azal Posted April 13, 2022 Report Posted April 13, 2022 pa idalje sviraju black metal, samo su postali basic bitches Quote
Demon Seed Posted April 14, 2022 Report Posted April 14, 2022 (edited) Izašli su iz okvira bm pre 17 godina, ne znam o čemu pričate. Sada su izašli iz okvira uzbudljive svirke. Edited April 14, 2022 by Demon Seed 1 Quote
The Bowels Of Perdition Posted April 20, 2022 Report Posted April 20, 2022 Samo da se pohvalim da sam upravo odjeban za intervju, ali na najkulturniji i najljubazniji mogući način, sa sve titranjem jaja. Jebi ga, i to je nešto. 1 3 Quote
Kumodraski Vo Posted June 18, 2022 Report Posted June 18, 2022 Meni super novi i dalje ga vrtim, ima par dosadnjikavih momenata ali i dalje su klasa. Gledam da ga ne poredim sa ostalim albumima, valja sam za sebe.. Quote
Demon Seed Posted October 31, 2022 Report Posted October 31, 2022 On 8/5/2018 at 11:23 AM, oʞɾoƃ said: Neki delovi su previše razvučeni, kao npr. prayers ili srednji deo u Carnal Malefactor koji potpuno ubija flow inače savršene pesme. Neko mi je nekrolajkovao post sa ove strane pa naleteh opet na ovo. Hteo sam da se javim da sam našao originalno pojanje koje su semplovali za Carnal Malefactor, verovatno najjače pojanje ikad snimljeno mada ne mogu da se pohvalim da sam poslušao sva pojanja Pesma 10/10 i najbolji double gatefold album ikad Novi s druge strane nisam mogao da se nateram više od 3x da pustim, tužno malo. Definitivno DsO zaslužuje da ga izvrtim 10x pre nego što ga otpišem, ali ovako na par slušanja, zagasio im se nešto pakleni oganj strasti koji je neumorno goreo na svim izdanjima od SMRC naovam. Quote
Kumodraski Vo Posted October 31, 2022 Report Posted October 31, 2022 Polako, jos nas dva ocekuju u trilogiji.. Quote
Miilos Posted October 31, 2022 Report Posted October 31, 2022 Si Monumentum... ima samo jednu manu. Previše je kratak. Fas sam slušao pre neki dan na slušalicama. Kakve kompozicije... 1 Quote
Demon Seed Posted October 31, 2022 Report Posted October 31, 2022 3 hours ago, Kumodraski Vo said: Polako, jos nas dva ocekuju u trilogiji.. A gde su to javili da će biti post-DsO trilogija? Quote
Kumodraski Vo Posted October 31, 2022 Report Posted October 31, 2022 Dobro mozda nije trilogija, na bandcampu sa napisali Hearken to the first emanation of the third era of DEATHSPELL OMEGA Quote
Talvi Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 koliko je dobra ova tema poslednjih 20ak strana nema jačeg foruma 2 Quote
Demon Seed Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 2 hours ago, Talvi said: koliko je dobra ova tema poslednjih 20ak strana nema jačeg foruma Nismo preveli intervju Quote
kuruz Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 de beše ono sa objašnjenjima tekstova i simbola/fotografija u bukletima? 1 Quote
Angelystor Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 Jel se čestita rođendan intervjuu? Quote
Miilos Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 On 10/31/2022 at 8:07 PM, Miilos said: Fas sam slušao pre neki dan na slušalicama. Kakve kompozicije... ... a jutros - Paracletus... Kakav pad... Mada je sunovrat počeo sa Chaining the Katechon. Dobro, možda je "sunovrat" teška reč pošto je to i dalje dobra muzika, ali zvuči nekako... pičkasto u odnosu na ono pre. I toliko je sve uprošćeno (s razlogom nema ni jedan guitar cover sa Fas na youtube). Kao da su videli koje su to muke da stvoriš onakvo remek delo pa su rekli "zajebi ovo, ubuduće ćemo malo da spustimo loptu". Možda se promenio gitarista. 👀 2 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Sta pricas to ubio te gospod bog da te ne ubije.. Quote
Haos sam ja Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Haha, ako je Paracletus sunovrat ajmo svi zajedno da se sunovratimo u večnosti. 4 Quote
Demon Seed Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 7 minutes ago, Miilos said: Možda se promenio gitarista. Ja mislim da na Fas sviraju Hasjarl i T.T, a posle toga samo Hasjarl 😄 Nije daleko od istine to što pričaš, ali mislim da na Fas mutna produkcija drastično doprinosi tome što nema guitar covera. Ima piano cover. 😄 Quote
Talvi Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 12 minutes ago, Miilos said: s razlogom nema ni jedan guitar cover sa Fas na youtube imaš tabove na Songsterru 😁 sa sve fusnotama za određene deonice tipa "Inaudible" i "Completely inaudible", tako da je i do ovoga što DS kaže 1 Quote
Miilos Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 33 minutes ago, Kumodraski Vo said: Sta pricas to ubio te gospod bog da te ne ubije.. On 10/31/2022 at 5:58 PM, Demon Seed said: zagasio im se nešto pakleni oganj strasti koji je neumorno goreo na svim izdanjima od SMRC naovam. Ovo, manje-više, samo što se meni i Demonu malo razlikuje prag tolerancije. Ali da ne ispadne sad da ne volim album, ok je, tu negde 8,5/10, nije loše... Quote
Kumodraski Vo Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Dobro da ne budem djavolji advokat jer je i meni Fas omiljeni album, ali mislim da je to samo promena stila, Synarchy mi je i tezi od Fasa. Ne mogu da kazem da je sunovrat kvaliteta ni pod razno.. Quote
Demon Seed Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Kvalitet je i dalje vrhunski, ali je prijemčivije sve posle Fas-a u odnosu na njega. Quote
Kumodraski Vo Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 I Time Is the Sulphur najboljji Abigor 😄 Quote
Haos sam ja Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Meni baš fora u tome što su svoju paklenu formulu učinili prijemčivijom bez da su izgubili dijabolični efekat ili bilo kakav identitet, to je pravo majstorstvo komponovanja muzike. Ne budite Hjumani, pa da to što je nešto prijemčivije automatski diskredituje delo. Quote
Demon Seed Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Slažem se sa time u potpunosti, ali je i pleb stav da je to kvalitetnije od Fas Fas je takav da mu ne bi učinile uslugu promene u pravcu prijemčivosti, sem bolje produkcije (naročito gitara), to bi pomoglo. 21 minutes ago, Kumodraski Vo said: I Time Is the Sulphur najboljji Abigor 😄 Meni Fractal Possession najbolji, eto on je možda i najprijemčiviji Abigor. Ali realno i Time je prijemčiv, jedino što kod njega nije prijemčivo je što nema odvojene trackove. Ipak je Abigor jedan tier ispod DsO, što je i dalje fantastičan kvalitet 😄 Quote
Recommended Posts