Archibald Reiss Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 ovde je rec o gitaristi, a ne celokupnom radu njegovog benda i sl.. Znaci poenta su solaze, a Garry tu jede zivu decu (Boro pricuvaj se ti.. ) Quote
Vlaja Buraz Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Dobro, ovaj moj zadnji komentar jeste bio malo van teme, ali... Nije baš tačno to što si napisao... Sve se treba uzeti u obzir, da je riječ samo o solažama Sambora ne bi trebao ni prismrditi ovdje, ali kad malo bolje analiziraš njegov rad, ukusno aranžiranje dionica, odmjerenost i uvijek dobar odabir tona za potrebnu pjesmu ... dođe ti da ga kandiduješ za najboljeg. Quote
Archibald Reiss Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Richie? O yeah a: To i ja kazem, on zna kako da napravi "catchy" pesmu i melodiju, kada da natera gitaru da zaplace, kada da sapuce... Ma oba su odlicni, ali je Richie bolji u aranzmanima.. 8) Quote
Alice Cooper Posted October 26, 2003 Report Posted October 26, 2003 Slash, Glen Buxton, Kane Roberts, Mike Bruce, Hendrix... Quote
imaginos Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Desmond Child (ne nasedajte na provokaciju). Quote
Turin Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 nisam citao prethodnih 7 strana, mrzelo me.... moj izbor je definitivno Ritchie Blackmore kao neprikosnoveni broj 1. Na mesto broj 2 dolazi mi Jimi Hendrix Na mesto broj 3 bih potpuno pristrasno stavio Mark Knopfler-a. Quote
VampireBlues Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Ma zmija Hehhehe Page,Slash,Sykes,Satriani,Vai,Blackmoore...Stiv Mors Quote
VEPAR Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 vay,satriani,steve lukhater[toto],blackmore,gary moore, eddie van halen ,george lynch[dokken],steve hove[yes],petrucci,page,romeo,knofller, m.schencker,may,hendriks,malmsteen,di garmo,vito bratta,david gillimour, kee marcello,john sykes,john norum......... Quote
Harvester Of Sorrow Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 slash... Tako je a: Ako ne najbolji onda najveca faca..... Quote
Dreadful_Glare Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Hendrix je najveca faca , a vi pricajte sta ocete.Mozete da pitate sve gitariste koje ste naveli ko im je najveci uzor u sviranju i svi do jednog ce vam reci Hendrix.Ako kazu da je neko drugi - lazu. Quote
darijus Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 hehehe...dushan pati od manijakalne promene raspolozenja...i od ADD-a ocigledno...slash valja,slash ne valja,ocemo li u bioskop veceras...? prvo:reci da slash kopira joe-a je previse kaloricna recenica...i netacna pre svega...ako krenemo takvom logikom onda na svetu postoji originalnih gitarista koliko za prste jedne ruke...slash kopirao joe-a,joe kopirao page-a...to je nebitno...svaki veliki gitarista je uzimao delice od drugih kad je izgradjivao sebe...i svakog kada pitaju kako je naucio da svira on kaze:"ucio sam od najboljih"... da ne ispadne da branim coveka po svaku cenu... da sumiramo...on je samo prvi medju jednakima... Quote
Anarki StarScream Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 E dosta kenjanja stvarno ja volim Slash-a ali sto je mnogo mnogo je, Jimi je bog i tacka. The name of the game Is to titillate the brain Stimulate the immorality Quote
dark earendil Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Hendrix je najveca faca , a vi pricajte sta ocete.Mozete da pitate sve gitariste koje ste naveli ko im je najveci uzor u sviranju i svi do jednog ce vam reci Hendrix.Ako kazu da je neko drugi - lazu. zna covek sta valja!!!!!!!! Quote
Шарки Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 SLASH JE GOVNAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!KO PLJUNE PO BLACKMORE-u OCI CU MU ISKOPATI!!!!!!!!!!!!!!! Quote
darijus Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 http://www.marshallamps.com/images/marshal...es/quotes.html# i kraj price... zapazite ko je prvi... Quote
dark earendil Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 realno sta ima da pljuje ko o njemu on je odlican gitarista ali mana mu je njegova egocntricnost.eto dokaz da nista nije savrseno!!!! Quote
Anarki StarScream Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 SLASH JE GOVNAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!KO PLJUNE PO BLACKMORE-u OCI CU MU ISKOPATI!!!!!!!!!!!!!!! Jebo te Blackmore jadno je govno. Quote
Candice Night Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 (edited) Ritchie Blackmore je Bog, mada ni Steve Vai, Malmsteen nisu za bacanje! Edited May 19, 2004 by Candice Night Quote
Ritchie Blackmore Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Ne smemo zaboraviti bolesni um jednog od najvaznijih gitarista u hard-rock muzici a to je definitivno Ritchie Blackmore (najbolji,najbolesniji) Quote
Dreadful_Glare Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Najbolji - ne vreujem. Najbolesniji - definitivno. Tu se ne smeju zaboraviti Hendrix, Jeff Beck(mislim da ga nije niko pomenuo, mozda gresim), Jimmy Page, i od novije generacije Vai, Satriani, eventualno Malmsteen. Quote
Recommended Posts