mozemo na premijeru? i ja pevam danju a i notju pogotovu nocu Aha, znaju znaju... lepo je bre to sto tje glumiti u filmu, mada trifunovitja ne volim bas, ali drago mi je sto tju ga gledati, pile moje malo... Ako on dolazi dolazim i ja na premijeru... eh bre ne znas ti kakve ja probleme imam, imam plesni maraton u NSu 2.4. pa tju onda morati da se vratjam ranije nego ove moje blesave leptirice. I sve to zbog Rundekenka... he's worth it. Ja pjevam stalnooooo....evo bas bas bas sada slusam Suvar i varivo...ne znam sto, aj eto tako... Quote
miss Penny Lane Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 uh bre majche pa zasto ne volis sergeja & baneta... ja ih obozavam jedva cekam koncert i film Quote
Mjaua Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 uh bre majche pa zasto ne volis sergeja & baneta... ja ih obozavam jedva cekam koncert i film Pa nekako su mi ljigavi...a kad smo kod toga, ljigavci su i iza ekrana INACE: KONCERT JE BIjO, DESIjO SE JUCHER I JA SAM se zaJubiO... Rundek je bio savrsen... i ceo Cargo bend... odusevljena sam ! On je takav lik, i odlican je bio izbor pesama - + vash omiljeni ekv (smorulje jedne, urekle ste ga - salim se, volim ja ekv, ali vi ste i dalje smorulje ) i jedna od mojih omiljenih pJesama tog zanra: OOOOOOOOOOOOOOOOONa se budiiii... Gubila sam se kao nenormalna, nisam ni provalila ko sam i gde sam kad je bio kraj... 2 puta su izlazili na bis i na kraju jedva pobegli od razjarene rulje... htela sam itji i u NS na koncert,posto bi trebalo da je drugaciji program ali izgleda da nemam toliko kinte... ali sve u svemu, vredelo je sto sam morala ranije da odem sa plesnog maratona iz Novog Sada, stigla u 20h u BG i odma' sa rancem na koncert... nikada ne bih sebi oprostila da sam tako nesto propustila.... ZIVEO NAM RUDNEK I CARGO BEND ! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Pa nekako su mi ljigavi...a kad smo kod toga, ljigavci su i iza ekrana INACE: KONCERT JE BIjO, DESIjO SE JUCHER I JA SAM se zaJubiO... Rundek je bio savrsen... i ceo Cargo bend... odusevljena sam ! On je takav lik, i odlican je bio izbor pesama - + vash omiljeni ekv (smorulje jedne, urekle ste ga - salim se, volim ja ekv, ali vi ste i dalje smorulje ) i jedna od mojih omiljenih pJesama tog zanra: OOOOOOOOOOOOOOOOONa se budiiii... Gubila sam se kao nenormalna, nisam ni provalila ko sam i gde sam kad je bio kraj... 2 puta su izlazili na bis i na kraju jedva pobegli od razjarene rulje... htela sam itji i u NS na koncert,posto bi trebalo da je drugaciji program ali izgleda da nemam toliko kinte... ali sve u svemu, vredelo je sto sam morala ranije da odem sa plesnog maratona iz Novog Sada, stigla u 20h u BG i odma' sa rancem na koncert... nikada ne bih sebi oprostila da sam tako nesto propustila.... ZIVEO NAM RUDNEK I CARGO BEND ! shmrtyzy Blago vama....grrrr............ Nevermind,drago mi je da ste se dobgo provele....... Quote
miss Penny Lane Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Pa nekako su mi ljigavi...a kad smo kod toga, ljigavci su i iza ekrana INACE: KONCERT JE BIjO, DESIjO SE JUCHER I JA SAM se zaJubiO... Rundek je bio savrsen... i ceo Cargo bend... odusevljena sam ! On je takav lik, i odlican je bio izbor pesama - + vash omiljeni ekv (smorulje jedne, urekle ste ga - salim se, volim ja ekv, ali vi ste i dalje smorulje ) i jedna od mojih omiljenih pJesama tog zanra: OOOOOOOOOOOOOOOOONa se budiiii... Gubila sam se kao nenormalna, nisam ni provalila ko sam i gde sam kad je bio kraj... 2 puta su izlazili na bis i na kraju jedva pobegli od razjarene rulje... htela sam itji i u NS na koncert,posto bi trebalo da je drugaciji program ali izgleda da nemam toliko kinte... ali sve u svemu, vredelo je sto sam morala ranije da odem sa plesnog maratona iz Novog Sada, stigla u 20h u BG i odma' sa rancem na koncert... nikada ne bih sebi oprostila da sam tako nesto propustila.... ZIVEO NAM RUDNEK I CARGO BEND ! i bwe majo mi smo se iscaskale in skul ali moram i ja nesto da napisem... koncert je bio nestvaran, mada je meni pravi utisak dosao tek danas... na koncertu sam plakala,igrala i smejala se ... naravno plakala sam uz EKV i to onaj deo ... Mi menjamo dan za noc, mi menjamo noc za dan... i samo sam pomislila kako bi Milan bio srecan da to vidi, te ljude, i Darka... Ipak, svi nisu prodali moje ljubljene mjuzicare... I Majo znam da sam smorila ali R.I.P MILAN MLADENOVIC Ona puni 18 godian u junu... i ja sam se zaljubila... Quote
шмизла Posted April 4, 2005 Author Report Posted April 4, 2005 EKV?I to ona se budi? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *vristi* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sta su svirali od haustora?i sta jos od EKV-a? i ja cu jednom da napunim 18 u junu.... Quote
Recommended Posts