CrniBombarder Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Ето вам га Рундек 02.04. у Сава Центру,па ко воли ... Quote
shock! Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Ето вам га Рундек 02.04. у Сава Центру,па ко воли ... odlicno... Quote
miss Penny Lane Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 chek, znaci provereno dolazi????jeeeejjjjjjjjjjjjjjj!!! Quote
Mjaua Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 e pa vidis to je cinjenica.... to ti kazes... otkrivanje smisla pesme i onoga sto je pisac teo da kaze nikoko ne moze biti skrnavljenje... O da, moze... otkud ti znas sta je on hteo da kaze? Postoje neke pesme koje bas imaju odredjeni smisao - kao od Nirvane ona koja govori o cici ciji su roditelji 'teli musko dete pa sad ona se raspada... ali pesme koje peva haustor, odnosno Rundek mogu imati toliko znacenja, razlicitih, i svako moze biti tacno... misao da je rec o narkomanu je govnjiva, ne dopada mi se i kvari mi koncepciju i shvatanje pesme...netju retji ono sto ja mislim i kako je ja dozivljavam, a jos manje tju gnjaviti Rundeka da mi kaze sta je ' teo majku mu da kaze... lepo je de svako dizvljava kako zeli - u tome je svrha muzike i uopste muzike... zasto bi ti meni nametao svoje misljenje? Je l se bolje osetjas ? svavu rec objasnjavati i cediti i vaditi iz celine JE srknavljenje... to je pogresna rec....tvoje razocarenje mozda ali skrnavljenje nikako mozda samo razoraenje u tebe sto si se izdrcio da analiziras ensto cemu analiza nije potrebna, inace razocarenje u pesmu je nemogutje, pesma je onakva kakvu je vidimo, tvoje vidjenje nije naskodilo mom, nije ga ni dotaklo, ne laskaj sebi... mozes slobodno da progutas knedlu, jer da je pesma o narkomanu to je cinjenica bas si uporan je l da? ma ako ti je tako lepsi zivot misli da je to cinjenica, meni je ionako svejedno kako je ti vidis... Quote
Mjaua Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 majo mojne se nerviras. nego odgovori na moj pp moram, to mi je posao... odgovor sledi... Quote
miss Penny Lane Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 nadam se da odgovor stize u ovom milenijumu. jer idemo zajedno na cert? Quote
People before Profits Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 ja sam bio na jednom od onih 10ak koncerata pre dve godine u skcu i bilo je fenomenalno...............SC je nekako kruto mesto za takav koncert.................ali tu sam obavezno! Quote
miss Penny Lane Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 ma idemo svi zajedno sa teme!!! i bice nam jepo... Quote
People before Profits Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 covece, ovde su svi u isto vreme i na temi i na pp-u idemo na ceeert! Quote
miss Penny Lane Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 to ti je kad ne mozemo jedni bez drugih idemo na ceeeeeeeertttttttttt!!! hip hip hip huraaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ili hurrrreeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjjjjjjjjjjjj!!!! Quote
:Dea Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 (edited) Ето вам га Рундек 02.04. у Сава Центру,па ко воли ... weeeeeeeeeeeee Obelezeno u kalendaru! Sto, bre u SC?! Edited February 27, 2005 by dea Quote
People before Profits Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 verovatno da ne bi opet pravio 10 dana za redom u skcu Quote
AINE Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Obozavam haustor,slusam ih od osnovne,nemam pojma sta ste pisali na predhodnim stranicama,ali ocu da kazem da su mi omiljene mnoge njihove pesme kao....uzalud pitas,sal od svile,sejn,moja prva ljubav,ena,neobican dan...... jeeeeeeeee,jedva cekam cert,to ne smem propustiti Quote
miss Penny Lane Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 neobican dan me podseca na lezanje u snegu. tada mi se dupe skroz smrzlo Quote
People before Profits Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 ..........o, o, o, tko ce shvatiti to, gledam te zelenim ocima, o, o, o........... meni je to ipak malo vise letnja pesma.... Quote
CrniBombarder Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Ма ...мушкарци се слабо перу... verovatno da ne bi opet pravio 10 dana za redom u skcu Па сигурно да би то маси више одговарало,но треба имати у виду да је он човек у годинама,а и бенд није ништа млађи почевши од Мишел(ОНО с виолином),па би га 10 концерата у СКЦ-у,вероватно,довукло на праг инфракта,а то не желимо зар не? Quote
Mjaua Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 nadam se da odgovor stize u ovom milenijumu. jer idemo zajedno na cert? NARAVNO DA IDEMO !!! Izvinjavam se Mlogooo se izvinjavam, ali trenutno nemam vremena na netu za raspisivanjeeee, ali ukrastju nekome ovih dana, bez brige... Quote
miss Penny Lane Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 majo, ja verovatno danas vadim karte za mene i tjaleta... kad cemo u akademiju ili na ekv night>>secas li se>>>? Quote
Mjaua Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 majo, ja verovatno danas vadim karte za mene i tjaleta... A ja teram tjaleta da mi nabci besplatne karte... Slatke li podudarnosti - tjalci karte i Rundek. Idem sigurno, idemo, idemo, idemo... kad cemo u akademiju ili na ekv night>>secas li se>>>? sjetjam se naravno da se sjetjam, kozo jedna... I zarka i Marka... i njihovog knjavanja na onoj prljavstini u kst-u...bilo je sJatko Ekv night? Pa neeeee znaaaam...kad to ima... hm? Quote
miss Penny Lane Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 pa to ti je kad imamo tate sa istanchanim muzichkim ukusom I really can't wait !!! Bas je bilo sJatko to vece... I njih dvojica su bili really Ali vreme je bilo Neznam da li se secas ali ja sam rekla nesto u fazonu : " Kisha pada zato sto nebo plache za Milanom..." Mogle bi ponoviti nesto tako Quote
Kokopelli Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 zar je moguce da osim nas dve niko jos nije ostavio post?shame on you wht abt me? Shal od svile i nista vise... a-a Quote
Kokopelli Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 majo, ja verovatno danas vadim karte za mene i tjaleta... kad cemo u akademiju ili na ekv night>>secas li se>>>? svidja li ti se Sinhro? Ili geto? Quote
miss Penny Lane Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 obozavam ekv i geto olvejz... rip p.s. kupila sam karte Quote
Recommended Posts