oʞɾoƃ Posted July 15, 2012 Report Posted July 15, 2012 DSO EP-jevi se nikad i nisu uklapali u albume, tome i služe. Quote
kuruz Posted July 15, 2012 Report Posted July 15, 2012 Sa kime, Simom Srbijom, Kimijem, Cumetom? разуме се DSO EP-jevi se nikad i nisu uklapali u albume, tome i služe. Да, ал' на овој теми су неки људи писало да је ово, у суштини, Paracletus, па сам зато написао своје виђење. Quote
Angelystor Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 Hm, meni ovo actually bas blisko Paracletusu, cak i jos melodicnije u globalu nego isti. Kako bilo, najbolje od blacka ove godine so far. Nema favorita, fantastican tok ep-a, sve kao jedna velika dobra pesma. Quote
Јарослав Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Да ли се још некоме чини да је ЕП некако недовршен, као да треба ту још нечега да буде? Или је то само до мене и тога што не могу дочекати следећи албум. 1 Quote
Demon Seed Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Meni kad se javi osecaj slican tom, obrnem ga opet. 1 Quote
-con-struc-tor- Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 ономад је окробовић хтео да сатера грободана у ћошак питањем којег је бенда дсо зацрњена верзија. мој утисак је да би тај бенд могао бити Gorguts 1 Quote
Јарослав Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 Moj utisak je da to ne može da bude samo jedan bend. Quote
Lou Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 Tri osnovna benda, otprilike. Pomenuti Kanađani, BAN i TDEP. Quote
Џрк Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 sa gorguts ima samo zajednicku tu disonancu, ali skoro nista drugo nema. ne treba gledati tako povrsno, 1 Quote
Џрк Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 Haha opusteno, gotivim ja DsO. Ali nemaju stvarno toliko toga zajednickog. Nego svima je to ocigledan pik na prvu loptu, kao ovi su disonantni kao i ovi, pa kao ajde da ih usporedimo. 1 Quote
Lou Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Meni ima sličnost u, na neki način, zagrobnoj atmosferi, nečemu što kao da nije sa ovog sveta. Nije tu u pitanju način sviranja, ni skale, već način na koji se pesme grade i kako delovi čine nešto ogromno što gura kao lavina i ostavlja te zabezeknutog. Quote
Џрк Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 ahahahaha ozbiljno sad, ja nemam taj dojam, ali dobro, to je subjektivni utisak. ja pricam o onome objektivnijem, sto se opipljivo moze analizirati. gorguts aranzmani nisu toliko kompleksni, ima tu 3-4-5 rifova koji se ponavljaju, dok DsO nije takav. 1 Quote
Demon Seed Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Kakvo crno opipljivo analiziranje, ne moz se ufati nista, opijajuca muzika, direktno u dusu ide. Kaze ANTUAN DE SENT-EGZIPERI Sustina je okom nevidljiva. Quote
Џрк Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Ne pricam o sustini doduse, vec cisto o stvarima koje su 'okom' vidljive 1 Quote
Miilos Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Pomalo sam razočaran ovim novim EP-jem. Ne kažem da je loš, ali od njih sam navikao da me oduševljavaju svakim novim albumom, a Drought mi je samo dobar. I najslabiji rif sa npr. Kenose mi se više sviđa od najboljeg sa Drought. Quote
oʞɾoƃ Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Uh, meni je Drought baš bio neočekivan po strukturi za jedan DSO EP, mogu reći čak i da mi je draži od Kénôse. Quote
HeLLsarma Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Pokazatelj koliko su napredovali od Kenose,ako me razumes,u potpuno drugom pravcu... Neizvesni su,a to je ono sto mi se najvise svidja kod njih,ne ocekuj jedno te isto. Quote
I'm Calmer Than You Are Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Albumi im se prodaju kao alva, mogu da ti kažem, i sigurno je da bar imaju pristojan džeparac od muzike. Quote
oʞɾoƃ Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 To znam, pogotovo što imaju jako široku publiku, ali to je prosto sticaj okolnosti, nisu oni sami nikakav naročit potez povukli da bi im se albumi bolje prodavali, to je sve. Quote
HeLLsarma Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 DsO definitivno ne izbacuju nista sto nije doradjeno po njihovoj viziji kako treba,nema slusanja sta publika zeli od zvuka,nema podredjivanja nekim modernim normama. Valjda ljudi prepoznaju to,sami ljudi sire dobru rec o njima. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 A i popularni su međ hipsterima baš baš. Quote
Recommended Posts