gavrosaurus Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Iz nekog, neobjasnjivog, razloga svi uvek previdimo coveka po imenu Alex Lifeson. Muzicar koji je uticao na mirijadu drugih gitarista i koji je cak i na "Vapor Trails" ostao svez a taj album je vrlo specifican po mnogo cemu. Svi mi uvek zamisljamo neke "gitar-heroje" kao najbolje gitariste (a licno su mi te top-liste "najduzi kurac, najdeblji palac" potpuno besmislene) i previdjamo istinske vizionare i inovatore u muzici. Quote
Oske Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Hendrix - prazno - - prazno - - prazno - ostali Tu su i Page, Clapton, A. Young, E. Van Halen... ima dosta dobrih gitarista i praktichno je sve stvar ukusa ali mislim da je Jimi ipak neprevazidjen. Quote
MegaDex Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 1.Hendrix 2.Blackmore 3.Halen 4.Knopfler ... ima jos super gitarista Quote
Salvation Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 1) Hendriks 2) Gilmor 3) Pejdz Quote
Nymeria Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Ritchie Blackmoore Hendrix Clapton .... Quote
~AXE~ Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 (edited) Hendrix Angus Clapton Santana Svi ostali Edited January 8, 2007 by Supreme Quote
Jedite Govna Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 hm... http://www.markopavic.com/english/index.php sto se nasih tice... Quote
Guest OnaSeBudi_89 Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 HENDRIX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
slow an' easy Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Hendrix, SRV, Blackmoore, Page, Angus, Gibbons, Brian May, Knopfler, Slash, Lukather, Gary Moore, Van Halen, Steve Morse, Ritchie Kotzen, Joe Perry... Quote
profa Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Ako govorimo o inventivnosti i sviranju "iz duše" (uopšte, o lepoti zvuka): David Gilmour i Mark Knopfler. Vidim da je na prethodnoj strani *nitro* napisao isto ovo, pa bih dodao i Briana Maya i Robbyja Kriegera. Neko će me verovatno ispljuvati za Kriegera, ali meni se strašno sviđaju neke njegove deonice u Doorsima. Da je Manzarek gitarista, verovatno bih ubacio i njega. Quote
Petar the Great Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 André Olbrich!! Andre nije Rock gitarista, ali je mnogo dobar. Od nasih najjaci su Tocak i Vlatko. Od stranih ima ih mnogo Blackmore, Page, Gilmour, Hendrix, Gary Moore, Tomy i jos mnogoooooooo... Quote
Pero Defformero Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Ne postoje najbolji... Postoje samo talentovani i netalentovani, uspešni i neuspešni... itd, itd... Read my signature. Quote
Anоnymous Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 John Christ mi je cool. A i ime mu je pwnsome. ^^ Quote
Shix Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Van Halen vise pripada heavy metalu. Quote
_NeSa_ Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Buckethead Baki je ludak...svidjaju mi se njegove ideje i njegova uvrnutost.Ali,jebiga,ume ponekad da bude tezak za slusanje,posto njemu sve sto padne na pamet,snimi . Ura za Bakija! Van Halen vise pripada heavy metalu. Pa,i jeste i nije...uticao je na mnoge heavy svirace i bendove,ali,sa druge strane nije VH heavy metal. Kako rece DLR:"VH doesn't play heavy metal...we call it BIG ROCK". Quote
Recommended Posts