kuruz Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Miloš izneo činjenice rekoh i ranije sto puta, Paracletus zvuči "veselije" od svih prethodnika posle su se vratili na dobar pravac, ali su poslednjim baš zasrali 1 Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2022 Report Posted November 3, 2022 Paracletus najbolji DSO, poslednji album je bombona. Šta ću kacam vesela osoba. Od trilogije je kad razmislim zapravo najslabiji SMRC. Svi elementi su tu, ali vidi se još uvek određeno robovanje blek metal odrednicama i manjak destilacije u odnosu na viziju. Moglo bi dobrih 20 minuta da se secne sa tog albuma da bi stvari došle na svoje. 1 Quote
Talvi Posted November 3, 2022 Report Posted November 3, 2022 Paracletus meni ima totalno fever dream atmosferu, i to mislim baš zato što su dodali tu disonancu ne-black porekla Quote
Miilos Posted August 17 Report Posted August 17 Pustio The Long Defeat posle sigurno godinu i po... Jbt, pa ovo je i dosadnije nego što sam mislio. Nije ni čudo što sam zaboravio da je izašao uopšte. Oporavljam se uz poslednji Abigor... i ne mogu da verujem da su ovo snimio isti bend koji je snimio Fas. Quote
Recommended Posts