Grobodan Posted January 18, 2022 Report Posted January 18, 2022 a ti ga duvao dok su se nove serije na netfliksu gledale 1 Quote
kuruz Posted March 15, 2022 Report Posted March 15, 2022 stiže novi sledeće nedeljehttps://deathspellomega.bandcamp.com/album/the-long-defeat 2 Quote
azal Posted March 15, 2022 Report Posted March 15, 2022 dva metara detaljne slike uz album, imace na sta demon seed da drka minimum pola godine Quote
Talvi Posted March 15, 2022 Report Posted March 15, 2022 12 minutes ago, Angelystor said: Third era? meni zazvučalo kao da idu u neki Blut Aus Nord fazon Quote
Demon Seed Posted March 15, 2022 Report Posted March 15, 2022 1 hour ago, azal said: dva metara detaljne slike uz album, imace na sta demon seed da drka minimum pola godine Uopaaaeee Kakva slika bre, ja ne gledam sliku, ja pustim Imitatio Dei na repeat 5put i izdrkam kao čovek. Omg izlazi sad za Cecin rođendan! Uf još na leto novi Bekfleš i miran sam ovu i sledeću godinu. Quote
azal Posted March 15, 2022 Report Posted March 15, 2022 1 hour ago, Talvi said: meni zazvučalo kao da idu u neki Blut Aus Nord fazon Plebeian Grandstand prosli vec zvuci kao da DSO tripuje BAN Quote
Demon Seed Posted March 16, 2022 Report Posted March 16, 2022 "Recorded live by the French power trio" Sta ako je instrumentalan? Prodali se... Quote
Demon Seed Posted March 17, 2022 Report Posted March 17, 2022 Nema teaser? Nema spot? Nema lyric video single? A ima hajp! Kako sad to..? 2 Quote
Demon Seed Posted March 22, 2022 Report Posted March 22, 2022 Jeste spremni deco? Jesmo, kapetane. Legao bi neki izlet u avant-prog war metal, soundtrack to WW3. Quote
oʞɾoƃ Posted March 23, 2022 Report Posted March 23, 2022 Evo ga: https://deathspellomega.bandcamp.com/album/the-long-defeat Quote
Haos sam ja Posted March 23, 2022 Report Posted March 23, 2022 Meni je fenomenalan na prvo slušanje, ali neće se svideti svima. Verovatno najpristupačniji album do sad od njih, poslednja pesma čak može da se okarakteriše kao hit singl, nešto što bi uradili Behemoth ili Satyricon - čak ima i refren. Ali zato kako lome prethodne, posebno Sie sind gerichtet! Quote
Kumodraski Vo Posted March 23, 2022 Report Posted March 23, 2022 https://disk.yandex.ru/d/xdX5PjT3vYPYWQ Quote
Talvi Posted March 24, 2022 Report Posted March 24, 2022 koliko ljudi uopšte peva ovde Mortuusov glas se vrh uklopio, četvrta stvar baš pere Quote
Talvi Posted March 24, 2022 Report Posted March 24, 2022 dopunio sam anketu sa poslednja dva albuma, red je nisam siguran mogu li da se "povuku" glasovi ako treba nekome ali može i da se napravi skroz nova, bože moj Quote
Miilos Posted March 24, 2022 Report Posted March 24, 2022 Da nije DsO ne verujem da bi pustio treći put. Možda mi se malo i popravi utisak, ali da je najgori album, to 100%. Quote
Grobodan Posted March 24, 2022 Report Posted March 24, 2022 Milanova tisina govori vise od 1000 reci. 2 Quote
oʞɾoƃ Posted March 24, 2022 Report Posted March 24, 2022 Meni na prvih nekoliko slušanja odličan. Destilovana verzija prethodnog albuma, ali ljudi sviraju šta im se svira i to sa njihovim potpisom i dalje zvuči sjajno. Quote
HUMAN Posted March 24, 2022 Report Posted March 24, 2022 53 minutes ago, Grobodan said: Milanova tisina govori vise od 1000 reci. Vrzma mu se EndorAAAmaa Quote
Demon Seed Posted March 25, 2022 Report Posted March 25, 2022 (edited) 11 hours ago, Grobodan said: Milanova tisina govori vise od 1000 reci. Prvi utisak drastično slabiji od Furnaces, čak i nema značajne promene stila, najveća razlika u odnosu na prethodne je što je praznije muzički, melodični delovi zvuče kao da je neko iseckao na delove stare deonice i od toga napravio nove, melodije im takođe po prvi put zvuče malo sladunjavo, predugi su ovi tribal drums delovi, kao intro od 15 min. Blastovi kad počnu zvuči malo umorno i generički, bubanj je previše pitom i manje kreativno odsviran u odnosu na prošli, nekako mi smrducka da bubanj svira lik iz Mgle. Ceo album mi ima Mgla feel... Generalno album nema toliko energije koliko se očekuje od DsO. Starosti, grozna li si Dobar je album, na nivou nekog dobrog benda, tipa poslednji Ulcerate, ne na nivou božanske perfekcije kakvi su im svi radovi od 2003 do 2019. Slušaće se još, nadam se da će da legne, ali ovde deluje kao da prljava produkcija (a čistija je nego na Furnaces) ne krije fenomenalne deonice koje se čuju nakon više slušanja (kao na SMRC, Fas, i Furnaces), već da šumom popunjava prazninu (kao kod Darkspacea npr 😆). Čuli smo i prvi DsO gitarski solo u King / Azagthoth stilu 😎 Poslednje dve su najbolje. Edited March 25, 2022 by Demon Seed Quote
kuruz Posted March 25, 2022 Report Posted March 25, 2022 (edited) nisam srećan mnogo praznih momenata, početak zvuči kao uvodi u novije Rotting Christ albume, opet su nabacili "veseo" zvuk kakav su imali na Paracletusu meni su oni bili iznad celokupnog žanra, ne nužno po kvalitetu, nego su se jednostavno izdvajali mistikom, otuđenošču, odsustvom komunikacije sa medijima, hladnoćom zvuka i hirurškom preciznošču svih detalja... takođe mi se ne sviđa ideja da više vokala bude na albumu, sad zvuče ko neki all-star bend i rekao bih da je sve manje utegnuto nego pre, pomalo loose, što bi rekao srpski narod poneki delovi povuku na Mglu, ali ne zvuči ceo album tako pritom to ne zvuči po atmosferi kao Mgla, nisu ni blizu te veličanstvenosti, već isključivo svirački rekao bih da M gostuje na jednoj pesmi ukratko, zvuči kao da su se izmešali sa drugim bm bendovima, a dosad su stajali izolovano i iznad svih njih Edited March 25, 2022 by kuruz Quote
Recommended Posts