almost honest Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Blekmur je kralj!!!!! Dovljno je reci da je on Malmstinov uzor i da ga kopira........... Quote
_NeSa_ Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Jeste Malmsteenov uzor i vidi se to,ali ne bih rekao da ga kopira bas...mislim da je Yngwie jedan od najoriginalnijih gitarosa Quote
almost honest Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Jeste Malmsteenov uzor i vidi se to,ali ne bih rekao da ga kopira bas...mislim da je Yngwie jedan od najoriginalnijih gitarosa Al si gledao koncert od parpla Machine Head? Nabavi i od Malmstina Trial by fire u Lenjingradu i videces. Quote
_NeSa_ Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Al si gledao koncert od parpla Machine Head? Nabavi i od Malmstina Trial by fire u Lenjingradu i videces. Ma,sve je to u redu,kazem,vidi se uticaj...ali kad cujes neki Yngwiev solo,odma' znas da je on,sto je za respect Quote
almost honest Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 jeste i malmstin jedinstven ali osnova svega toga je blekmur...Ma ustvari kada pogledas mozda je i malmstin trenutno naj gitarista!! A mnogi pricaju kao da je Vai naj......Na kraju svi oni imaju svoje stilove sviranja i svi su perfektni u svom stilu,tako da je i nemoguce reci ko je najbolji. Quote
Opera Ghost Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Gilmour...comfortably numb pa je vec dovoljno... Quote
black_bane Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Ako mislis na Nuna Betencourta on je "ubica". To ti kazem brate..:)Mozda je bio jebeni freak u glavi(negde na forumu sam procitao) ali ja ne znam koga nije digao na noge sa onom njegovom dz dz bojom zvuka!!! Solo deonice kod njega, mogu reci sa aspekta kao nekog pevaca je extra...kompleksnost i zvucnost u jednom Naravno da je moj omiljeni gitar plejer Edi keva, ali i ovi predjasnje navedeni tj. ljudove koje sam ja naveo su takodje kevaaa!!!!! Quote
_NeSa_ Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Nije Nuno nikad bio freak u glavi...svirka mu je vanserijska Quote
Hudini Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 kad cujes neki Yngwiev solo,odma' znas da je on,sto je za respect To je samo zato što su mu sve solaže na isti fazon. Na 'Inspiration' albumu je uspeo da usere Rushov 'Anthem' i Kanzasov 'Carry On My Wayward Son' svojim "hyper-speed" skalama. Quote
Hobo Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Ma da. Bio je previse inspirisan da je sjebo gotovo sve sto je odsvirao na tom albumu. Od gitarista koji isticu Ricija kao svoj uzor Stuart Smith je car. Quote
_NeSa_ Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 To je samo zato što su mu sve solaže na isti fazon. Na 'Inspiration' albumu je uspeo da usere Rushov 'Anthem' i Kanzasov 'Carry On My Wayward Son' svojim "hyper-speed" skalama. Ne volim ni ja kad previse spidira,ponekad mi bas dosadi,ali on ima veca muda od svih sredera...a poznat je i po tome sto dosta improvizuje kad snima i kad svira live...a i nisu bas na isti fazon...pa nece valjda da odsvira obradu potpuno isto kao original?Dao je svoj licni pecat obradi...nekome se svidja,nekome ne... Quote
Hudini Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Ne znam, ja recimo volim kad neko odsvira obradu u nekom fazonu između svog i originalnog. Ono "umem ja i tako, ali imam i svoj stil". Po meni, Yngwie gotovo da ne ume da svira drugačije od svog stila, jer to skoro nikad nije pokazao. Druga krajnost je Petrucci koji kad svira obrade ne daje ama baš nimalo ličnog pečata. Quote
Guest jethrotull Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Ritchie Blackmore rules Quote
extreme Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 D.Gilmour... To je to. Mislim, to jeste to... Quote
Hudini Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=MwTKMpnUD2U Quote
metallicus Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Page i Hendrix nemaju ravnog. Quote
black_bane Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 imaju..Eda baletana(kako ga je neko nazvao zbog skakanja na bini) Mada to su dva legendarna gitarosa, i to ne treba dirati... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Al si gledao koncert od parpla Machine Head? Nabavi i od Malmstina Trial by fire u Lenjingradu i videces. neso, ne seri, nije toliko originalan zato shto je sa takvim sablonima krenuo purple i rainbow zbog richi blekmura, naravno, malmsteen je svoj deO daO time shto je ubrzao i forsirao stakato, on je koncepcijska fora, uzeo je da svira odavno odsvirano poD inicijalnim uticajem blekmura i meja, shto nije bilo uobicajeno u rock formi toliko izrazeno, sa druge strane se dosta i zatvorio iz istih razloga.... Quote
Hobo Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Tommy Bolin. Pre nego sto je izmesao kokain, heroin, barbiturate i alkohol... Quote
Recommended Posts