шмизла Posted January 21, 2005 Author Report Posted January 21, 2005 Ja zelim?ne znam tu pesmu.. napisi text Quote
miss Penny Lane Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 ali ula la... kad je sergej trifunovic pevao u predstavi "shine"... Quote
Nestvarna Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Ja zelim tako smijesno malo U par njenih osmijeha sve bi stalo Samo nemoj reci da trazim sve. Bez tebe sve je tako prazno Osjecam snazno da sve je lazno Ostani sa mnom, ja trebam te. Kud god da krenem Ja nosim noc u ocima Kud god da krenem Ja imam led u grudima. Quote
Mjaua Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 hvaja majo. Ma, nema problema Kazem, vishi ako ti treba josh nesto... Quote
Mjaua Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Imaju super textove...a najvise mi se dopada ona pijesma...em je em je volim...! Haustor - Sal od svile Sto vijore... Kapi s oboda Sada padaju na uze i gun Ja sam slobodan Neka s moga vrata vijori sal od svile... Kapi s oboda Sada padaju na uze i gun Ja sam slobodan Neka s moga vrata vijori sal od svile... Ja sam se mnogo lozila na tu pesmu a tek kada sam saznala da govori o liku koji se obesio, uh... bas je lepa Quote
шмизла Posted January 22, 2005 Author Report Posted January 22, 2005 Ja zelim tako smijesno malo U par njenih osmijeha sve bi stalo Samo nemoj reci da trazim sve. Bez tebe sve je tako prazno Osjecam snazno da sve je lazno Ostani sa mnom, ja trebam te. Kud god da krenem Ja nosim noc u ocima Kud god da krenem Ja imam led u grudima. pa znam je! @Maja-o liku koji se obesio... bas ima takvu 'atmosferu' Quote
Mjaua Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 @Maja-o liku koji se obesio... bas ima takvu 'atmosferu' neka s moga vrata vijori sal od svile... stvarno je... uh kad sam cula... uh lepa je pesma, mnogo Quote
miss Penny Lane Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 ja nju stalno slusam kad sam u suicidalnom raspolozenju... Quote
шмизла Posted January 25, 2005 Author Report Posted January 25, 2005 i ja isto... a jel zna neko sta bi trebalo da znaci 'kapi s oboda sada padaju na uze i gun' ? tj sta je tacno gun? Quote
miss Penny Lane Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 meni isto par stvari nisu jasne...mozda da prelisatamo Vuju? Majooooo ...Prosvetli nas... Quote
priestess Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 pesma sal od svile mi je omiljena iako je suicidna Quote
priestess Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 i ja isto... a jel zna neko sta bi trebalo da znaci 'kapi s oboda sada padaju na uze i gun' ? tj sta je tacno gun? gun znaci hashish takvu sam informaciju dobila a uze konoplja tako su ih hipici nazivali valjda Quote
miss Penny Lane Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 dakle ovo pojasnjava stvari...definitivno suicidalna pesma. Quote
Mjaua Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 meni isto par stvari nisu jasne...mozda da prelisatamo Vuju? Majooooo ...Prosvetli nas... Leptiritji moji maleni zeljni znanja... Ma kada sam pala u dilemu sta tu kaze i sta to znaci, dosla sam do toga da je u pitanju gunj - prsluk ili kaput... Na kraju sam i ja prosvetljena chinjenicom da je u pitanju gun= pishtolj, revolver na engleskom, a Rundek voli da ubacuje strane rechi pa sam ovo prihvatila. Primeri: pesma ,,Senor'' ili deo: ,,... sad si free...'' ljubim vas sve Quote
miss Penny Lane Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Leptiritji moji maleni zeljni znanja... Ma kada sam pala u dilemu sta tu kaze i sta to znaci, dosla sam do toga da je u pitanju gunj - prsluk ili kaput... Na kraju sam i ja prosvetljena chinjenicom da je u pitanju gun= pishtolj, revolver na engleskom, a Rundek voli da ubacuje strane rechi pa sam ovo prihvatila. Primeri: pesma ,,Senor'' ili deo: ,,... sad si free...'' ljubim vas sve Ni ti nisi otisla kod Lecke na 18. Mi smo izdajice I ja sam mislila da je u pitanju pistolj Ljubis me ...Nice Quote
Mjaua Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 (edited) Ni ti nisi otisla kod Lecke na 18. Mi smo izdajice Jebi ga cico, moram te razocharati, ja sam ipak otisla kod Lechkice - samo sam bila na plesovima, pa odatle kod tjaleta i ponela sam stvari za obutji i otisla. Bilo je extra bre. Bas extra. A, shto bre ti nisi dosla ? Nije ti se islo ili... ? I ja sam mislila da je u pitanju pistolj E pa vidis, bila si u pravu, jer ja sam uvek u pravu, a ja kazem da je pishtolj pa si samim tim i ti u pravu. Uh...suvise je kasno za ovakve egzibicije sa rechima. Sve u svemu, gun je gun. Meni je to bas skenjalo pesmu kada sam skontala, a posle mi je postalo ok. Ipak je to Rundek. :smajlikojibalavi: Ljubis me ...Nice Joooj, samo bez stida, zahvatitje i mene. QUOTE (Juca @ 31. 01. 2005, 22:13 ) Evo pocrvenela sam, ali ne vidi se od pudera. evo josh jedan, u inat Edited February 1, 2005 by Maja Quote
miss Penny Lane Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Znaci samo ja sam izdajica…O ne… MA jednostavno sam bila u jednom od mojih stanja…Valjda se nece naljutiti… Trenutno sam u totalnom fazonu pesme CUBA>>> Prelepa pjesmica… Quote
Mjaua Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Znaci samo ja sam izdajica…O ne… MA jednostavno sam bila u jednom od mojih stanja…Valjda se nece naljutiti… Uf bre Jelena, pretpostavila sam da je tako nesto u pitanju, ali ne brini, nije se naljutila, opusteno. A nevezano za rodjos i Katju: krajnje je vreme da izadjes iz ,,tih tvojih stanja'', to je bezveze, em odbijas tako ljude od sebe em samu sebe cimash. To bese jedan prijateljski savet a sad maua radio nastavlja sa radom i ousta sledetju Rundeku stvar: SENOR ' Trenutno sam u totalnom fazonu pesme CUBA>>> E jebi ga, vetj odvalih Senor, polako, dotji tjei Cuba na red... u pravi si, extra je pjesma, ali i Sanjam je...:smajlikojibalavi: Prelepa pjesmica… :aha: a bre, a meni su bre prelepe i one pesmice koje i nisu toliko tuzne i utripovane kao Sanjam i Senor, vetj eto i MORE, MORE... bas je simpatichna pesmica, zar ne ? Kad tje ponvo Rundek da nam dodje ???? poz Quote
Nestvarna Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Mislim da je pesma "Samo na cas" takodje vredna pomena...Mada nije za decu Quote
miss Penny Lane Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Uf bre Jelena, pretpostavila sam da je tako nesto u pitanju, ali ne brini, nije se naljutila, opusteno. A nevezano za rodjos i Katju: krajnje je vreme da izadjes iz ,,tih tvojih stanja'', to je bezveze, em odbijas tako ljude od sebe em samu sebe cimash. To bese jedan prijateljski savet a sad maua radio nastavlja sa radom i ousta sledetju Rundeku stvar: SENOR ' E jebi ga, vetj odvalih Senor, polako, dotji tjei Cuba na red... u pravi si, extra je pjesma, ali i Sanjam je...:smajlikojibalavi: :aha: a bre, a meni su bre prelepe i one pesmice koje i nisu toliko tuzne i utripovane kao Sanjam i Senor, vetj eto i MORE, MORE... bas je simpatichna pesmica, zar ne ? Kad tje ponvo Rundek da nam dodje ???? poz Samo da se ona ne naljuti, ipak je drazesna osoba. * krajnje je vreme da izadjes iz ,,tih tvojih stanja''>>>Nadam se u skorije vreme. Ako bude losije potrudicu se da potrazim strucnu pomoc. ** To bese jedan prijateljski savet>>>Hvala, najlepse. Valjda ce poceti da deluju ti saveti vec jednom. *** E jebi ga, vetj odvalih Senor, polako, dotji tjei Cuba na red... u pravi si, extra je pjesma, ali i Sanjam je...:smajlikojibalavi: >>> Nema lose Rundekove pjesmice. **** Kad tje ponvo Rundek da nam dodje ???? >>>Ovo se I ja pitam, stvarno je krajnje vreme… Quote
Mjaua Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Samo da se ona ne naljuti, ipak je drazesna osoba. Jeste, ali netje veruj mi onda da se naljuti, samo opusteno. BIla je fina zurka, svako je odradio po neko sranje, komplet. Fina je katja, bez brige, bitje ti oprosteno. Nadam se u skorije vreme. Ako bude losije potrudicu se da potrazim strucnu pomoc. Ma daj bre, ne lupaj, ne treba tebi strucna pomotj, samo malo optimizma ili neka fina pozitivna osoba da te izvuce iz toga... znam te od I godine, a i dalje te muce isti tripovi...ajde Jeco, trgni se i uzivaj malo... izadji iz tih gadnih raspolozenja, znas i sama da ona nikuda ne vode... samo polako, bitje, bitje. Samo strpljivo. Kad ti ja kazem. Hvala, najlepse. Valjda ce poceti da deluju ti saveti vec jednom. Dzaba saveti kada sama sebe nikako da ubedis da su oni pravo resenje. Ne treba ti niko da ti pametuje, kada znas sve to i sama a i dalje teras po svome. Dakle, moras sama sebe da ubedis u to. Ili makar da poverujes u te savete. Deal ? Nema lose Rundekove pjesmice. E to je stvarno istina. Kakav fascinantan covek. Bas bih volela da razgovaram sa njim, to bi bilo fenomenalno. Znam lika koji ga je intervjuisao, kaze da je extra lik. Ma znala sam, znala sam... Pesmica koja mi se sad vrti... Tranzit... i... Hiawata Ovo se I ja pitam, stvarno je krajnje vreme… Dugo ga bre nije bilo pocetju da kriziram... sto ga nema ? poz Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Mislim da je pesma "Samo na cas" takodje vredna pomena...Mada nije za decu ko si ti da sudish sta je za decu sta nije ;] Quote
miss Penny Lane Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 * Da znamo se od prve godine…Khm…Mada se jedno vreme nismo znale…setila sam se kad smo pricale na podu KST- a u hodniku… **Neznam…Vreme…Samo to je potrebno… ***Sto se tice razgovora sa Rundekom…Khm…Mozda I uspemo da sredimonesto, I onako se ja zlopatim sa tim novinarstvom , pa da bude neke koristi I od toga…Oko ovoga cemo se jos dogovoriti… **** Valjda ce doci uskoro… *****Sad mi se vrti Treci Svijet… Quote
Recommended Posts